| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mislim ljudi daleko smo otisli sa teme, da sam pravi moderator morao bi vam sve to izbrisati, ali posto i onako nemamo dosta prometa na forumu bit ce dobro, ionako nitko nije od vas prekrsio neka " mejđr" pravila. Inace ako netko nezna što su " mejđr" pravila neka pogleda sve druge forume i prema njima uskladi soj kodeks ponasanja na forumu. Dakle ako netko koristi neke zabranjene rijeci ili fraze vrlo jednostavno brise mu se post, no ako i dalje ne slusa leti van prvo na tjedan pa na mjesec dana, bez brige ovaj forum podrzava tzv. "bananje" tako da i ostalim moderatorima nece biti problem obavljat posao. psst... najvise se cuvajte Tom'ce... on je na proslom forumu jako puno moderirao.
Inace kad smo vec kod Tom'ce nadam se da ce nam naci mod preko kojeg mozemo prebacivat postove na drugu temu pa vise nece biti problem kad se isti razgovor vodi na više tema. Toliko od mene!
| sub 08 tra, 2006 11:19 am |
|
 |
|
Gost
|
S obzirom da je riječ o relativno mladom forumu, može biti nešto opuštenija atmosfera iako I strongly encourage Admin "The Almighty Q" da poduzme nešto oko otvaranja konkretnijih topica da rasprave živnu malo više.
Poslije kad bude više korisnika onda slijedi "pravo" moderiranje foruma.
Što se tiče modova, tamo što sam ti poslao nalaze ti se i split topic te merge mod kojima možeš manipulirati temama na koji god hoćeš način. Možeš brisati topice, pojedine postove, selektivno odjeljivati postove koje hoćeš prebacivati u novu temu i u drugi forum i tako dalje. Osim toga možeš nekakve postove koji se nalaze u jednoj temi prebacivati u drugu temu kombinacijom split topic i merge moda, tako da tim modovima pokrivamo osnovne moderatorske zadatke.
Osim toga...kad forum ozbiljnije krene s radom trebat će sastaviti FAQ iliti Učestalo Postavljanja Pitanja sa pravilima korištenja foruma.
Još nešto Leo...ne želim te "učiti" administratorskom poslu jer ti znaš najbolje, ali nije tako jednostavno što se tiče brisanja postova i bananja. Postoji puno više "slojeva" i prekršajnih pravila između pisanja loših postova i izbacivanja sa foruma.
|
| ned 09 tra, 2006 10:14 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Još nešto...ne znam tko je slagao titule, ali su definitivno nelogične. Ne znam zašto trekky ide prije trekker odnosno zašto je uopće trekky a ne trekkie.
|
| ned 09 tra, 2006 10:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 rankovi
To je Chaky pogledao u wikipediji no ako ti kazes da je trekkie a ne trekky onda se to lako promjeni. Inace kao sto znas Abassador su svi koji imaju neku funkciju u klubu, ili su moderatori.
Inace Tom'ca moderatore moj trebao si vec do sada dobiti mail koji sam slao svima, dakle tko zeli moze otvoriti svoj topic, sa time da preuzima obavezu da ce ga moderirati. Dakle svi koji se jave sa konkretnim prijedlogom postoji velika sansa da postanu moderatori svoje teme osim ako to izricito ne zele, no ako zele samo dati prijedlog za temu SVE UZIMAM U OBZIR jer sam ipak Q!!!
Ljudi jos smo samo par sati pred otvorenjem USS CROATIA GALERIJE zato uzivajte i pišite nam. 
| ned 09 tra, 2006 12:13 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
|
| ned 09 tra, 2006 6:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ak te smeta skin napravi anketu i ak drugim ljudima smeta onda cemo stavit nesto drugo.
Uostalom imas default skin na raspolaganju i koliko znam zar se ti ono nisi ponudio da ces preradit solaris skin dodat nas logo i mali enterprise gore. Te mi pomoci da dodamo neke dodatke gore? Mislim zvucis mi malo cinicno znas! 
| ned 09 tra, 2006 6:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh eh... sad ti dodjes sa vaseg über-foruma s stratrek.com.hr koji ste radili grupno (pretpostavljam) duze vremena i pocnes se buniti kako nema hrpe opcija i sto ja znam cega... daj malo vremena, Leo je ipak solo. Nisi fer (ti si TVZ  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 tra, 2006 6:33 pm |
|
 |
|
Commander
|
|
| ned 09 tra, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
mene si fakat presao... vec sam se nabrijao na branjenje naseg mladog foruma
please use the smajliće 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 tra, 2006 11:22 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Forum je super! 
| pon 10 tra, 2006 9:18 am |
|
 |
|
Commander
|
Ma dobar je forum...nema se šta prigovorit. Q radi fajn posao 
|
| pon 10 tra, 2006 12:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Fajn posal
I kaj sad reci poslije toga......
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 24 tra, 2006 1:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
BAS FORA FORUM moram priznati... 
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| uto 25 tra, 2006 8:52 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
 zakon vam je forum, jedino meni rezolucija fixno na 800x600 pa su mi malo prerigorozni vizualno ovi console okviri 
_________________ -Općenito je poznata činjenica da je bogatu neoženjenu čovjeku žena prijeko potrebna.-J. Austen
|
| uto 25 tra, 2006 7:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nista morat ces nabavit neki lcars screen koji podrzava vecu rezoluciju, pa di bi Picard dosao da mu nije view screen prikazivao sve rezolucije. 
| uto 25 tra, 2006 7:57 pm |
|
 |
|