| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Tgrel.... kako mi ovaj tvoj post liči na Raitarine... samo što ona više i češće posta tvoje parole Ja ne znam šta bih još pametno rekao o svemu tome....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 ožu, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: @Nermine ak tako nastaviš uzet ćemo za počasnog člana ENT FAN-cluba. Pozdrav Papinske ceste 7 Joj buco. T'Grel je napisao/la: Smatram da pravi TNGovca koji istinski poznaje TNG i samo srž TNG-a (filozofija TNG i sl.) ne može priznavati ENT pod Trek ili biti ENTovac. Pa dobro T'Grel šta mogu kad mi ne smeta.
| uto 24 ožu, 2009 6:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: Tgrel.... kako mi ovaj tvoj post liči na Raitarine... samo što ona više i češće posta tvoje parole Ja ne znam šta bih još pametno rekao o svemu tome.... Nebih se složila. Meni je star trek sve što je kanon. A ENT je kanon i dio je star trek svemira.
Ne slažem se uopće sa T'Grelom po tom pitanju. 
|
| uto 24 ožu, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislio sam na retoriku - istu ovu iz prethodne poruke.... po tome su vam postovi slični, ne po tome "za koju stranu se borite"
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 ožu, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Tgrel.... kako mi ovaj tvoj post liči na Raitarine... samo što ona više i češće posta tvoje parole Ja ne znam šta bih još pametno rekao o svemu tome.... Nebih se složila. Meni je star trek sve što je kanon. A ENT je kanon i dio je star trek svemira.
Ne slažem se uopće sa T'Grelom po tom pitanju.  T'Grel ne prihvaća službenu definiciju kanona. Njemu je kanon ono što se njemu sviđa.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 24 ožu, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..opet počinje..hihihihi...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 29 ožu, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cmd Data je napisao/la: ..opet počinje..hihihihi... Zar je ikad završilo?? 
| ned 29 ožu, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Suikotreki je napisao/la: Cvicek je napisao/la: AD 1054. Veliki raskol radi pitanja kanona podjelio je kršćanstvo na katolike i ortodoksne... AD 2009. Veliki raskol oko prihvačanja kanona podjelio je trekere na ENTovce i TNGovce  Objašnjenje TNG-ovci= katolici ENT-ovci= Pravoslavci Ko neskace, pravoslavac! ENT, ENT, ENT! Ko neskace, pravoslavac! ENT, ENT, ENT!  Salu nastranu, ENT je okay al TNG je Biblija 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| ned 29 ožu, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
ENT je bolji od TNG-a. Ima prirodne likove. U TNG-u većina likova baš izgleda preglumljeno. Kao glumac koji glumi Picarda. Picard mi tako djeluje umjetno, nimalo prirodno.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: ENT je bolji od TNG-a. Ima prirodne likove. U TNG-u većina likova baš izgleda preglumljeno. Kao glumac koji glumi Picarda. Picard mi tako djeluje umjetno, nimalo prirodno. Pri tome si zaboravila na plastičnu T'Pol iz ENT-a
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
|
| ned 29 ožu, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tko to naprimjer? (Datu ne računamo, jer je on android)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Picard, Riker, Deanna, najviše od svih. Baš izgledaju kao da čitaju to što govore. 
|
| ned 29 ožu, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: ENT je bolji od TNG-a. Ima prirodne likove. U TNG-u većina likova baš izgleda preglumljeno. Kao glumac koji glumi Picarda. Picard mi tako djeluje umjetno, nimalo prirodno. Pri tome si zaboravila na plastičnu T'Pol iz ENT-a A opet se ti držiš T'Pol kao pijan plota. T'Pol možda izgleda "plastično" ali je Jolene Blalock barem odlično odigrala svoju ulogu... za razliku od Marina Sirtis koja uopče nije dobro odglumila Deanu Troi... barem ne u TNG-u. Njezina gluma je bila baš kako je i Rai'Tara rekla onako previše umjetno, bez uživljenosti... kao da samo recitira tekst koji je zapamtila... I u tome je razlika između glumaca u ENT-u i TNG-u. U TNG-u su samo glumili... u ENT-u su "živjeli" svoju ulogu...
| pon 30 ožu, 2009 7:24 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI'TARA je napisao/la: ENT je bolji od TNG-a. Ima prirodne likove. U TNG-u većina likova baš izgleda preglumljeno. Kao glumac koji glumi Picarda. Picard mi tako djeluje umjetno, nimalo prirodno. Ak je to iskreno odma ćemo ti dat da buđeš dopisni član ENT fan cluba. RAI'TARA je napisao/la: Picard, Riker, Deanna, najviše od svih. Baš izgledaju kao da čitaju to što govore.  Super, sve 5. Smarty je napisao/la: ....al TNG je Biblija Prije da je kuran Izvini a odkud ti oni pridjev u imenu? To je neka šala? Cvicek je napisao/la: Mislio sam na retoriku - istu ovu iz prethodne poruke.... Ne izvlači se! Znamo mi.... RAI'TARA je napisao/la: A ENT je kanon i dio je star trek svemira. Ne se brigat ča on priča, koji put mislin da ni njemu ni jasno samom. Cvicek je napisao/la: Ja ne znam šta bih još pametno rekao o svemu tome.... Niš, siguran san. T'Grel je napisao/la: Smatram da pravi TNGovca koji istinski poznaje TNG... Ajme još se tega držiš, to smo prevazišli još pri 2 leta. Pozdrav Francekova 8

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 11:54 am |
|
 |
|