|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 2:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
 Seminar o paranormalnom
Planiram seminar o paranormalnom pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave Zasad je sve u planu da vidim koliko ljudi zanima to sve a kasnije bi ga i organizirao I naravno trebat cu vasu pomoc oko tehnologije posto vi imate iskustva Pa ako ste voljni pomoci samo mi javite
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 22 sij, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Seminar o paranormalnom
Zanimljivo Ja sam u srednjoj bio nešto tako napisao  No dobio sam dvicu  jer sam navodno promašio temu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 23 sij, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja cu pokusati napraviti seminar neki iako ce mi to zapravo biti prvi u zivotu Valjda cu uspjeti Budem se konzultirao sa par osoba I budem dosao jednom u udrugu kad dodjem u zg nisam vec duuuugo bio 
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 23 sij, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Ja cu pokusati napraviti seminar neki iako ce mi to zapravo biti prvi u zivotu Valjda cu uspjeti
...pa kad si na faxu bio, ni jedan semiar nisi napravio??
| pet 23 sij, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nisam Nije bilo vremena za seminare Nije se nikome davalo
Ali vec imam ideju kako to napraviti
|
| uto 27 sij, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A ovo zvuci bas zanimljivo  A kad bi to predavanje trebalo bit? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 27 sij, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|