| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Bas sam protiv moraliziranja Inace u svijetu bas ova stvar izrazena ljudi koji puno moraliziraju u 80 % slucajeva se bas suprotno ponasaju ! Volim da su likovi ljudskiji ,a ne neki teski moralisti Zato uvijek glasat za Ent . Da vas pitam sta vi smatrate moralnom osobom ,daj te jedan primjer neke u svijeteu moralne osobe?
| sri 04 vel, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
4 od 1 je napisao/la: Bas sam protiv moraliziranja Inace u svijetu bas ova stvar izrazena ljudi koji puno moraliziraju u 80 % slucajeva se bas suprotno ponasaju ! Volim da su likovi ljudskiji ,a ne neki teski moralisti Zato uvijek glasat za Ent . Da vas pitam sta vi smatrate moralnom osobom ,daj te jedan primjer neke u svijeteu moralne osobe? Hrčak 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 vel, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Moral i moraliziranje
Ja 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Moralna osoba je tolerantna, ne čini štetu drugima i govori istinu kad je to poželjno.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 04 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa ja sam takva možda i pretolerantna. Možda zvuči egoistično ali tak je.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 vel, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Točkica je napisao/la: Moralna osoba je tolerantna, ne čini štetu drugima i govori istinu kad je to poželjno. ok ok govori istinu kad je po željno a kad je poželjno to ta osoba odlucje 
| sri 04 vel, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...moralna osoba bi bila zapravo vrlo čudna u društvu...
...jer preko nekih granica nikako ne prelazi... ...ne služi se lažima... pokušava diplomatski riješiti sukob... ...bude primjer dobrog ponašanja... ...bez predrasuda, dakle tolerantna... ...modernih gledišta na stanje stvari i svijet oko sebe... ...poštena...
| sri 04 vel, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ne pije ne pusi ne kocka radi puno ne pije kavu ne zivi razvratno (sex)
| sri 04 vel, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hrčak je napisao/la: Mislim da svijetu u kakvom živimo i treba moraliziranje. Treba TNG prikazivati cijelo vrijeme da djeca nauče nešto. Ne pijem ne pušim ne kockam ne radim puno ne pijem kavu i ne živim razvratno Volim vjerovat da sam prilično moralna osoba... 

|
| čet 05 vel, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Mislim da svijetu u kakvom živimo i treba moraliziranje. Treba TNG prikazivati cijelo vrijeme da djeca nauče nešto. Ne pijem ne pušim ne kockam ne radim puno ne pijem kavu i ne živim razvratno Volim vjerovat da sam prilično moralna osoba...  ...he, he... onda se i ja pridružujem moralnima...(poker na miniclipu se ne računa jel?) 
| čet 05 vel, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
4 od 1 je napisao/la: Ne pije ne pusi ne kocka radi puno ne pije kavu ne zivi razvratno (sex) Ne slažem se. Kakve veze osobne navike imaju s moralom?  Osobito pijenje kave. Znači, osoba je nemoralna ako pije kavu? Mislim, sve osim marljivog rada vrijedi za mene, ali nije mi jasno. A poštenje, tolerancija, miroljubivost, dobrota...? To ne ulazi u definiciju? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 05 vel, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Točkica je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ne pije ne pusi ne kocka radi puno ne pije kavu ne zivi razvratno (sex) Ne slažem se. Kakve veze osobne navike imaju s moralom?  Osobito pijenje kave. Znači, osoba je nemoralna ako pije kavu? Mislim, sve osim marljivog rada vrijedi za mene, ali nije mi jasno. A poštenje, tolerancija, miroljubivost, dobrota...? To ne ulazi u definiciju?  ovo ti spada u ovisnost i razvratni zivot . Ako je osobo moralna ona ti je moralni autoritet drugima ,a moralna ti osoba nezivi razvratno i nemoze bit ovisna ! Ovo naravno ide u to ! Za kavu pitas kava ti stvara blazi oblik ovisnosti ! Mislim kad bi se drzo neki krutih defincija jedine osobe koje su bile moralne na svijetu su Bogovi. Jos od pocrtanih osobina ja ti cijenim samo postenje ,moja ekipa s kojom vani uglavnom su postenjacine .
| čet 05 vel, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Mislim da svijetu u kakvom živimo i treba moraliziranje. Treba TNG prikazivati cijelo vrijeme da djeca nauče nešto. Ne pijem ne pušim ne kockam ne radim puno ne pijem kavu i ne živim razvratno Volim vjerovat da sam prilično moralna osoba...  Ja sam totalno nemoralna po ovom popisu Pijem, pušim, ne radim puno, pijem kavu... Doduse, ne kockam (ok, bila sam dvaput na ruletu u sheratnu, al to se ne racuna) i ne zivim razvratno  Nazalost Sad ozbiljno, kao sto je Točkica rekla, ove osobine/navike/ovisnosti nemaju nikakve veze s moralom neke osobe 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 05 vel, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajme, jesi nemoralna... Nego, da se vratimo na temu... Ent nema šanse. 

|
| čet 05 vel, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
misljenja sam kako upravo pijenje kave puno govori o moralu. jer, uzmimo da netko svako malo ide na kavu. i sto onda radi na kavi? traca svoje poznanike, nepoznanike i sve one između. dakle, takvu osobu smatrao bih krajnje nemoralnom! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 vel, 2009 9:07 pm |
|
 |
|