Sada je: sri 19 kol, 2026 10:13 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sljedeća
 Pritužbe 
Autor/ica Poruka
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Post Re: Pritužbe
Čekaj samo sekundu...

A da citiraš primjer neke Rai'tarine opaske koju smatraš uvredljivom?

S druge strane, prva si pribjegla niskim udarcima ("mala, da znaš s kim pričaš, pokrila bi se ušima" il kako već). Poričeš li ovo?

A što se temi iz tvog kutka tiče, možda bi se moglo naći neko kompromisno rješenje? Da se one vrate u tvoj kutak, il nešto?

pon 14 pro, 2009 3:16 pm
Profil Web stranica
Environmentalist
Environmentalist

_Oz je napisao/la:
S druge strane, prva si pribjegla niskim udarcima ("mala, da znaš s kim pričaš, pokrila bi se ušima" il kako već). Poričeš li ovo?

nije baš tako rečeno, bez ovog mala, jer ne govorim sigurno mala curama koje su više od mene ;)

osim toga...što je tu uvredljivo?

pon 14 pro, 2009 4:10 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ja stvarno ne znam šta je ovdje takav problem :neznam:

Malo opčenitiji odgovor, ne nužno samo tebi nego i ostalima koje zanima
(neka me drugi isprave ako za povijest početake kutaka nešto krivo napišem - tada nisam bio toliko aktivan na forumu pa nisam ni pratio šta se događa, moguće je da ponegdje griješim) :

Kutke nismo smislili ni ja ni Brick, ni Bobo, OZ i ostali, "nasljeđeni" su od prošlog osoblja foruma... kutke je smislio Chaky ( u suradnji sa Shadowmastwrom, pretpostavljam). Prvi kutak je bio za Teddeu kako ona svoje izljeve raznolikih postova ne bi imala po cijelom forumu, nego samo u tom kutku. (nije mi jasno zašto taj sistem umjesto PM-War-ban al dobro...)

Kasnije je taj kutak naslijedio / djelio Mr. bobo zajedno s Teddeom.
U jednom od apdejtova (mislim da sa phpbb2 na phpbb3) je dobivena mogućnost za više podforuma unutar istog podforuma i tako su od Bobinog&Teddeinog kutka nastala 2 kutka - Mr.bobin i Teddein.
Tada je Chaky krenuo i drugima otvarati kutke - sebi, Lilmee i drugima.... koga zanima točan redoslijed, može vidjeti po IDima podforuma - viši ID = noviji podforum) i u kratkom vremenu je došlo do 10+ kutaka. Kad sam ja sa Antom preuzimao forum, bilo ih je već oko 16.

Uglavnom,...
Sam koncept kutaka, a to je mišljenje više ljudi, u nekim stvarima nema smisla i zakomplicirao je puno stvari. Prva je kaos / offtopic, a ima ih još, dolje sam ponešto naveo.

Bilo je prijedloga da ih se ukine, ali nismo, jer tko zna kako bi "vlasnici" kutaka na to reagirali, nije nikome cilj (nadam se [-o< ) da 10ak ljudi / bivših vlasnika kutaka radi toga uvrijeđeno ode s foruma (i sa sobom povuče još nekolicinu frendova, kako to obično biva)
Kutke je bilo lako otvoriti, ali ih je teško ukinuti...

Zato su se i dodali u pravila foruma.... da se pojasne stvari oko njihovog funkcioniranja.

npr:
Citat:
Članak 6.07
U slučaju dulje neaktivnosti korisnika (više od osam tjedna), kutak se uklanja sa vidljivog dijela foruma, a vlasnik kutka gubi sve povlastice koje je dobio osnivanjem kutka.

Članak 6.08
Ukoliko se vlasnik kutka ne javi unutar tri mjeseca sa valjanom isprikom ili objašnjenjem svoje odsutnosti, administratori mogu odlučiti o brisanju tog kutka.

A nekih pravila i nema, ali mogu se dodati po potrebi - npr. dodati to za premještanje, ili da se Trek teme, ako imaju smisla, prebacuju iz kutaka u Trek podforume (to se stalno radi - npr. Suiki može potvrditi)

@Modesty,
Koliko znam, prebacivale su se opčenite teme (o koliko tema se uopće radi? 2 ili 3?), i to ne teme u kojima pišeš o sebi, već teme koje je mogao otvoriti bilo koji forumaš u zoffu.
Napisao sam ti u prošloj poruci da ako ti je stvarno tako stalo da ti teme budu zaključane (umjesto da se o njima dalje može pisati), da ti ih vratim u kutak, i otvorim sličnu temu. Iako mislim da sam time predložio i više nego bih trebao (radim loš presedan za ubuduće).

