|
Sada je: sri 11 ruj, 2024 9:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
3x06 - Spectre of the Gun
Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
sri 24 kol, 2011 9:23 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Re: 3x06 - Spectre of the Gun
Još jedna pred-holodeck epizoda... Ne baš pretjerano zanimljiva, premda se koriste elementi s Divljeg Zapada... Vidiš, nisam znala da je Kelley glumio u OkCorallu. Stvarno se ne sjećam ove epizode baš dobro... pa ću dat ocjenu 6...
čet 25 kol, 2011 11:43 am |
|
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Vidiš, nisam znala da je Kelley glumio u OkCorallu. Glumio je DeForrest u masu westerna, pa je praktički do uloge McCoya bio najpoznatiji kao western glumac, a i kasnije je ostao poznat po tome.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
čet 25 kol, 2011 11:46 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ni ja nisam znao to za McCoya tj.DeForesta ali da, baš ima takvu nekakvu facu ko stvorenu za westerne Kraj je bio koliko toliko okej, ali općenito mi je epizoda tako-tako. Valjda zato jer nisam neki fan westerna. 6 Spet je napisao/la: Još jedna pred-holodeck epizoda... Meni jedna od najholodeckastijih epizoda, fantasy (western) setting i nestvarnost događaja, djelomično završena okolica (beta verzija holodeck westerna ) uz isključene sigurnosne mjere. Ali, kako bi Miki rekao, na mindf**k način.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sub 27 kol, 2011 2:44 am |
|
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Ni ja nisam znao to za McCoya tj.DeForesta ali da, baš ima takvu nekakvu facu ko stvorenu za westerne Yap. Štoviše, lani je izašla i posebna DVD Star Trek western kolekcija sa nizom nastupa TOS glumaca u raznim westen filmovima i serijama. Više o navedenoj kolekciji ovdje.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
sub 27 kol, 2011 3:37 pm |
|
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|