|
Sada je: pon 24 kol, 2026 9:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
...eh šta se uopce mucite? dvoje ljudi na ovom forumu tvrde da ENT nije trek i ja to postujem, a svi ostali tvrde da jest i to postujem...u prijasnjim postovima smo iznijeli svoje argumente i vidjeli da antiEntovci nemaju neke predobre argumente tak da me zaboli ona stvar...totalno bezveze se dalje prepirete kada ovi ne mogu iznijet prave argumente..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 ožu, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: Pa to se s ENT i radi, želi se umanjit uloga TOS i kasnijih serija. Želi se prikazat da je ENT prvi Trek i da je Archer ne znam kako dobar kapetan i utemeljitelj ideje o Federacija.  Znači ipak je strah. A u vezi ovog drugog... a što da Archer i je odgovoran za to što je Federacija nastala? Što se s time mijenja? Kirk definitivno ne može biti odgovoran... jer je tad već odavno postojala Federacija. Pa ako nije zbog Kirka, zašto bi vam taj podatak toliko smetao?
| ned 01 ožu, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne znam po čemu zaključuješ da su pokušali napraviti od Archera najboljeg kapetana ikada samo zato jer je serija kronološki prva? Radio je isto što i svi ostali, i ako se opet bude snimala nova serija i taj će kapetan / kapetanica opet s nekim novim neprijateljem boriti za spas Federacije.... Archer nije pokazan ni više ni manje faca nego drugi kapetani. I da i meni nije jasan taj strah glede prihvačanja Enta kao trek - baš kao da bi se time umanjila čistoća prijašnjeg treka, narušio dignitet treka ili štatijaznamšta 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 01 ožu, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Još se ratuje vidim....? Ajd dobro. Pozdrav novoj generciji "ratnika"!
Pozdrav Archera Ubermoralnog 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 ožu, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Još se ratuje vidim....? Ajd dobro. Pozdrav novoj generciji "ratnika"!
Pozdrav Archera Ubermoralnog 22 ...Eto nam i pojačanja u Ent klanu...
| ned 01 ožu, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: buco je napisao/la: Još se ratuje vidim....? Ajd dobro. Pozdrav novoj generciji "ratnika"!
Pozdrav Archera Ubermoralnog 22 ...Eto nam i pojačanja u Ent klanu... Pojačanje? Pojačanje u čemu, uzaludnoj borbi? 
| ned 01 ožu, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@T'Grel Prvo pozdrav!
A sad.. pitanje: Jesi bar pogledao ENT jer vidim da se još pališ na kanon i priču kako ENT nije Trek? Nadam se da jesi inače neznam kojom se logikom usudiš uopće pomioslit pričat a kamoli dijelit lekcije o nečemu o čemu neznaš ništa. Mislim da je to minimum korektnosti da bi itko raspravljao o nekoj seriji da ju pogleda , cijelu!
Pošto je več prošlo godina, ne mjeseci, nadm se da si skupio hrabrosti i pogledao toliko omraženu seriju ST serijala. Ako jesi onda možemo nastaviti s tobom u diskusiji, ako nisi... što da ti kažem. Preskoči topic, savijet, neš mučit ni pučanstvo ni sebe.
Pozdrav Ciceronova 0

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 ožu, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
buco je napisao/la: @T'Grel Prvo pozdrav!
A sad.. pitanje: Jesi bar pogledao ENT jer vidim da se još pališ na kanon i priču kako ENT nije Trek? Nadam se da jesi inače neznam kojom se logikom usudiš uopće pomioslit pričat a kamoli dijelit lekcije o nečemu o čemu neznaš ništa. Mislim da je to minimum korektnosti da bi itko raspravljao o nekoj seriji da ju pogleda , cijelu!
Pošto je več prošlo godina, ne mjeseci, nadm se da si skupio hrabrosti i pogledao toliko omraženu seriju ST serijala. Ako jesi onda možemo nastaviti s tobom u diskusiji, ako nisi... što da ti kažem. Preskoči topic, savijet, neš mučit ni pučanstvo ni sebe.
Pozdrav Ciceronova 0 buco, jesi ti to poradio na pravopisu 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 01 ožu, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
buco je napisao/la: Jesi bar pogledao ENT jer vidim da se još pališ na kanon i priču kako ENT nije Trek?
nažalost još on nije pogledao

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 ožu, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Lore je napisao/la: buco, jesi ti to poradio na pravopisu  Vježbam! Hmm... viš stvarno zar nije tu bilo nešto oko priča postavljeno? Mislim na članstvo? Iman ideju! Pozdrav Triperova 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 ožu, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iako se ne slažem s Rajitarom u mnogočemu, oko ENT-a je apsolutno u pravu. Stvarno moraš biti povelik Pakled pa tvrditi kako ENT nije Trek, a npr. Ds9 je (iako mi je DS9 najdarži, da se razumijemo). Jer ENT zasigurno u sebi ima puno više Trek duha nego DS9. No, valjda je nekima važnije je li u epizodi br. 256 Picard imao crvene ili plave mudante, nego je li sama serija nosi poruku Treka ili ne. BTW. Buco, svaka čast na postu, potpisujem sve. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 01 ožu, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Miroslav je napisao/la: valjda je nekima važnije je li u epizodi br. 256 Picard imao crvene ili plave mudante, nego je li sama serija nosi poruku Treka ili ne. Potpisujem 
| ned 01 ožu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Prava bitka. Ova tema će na kraju preći 1000 postova ako ovako nastavi. Neki tvrde da ENT nije trek a neko tvrdi da je. Ovo će potrajati i do 22 vijeka. Ja sam TNGovac, i meni lično ENT ne smeta. Smatram ga trekom. Čak sam ga nekoliko puta pregledao. Oni postovi su bili samo zezanje. Koliko god neki govorili da nije trek on jest. Gdje god da tražite Star Trek tu se pojavljuje ENT kao i ostali serijali. On spada tu. On je dio treka. Bez obzira da li on ruši kanon ili ne. Mi tu ništa ne možemo promjeniti. Samo nam ostaje da se prepiremo muđusobno i beskonačno.
| uto 24 ožu, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Nermine ak tako nastaviš uzet ćemo za počasnog člana ENT FAN-cluba. Pozdrav Papinske ceste 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 24 ožu, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
nermin_st je napisao/la: Ja sam TNGovac, i meni lično ENT ne smeta. Smatram ga trekom.
Smatram da pravi TNGovca koji istinski poznaje TNG i samo srž TNG-a (filozofija TNG i sl.) ne može priznavati ENT pod Trek ili biti ENTovac.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 24 ožu, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|