Mislim da nije fer da bilo tko ima 'monopol' nad nekom temom. I šta ako neki "vlasnik" kutka odluči pobrisati sve teme, koje su nekima drage i puno su pisali u njih. I meni se ne sviđa što je par tema koje su mi drage ostale zaključane nakon lockanja tvog i drugih kutaka (recimo Nosozabadalica je fora tema, posjeća me na one leksikone koje smo ispunjavali ko mali :) i volio sam pročitati šta su drugi napisali. Zašto bi bilo toliko loše da recimo ja tu temu prebacim u Zoff? :(
Zar ti nije draže da teme koje si otvorila, da nastave "živjeti"?
Znaš li priču o Solomonu i 2 majke koje su tvrdile da je dijete njihovo? :)

Što se opomena tiče -
Za to da drugi nisu dobili warn - kako možeš znati da i drugi nisu na PM dobivali opomene za vrijeđanje raitare? Ti si isto dobila samo PMa da se ne svadite, drugi su dobili i ozbiljnije opomene, jer su i gadnije vrijeđali.
Tako da ako nisi saznala da je netko drugi upozoren, ne znaći da nije...i nitko ne svaljuje tko zna kakvu krivnju na tebe, pa pogledaj samo neke druge ljude kako su se znali prepucavati/svaditi, puno grđe nego ti i Raitara :)
Ja na ovo vaše prepucavanje nisam javno reagirao sve dok se nije pojavio post u pritužbama (do tada mi je to bilo više smješno za čitati), tada nakon pritužbi sam pretražio teme koje su bitne (ravnopravnost spolova, evolucija, i ono što je završilo u trashu), konzultirao se s ostalim "osobljem" i napisao ono par poruka prije.
Po potrebi sve na što sam naišao mogu postati i ovdje...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 14 pro, 2009 10:54 pm
Environmentalist
Environmentalist

problem je kod tih prebačenih tema što sam neke svoje postove iskoristila za pisanje postova na blogu, pa tako ispadne da sam prepisala ili kopipejstala tuđe, a ne želim glasiti kao blogerica kopipejsterica ili da kopiram ideje iz tuđih tema pa tu nastane problem kod prebacivanja.

uto 15 pro, 2009 12:27 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

modesty blaise je napisao/la:
problem je kod tih prebačenih tema što sam neke svoje postove iskoristila za pisanje postova na blogu, pa tako ispadne da sam prepisala ili kopipejstala tuđe,

Ne kužim, zašto bi tako ispalo? Pa tvoj post je tvoj post, bez obzira na to gdje se on nalazio... :o

uto 15 pro, 2009 12:28 am
Profil Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Korisnik _Oz ne odgovara na pitanja u svojoj temi. A pitanja su postavljena po pravilima.

sub 26 pro, 2009 1:33 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Znam da nisam odgovoran odgovarati na ovo... :zubo: ali nitko nikoga ne tjera niti može natjerati da odgovara na bilo kakva pitanja ako neće. Dakle, ne znam komu ili čemu se uopće tužiš. :roll:

sub 26 pro, 2009 2:04 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

PrincMatias je napisao/la:
Korisnik _Oz ne odgovara na pitanja u svojoj temi. A pitanja su postavljena po pravilima.

:rotfl:

Ovo mi je uljepšalo dan, majkemi... :zubo:

sub 26 pro, 2009 3:55 pm
Profil Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
T'Rapavi je napisao/la:
Znam da nisam odgovoran odgovarati na ovo... :zubo: ali nitko nikoga ne tjera niti može natjerati da odgovara na bilo kakva pitanja ako neće. Dakle, ne znam komu ili čemu se uopće tužiš. :roll:

A onda zaključajte tu temu i riješeno :thumbs2: .

sub 26 pro, 2009 7:49 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
a da mi tebi zabranimo pristup tm temama?

sub 26 pro, 2009 7:58 pm
bubica
bubica

A onda zaključajte tu temu i riješeno :thumbs2: .

A ovo je tvoj privatni forum, ili? :shock:

sub 26 pro, 2009 8:30 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
:shocked: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I meni je ovo uljepšalo dan :D

Što se pitanja tiče - nema smisla nikoga tjerati da odgovara ako neće...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 26 pro, 2009 9:07 pm
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
Što se pitanja tiče - nema smisla nikoga tjerati da odgovara ako neće...

Uostalom, ja sam na samom početku threada odredio "parametre" (na kakva pitanja ću odgovarat, na kakva neću).

Neda mi se svaki put ponavljat isto.

sub 26 pro, 2009 9:14 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
ja predlazem tromjesecni ban za korisnika _Oza ukoliko u roku od dvadeset i cetiri sata ne odgovori na sva postavjena mu pitanja!

ned 27 pro, 2009 4:26 am
Profil ICQ Web stranica
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Ant je napisao/la:
ja predlazem tromjesecni ban za korisnika _Oza ukoliko u roku od dvadeset i cetiri sata ne odgovori na sva postavjena mu pitanja!

ti to ozbiljno :mrgreen:

ned 27 pro, 2009 9:41 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: