| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
Kao što kaže T'Grel, meni je u ST sve ok, ali ako već moram nekoga izdvojiti onda su to Wesley i Sisko. Naravno, mogao bi navesti neke povremene negativce...
_________________ =A= Live long and prosper! =A=
|
| uto 20 lip, 2006 11:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Prisjetio sam se još jednog lika koji me redovito živcirao kad se god pojavio. Buljooki Gowron. Svaki put kad je glumatao velikog šefa, oči samo što mu nisu iskočile iz duplji.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 lip, 2006 12:08 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Prisjetio sam se još jednog lika koji me redovito živcirao kad se god pojavio. Buljooki Gowron. Svaki put kad je glumatao velikog šefa, oči samo što mu nisu iskočile iz duplji.
apsolutno se slazem.
inace nastojim ne osuđivati likove/glumce po njihovom izgledu, ali u ovom slucaju si nemogu pomoci. lik stvarno izgleda iritantno. preiritantno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 21 lip, 2006 12:12 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dodao bi V'LAsa... on mi je isto išao na živce... 
| sri 21 lip, 2006 9:36 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Sjetih se jednog iritantnog Romulanca (a koji nije?). Commander Tomalak sa kojim se Picard nekoliko puta susreo brodovima "face to face". Taj mamlaz je uvijek podlim igricama riječi i beskrajnom arogancijom toliko dizao napetost situacija da se mogla nožem rezati. Pravi antipatikus kojem poželiš naravnati tu bahatu njušku.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 lip, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
..a meni je pao na pamet ... Weyun ...to je strahota koliko mi je bio iritantan... !!
| sri 21 lip, 2006 10:35 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: ..a meni je pao na pamet ... Weyun ...to je strahota koliko mi je bio iritantan... !!
O tome sam negdje pričao sa Antom. Meni je Weyoun isti slučaj kao i Dukat. Odvratan i iritantan do bola, a odlično odglumljen.
|
| sri 21 lip, 2006 10:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: O tome sam negdje pričao sa Antom.
meni je Weyoun bas primjeren.
nebi valjalo da je bio ikako drugaciji.
i zato mi se sviđa. odražava tradiciju DS9-a u realnim likovima i predstavlja Vorte na najbolji nacin.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 21 lip, 2006 11:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Weyoun je baš kakav treba biti, odnosno kakav je stvoren genetskim inženjeringom i kloniranjem. Vorte pokazuju svoju inteligenciju i aroganciju (malo romulanskog štiha) koja im terba da kvalitetno vode Jem'Hadare, ali znaju svoje mjesto u "hranidbenom lancu" Dominija. Mora se priznati i dobar posao Osnivača u svemu tome, ipak su Vorte, prije nego su ih ovi uzeli pod svoje, bili polumajmuni. 
|
| čet 22 lip, 2006 1:51 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma dobro su ga napravili i dobro je to lik odglumio, ali nije pozitivac... pa mi zato nije sjeo... 
| čet 22 lip, 2006 3:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
I negativci moraju bit dobri, jako dobri, da bi pozitivci mogli pokazat sve kvalitete.
Da bih bio realan u svemu, moram malo kritizirat i mog najboljeg kapetana Siska. Užasno me iritiralo kad je počeo urlati. Onda mu glas gubi autoritativnost i zvuči kao crnački pop dok drži propovijed.
|
| čet 22 lip, 2006 11:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa da, nema neki vokabular u glasu... ...pa kad je ljut to smiješno zvući... ...više ko rap...
| pet 23 lip, 2006 12:27 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Da, ali mi je zakon kad se ne libi sve i svakoga izganjat iz svog ureda podvijenog repa.
Zaboravio sam na još jednu do bola iritantnu osobu: Lwaxanu Troi. I njoj terba ugradit prekidač ON/OFF kao što ga ima Data.
|
| pet 23 lip, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Wesley Crusher je iritantan do bola... razloge sam napisao u Bad Guys Vs. Good Guys
Peace and good life!
| pet 30 lip, 2006 7:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma nije toliko... ...meni je on skroz ok... ...ni dobar ni loš, onako prosjek...
| pet 30 lip, 2006 10:02 am |
|
 |
|