|
Sada je: čet 16 tra, 2026 4:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Najradije bi ošamario
meni je napocetku bas dobro kako slini za Jadzijom, a ova ga onako elegantno odjebava  ali kasnije se opameti, na kraju jos i dobije svoju vlastitu Dax.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 04 sij, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: meni je napocetku bas dobro kako slini za Jadzijom, a ova ga onako elegantno odjebava  kak me ovo podsječa na moje mlađe dane A Bashir je papak, zbunjola, ali inace je ok
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 04 sij, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Bashir mi je u pocetku bio ok, ali me kasnije poceo iritirati, kad je postao uobrazen. Sisko mii je isto prvu sezonu-dvije bio ok, ali me poceo iritirati kad je svako malo plakao ko curia. Jake Sisko mi je isto u pocetku bio ok, ali mi je poceo ici na zivce kasnije kad je postao peder i sve one idiotarije s novinarstvom. Odo i Quark su mi u pocetku bili smjesni, a kasnije su postali malo dosadno, pogotovo Odo s Kirom. Kira mi je cijelo vrijeme bila iritantna. Ezri me uzasno zivcirala, i kao lik, a jos vise jer je bila zamjena za Jadziu i najradije bi nju osamario da je ima u anketi. Dukat je u pocetku bio ok, a kasnije je postao teski kreten, ono s pah utvarama. Jadzia i Worf su mi cijelo vrijeme bili ok, ali pred kraj su mi bili malo losiji nego na pocetku. Rom i Nog su me kasnije malo poceli zivcirati, ali i oni su ostali kolko tolko dobri. Jedini lik u cijeloj seriji koji mi tijekom serije nije postao iritantan, nego mozda cak i bolji nego na pocetku je Milivoj
Kakvo sranje od serije
Uglavnom, od ovih bi osamario placljivog Siska i Kiru
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 07 sij, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Kai Winn definitivno
|
| sri 07 sij, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zanimljivo razmišljanje, macgzver... meni je recimo za Jakea bas bilo okej sto je postao književnik a ne ko svi vunder kindovi neki časnik ili inžinjer  I Sisko mi se nije činio kao manje tough u kasnijim seyonama... jedino je u pocetku, prvih par epizoda bio utučen zbog wolf359... Je, Odo i Quark su često monotoni u njihovim igrama mačke i miša... i Bashir u naganjanju Jadzie u prvim epizodama.... Kira je kao first officer bila okej u svojoj neobuzdanosti, odmak od uobičajenih kao što je Riker.... ili prvih časnika vulkanaca...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 sij, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Kai Winn... tako je iritantna, stalno nešto njorga... šupio bih ju kroz najbližu zračnu komoru 
| sri 07 sij, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kai Winn 9 Kira Nerys 3 Gul Dukat 2 ... Mislim da je bilo nepotrebno stavljati kai Winnn u ovu anketu - ona je ipak gnjavež izvan kategorije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 08 sij, 2009 12:07 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da je bilo nepotrebno stavljati kai Winnn u ovu anketu - ona je ipak gnjavež izvan kategorije   Hallelujah...
| čet 08 sij, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Kai Winn naravno. Čemu ona 2 glasa za Dukata? Meni je on skroz simpa 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 08 sij, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
zmajchek je napisao/la: Kai Winn naravno. Čemu ona 2 glasa za Dukata? Meni je on skroz simpa  Možda nekome smeta što se dao zavesti Pah-utvarama i zbog njih je totalno zastranio. No, zašto ga kriviti zbog toga? Zbog priznavanja kćeri "polutanke", izgubio je ženu i sedmero djece (ostavili ga), majka ga se odrekla i izgubio je položaj, dakle Ziyal mu je postala centar svijeta. A onda je onda ubijena i lik je jednostavno "pukao k'o gljiva".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 08 sij, 2009 12:47 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
1. Vedeka Bareila. Ne pitajte me zašto. Njegova me pojava iritira. 2. Quarka, jer je on često pokretač problema. Naravno da bi serija bez toga bila dosadna, ali ne mogu si pomoći, živcira me.
|
| čet 08 sij, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
TerNek je napisao/la: zmajchek je napisao/la: Kai Winn naravno. Čemu ona 2 glasa za Dukata? Meni je on skroz simpa  Možda nekome smeta što se dao zavesti Pah-utvarama i zbog njih je totalno zastranio. No, zašto ga kriviti zbog toga? Zbog priznavanja kćeri "polutanke", izgubio je ženu i sedmero djece (ostavili ga), majka ga se odrekla i izgubio je položaj, dakle Ziyal mu je postala centar svijeta. A onda je onda ubijena i lik je jednostavno "pukao k'o gljiva". To "puknuce ko gljiva" su mogli izvesti na zabavan i krvav nacin, npr. teleportira se na promenadu sa 2 kalasnjikova i izreseta sve dok njega ne srede... ili nabavi par nuklearki, pa nukne Bajor... ili se zaleti svojim brodom u promenadu tak da hrpa ljudi izleti u svemir... A ne neke idiotske religiozne spike Jos jedan EPIC FAIL u DS9
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 09 sij, 2009 2:39 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: To "puknuce ko gljiva" su mogli izvesti na zabavan i krvav nacin, npr. teleportira se na promenadu sa 2 kalasnjikova i izreseta sve dok njega ne srede... ili nabavi par nuklearki, pa nukne Bajor... ili se zaleti svojim brodom u promenadu tak da hrpa ljudi izleti u svemir... A ne neke idiotske religiozne spike  Jos jedan EPIC FAIL u DS9 Ti si nasilan 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pet 09 sij, 2009 3:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja se solidarisem sa spankerima i zelim da spankujem kiru, ezri i jadziju.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 09 sij, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Najveću šamarčinu bi od mene pobrala iritantna babetina Winn, koju nemogu smislit, jer je arogantna, sebična i petaQ, i stalno govori my child , a Dukat zaslužuje šamamr zbog Pah utvara u i zato što je Kardasijance uvukao u savez s Dominijem
BTW mislim da su u anketu trebali ući i baba Founderica, Weyoun i Damar - njima bi isto šamarčine podijelio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 17 svi, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|