| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Koje planete biste posjetili?
Zemljaaaaaa  ooo da...i Vulkan
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 18 vel, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Andorija... zbog onih Anaera(tj. njihovih ženskih članova) il kak se već zovu oni albino Andorijanci. I još Bajor... čini mi se baš lijep miran planet.
| sri 18 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Suikotreki je napisao/la: Andorija... zbog onih Anaera(tj. njihovih ženskih članova) il kak se već zovu oni albino Andorijanci. A po čemu su one tako posebne??
| sri 18 vel, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Vulkan
|
| čet 19 vel, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Alokin je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Andorija... zbog onih Anaera(tj. njihovih ženskih članova) il kak se već zovu oni albino Andorijanci. A po čemu su one tako posebne?? A šta ja znam... nekako mi je slatko izgledala ona mala koja im je pomogla pronaći Romulanski brod iz epizode "The Aenar". .jpg)
| čet 19 vel, 2009 12:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jesu , jesu , posebne su...  ...Arenar mi je jedna od najdražih epizoda u 4 sezoni...
| čet 19 vel, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jesu , jesu , posebne su...  ...Arenar mi je jedna od najdražih epizoda u 4 sezoni... A još da ne kažem da su telepatkinje. Mislim i to je prednost. Odmah znaju što želiš! 
| čet 19 vel, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Suikotreki je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...jesu , jesu , posebne su...  ...Arenar mi je jedna od najdražih epizoda u 4 sezoni... A još da ne kažem da su telepatkinje. Mislim i to je prednost. Odmah znaju što želiš!  Da... al znaju i kad muljaš 
| čet 19 vel, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Aenari su predivna rasa!  I taj se izraz ne odnosi na žene normalnih Andorijanaca:  Međutim, najljepše mi izgleda mješanka jednog i drugog: 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 19 vel, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Točkica je napisao/la: Međutim, najljepše mi izgleda mješanka jednog i drugog:  Sviđa mi se ta (kao neka vila)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 19 vel, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Točkica je napisao/la: Aenari su predivna rasa!  I taj se izraz ne Međutim, najljepše mi izgleda mješanka jednog i drugog:  Da definitivno izgleda slatko! 
| čet 19 vel, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj... trenutno bi sve dao za jedan vikend na Kronosu. da zapijem 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 20 vel, 2009 2:26 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ferenginar 
| pet 20 vel, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Ferenginar  Na njemu stalno skoro pada kiša, a atmosfera je rijetka pa bi slabo čuo. Znači bio bi mokar i skoro pa gluh, hehe
|
| pet 20 vel, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Na njemu stalno skoro pada kiša, a atmosfera je rijetka pa bi slabo čuo. Znači bio bi mokar i skoro pa gluh, hehe Da, al smatram da bi svaki ekonomist trebao jednom u životu otići na Ferenginar. Ako ništa na praksu barem  Nešto ko Meka i Medina 
| pet 20 vel, 2009 7:24 pm |
|
 |
|