| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 MAXtv & SF
možda je malo promašen podforum, al... jbg. imam taj vražji MAXtv i ajde... nađe se ok stvari za pogledat. al muči me jedna stvar: kako to da se od hrpetine raznih kanala nisu sjetili ugurat ni jedan SF kanal?? pa brijem da ak može bit SapuniceKanal, da bi onda mogli stavit i bar jedan SF kanal, zar ne??
| uto 07 lis, 2008 1:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: MAXtv & SF
slažem se...ima toliko serija,  filmova...mogli su napravit jedna...
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 07 lis, 2008 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Naravno da su mogli, i steta da nisu... Ali opet, ima i drugih nacina da se pogledaju SF serije, cak i one najnovije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: ima i drugih nacina da se pogledaju SF serije, cak i one najnovije  misliš... p*rati??
| uto 07 lis, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Alokin je napisao/la: možda je malo promašen podforum, al... jbg. imam taj vražji MAXtv i ajde... nađe se ok stvari za pogledat. al muči me jedna stvar: kako to da se od hrpetine raznih kanala nisu sjetili ugurat ni jedan SF kanal?? pa brijem da ak može bit SapuniceKanal, da bi onda mogli stavit i bar jedan SF kanal, zar ne?? Pa žali se T-scumu nek umjesto nekih lokalnih televizija, koje ionako rijetki gledaju, ubace neki esefični, makar i uz doplatu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 07 lis, 2008 5:28 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
TerNek je napisao/la: Pa žali se T-scumu nek umjesto nekih lokalnih televizija, koje ionako rijetki gledaju, ubace neki esefični, makar i uz doplatu. da... a poznato je da T-Com jaaaaaaaako doživljava svoje korisnike... 
| uto 07 lis, 2008 6:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
da... a poznato je da T-Com jaaaaaaaako doživljava svoje korisnike...  [/quote] 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| čet 09 lis, 2008 7:48 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
TerNek je napisao/la: Pa žali se T-scumu nek umjesto nekih lokalnih televizija, koje ionako rijetki gledaju, ubace neki esefični, makar i uz doplatu. Zašto bi se micale lokalne TV? Neka ostanu. Samo nek se doda SF kanal. Ionako ima 1000 kanala! Alokin je napisao/la: da... a poznato je da T-Com jaaaaaaaako doživljava svoje korisnike...  E, pa mene je T-Scum doživio tj. ne samo mene nego i druge korisnike. Tražio sam da se uvede History Channel i evo ga! Samo bi htio da stave 24-satne titlove. Znam engleski ali uvijek ispustim neku riječ i onda mi je užitak manji.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 09 lis, 2008 11:01 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
T'Grel je napisao/la: E, pa mene je T-Scum doživio tj. ne samo mene nego i druge korisnike. Tražio sam da se uvede History Channel i evo ga! Samo bi htio da stave 24-satne titlove. Znam engleski ali uvijek ispustim neku riječ i onda mi je užitak manji. onda bi trebalo napravit neki kolektivni pressing na T-Com od strane nas SF-ovaca. mislim... nitko neće slušat pojedinca... zajedno smo jači... snaga u brojevima... i te fore...
| čet 09 lis, 2008 6:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Alokin je napisao/la: onda bi trebalo napravit neki kolektivni pressing na T-Com od strane nas SF-ovaca. mislim... nitko neće slušat pojedinca... zajedno smo jači... snaga u brojevima... i te fore... Pa da recimo SF udruge (u koje spadamo i mi) i još dosta pojedinaca zatražio od T-Coma... dalo bi se...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 09 lis, 2008 11:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja se ne zabrinjavam oko toga... ...MaX TV mi se uopće baš ne sviđa... ...a SF koji hoću gledati nabavim nekako... ...tako da... bojkotiram MAXTV...
| sub 11 lis, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja se ne zabrinjavam oko toga... ...MaX TV mi se uopće baš ne sviđa... ...a SF koji hoću gledati nabavim nekako... ...tako da... bojkotiram MAXTV... Da, al ja sam za SF na MAXtv-u jer nemam super-giga-flat paket interneta pa da skidam s neta, inače bih lako nabavljao serijale i filmove...
| ned 12 lis, 2008 12:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Apropo, uvijekposebnog Bobe, MAX tv je postao jako dobar. Još samo da stave titlove na History... ma fantazija!
|
| ned 12 lis, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
stari kad si toliko močan..daj nešto sredi kod mene u županiji da dobijemo nove stolove za stolni tenis.... 
|
| pon 13 lis, 2008 7:55 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Biskup je napisao/la: stari kad si toliko močan..daj nešto sredi kod mene u županiji da dobijemo nove stolove za stolni tenis....  Misliš na mene? Ja moćan?? Ma kakavi... al probat ćemo nešto sredit ako se bude dalo. 
|
| pon 13 lis, 2008 3:26 pm |
|
 |
|