|
Sada je: sri 11 ruj, 2024 11:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
3x14 - Whom Gods Destroy
3x14 - Whom Gods Destroy
|
sri 21 ruj, 2011 8:55 pm |
|
|
Über Trekkie
|
Re: 2x14 - Whom Gods Destroy
Miki je napisao/la: Orion nije dio Federacije, tak da ne znam šta Orionka radi u federacijskoj ludari. Možda je rođena i/ii odrasla u Federaciji, slično kao Gaila u ST XI, ili Worf.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
sri 21 ruj, 2011 9:26 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Re: 3x14 - Whom Gods Destroy
Okej epka koja me se nije pretjerano dojmila. Već smo imali sličnu (bolju) epizodu o ludari, a ova mi nekako više vuče na Voyager "The Thaw" Miki je izlistao najveće propuste epizode, tako da nemam ništa za dodati... 6
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 29 ruj, 2011 3:41 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Re: 3x14 - Whom Gods Destroy
Na Thaw mi vuče radi sličnog scenarija da se završi kao taoc nekih luđaka i sve skupa liči na cirkus...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pet 30 ruj, 2011 2:38 pm |
|
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|