|
Sada je: ned 28 lip, 2026 1:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 DS9 ruši kanon
2367. - TNG - The Host - Tril je na Enterpriseu i nitko na brodu nema pojma da se on sastoji od hosta i simbionta... a da ne spominjem kako izgleda (pjege i to) 2369. - DS9 - prva i sve ostale epizode - Jadzia Dax je na DS9, ali ona je vec casnica flote, znaci da je morala procI Akademiju, a tamo je morala krenuti najranije 2364... dobro tada jos nije imala simbionta, ali sta tamo nije morala proci nikakve medicinske preglede i objasniti kako neki Trili funkcioniraju? A jos prije nje je Curzon Dax poznavao Siska, i sta mu nije nikad, onako usput, spomenuo "e da, ja imam crva u sebi"??? Znaci, DS9 rusi kanon, zapalite sve svoje DS9 DVDe, obrisite sve postove gdje se spominje DS9 i vise ga nikad necemo spominjati jer on rusi kanon!!!
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 14 ruj, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: DS9 rusi kanon
Trillovi iz TNG-a i Trilovi iz DS9 su nekako razliciti , jer riker je izgubio osobnost kad je hostao trilla simbionta a jadzia nije Istina , krsi se kanon na neki nacin ali neshvacam zasto da bacimo CD-eve i negledamo seriju  ( hm da nije ovo boldano pod nekim navodnicima "") ?
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 14 ruj, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Istina , krsi se kanon na neki nacin ali neshvacam zasto da bacimo CD-eve i negledamo seriju  ( hm da nije ovo boldano pod nekim navodnicima "") ? To je odgovor neEntovcima koji otprilike zele isto za Enterprise, a zanimljivo, kad im kazes da su i druge serije krsile kanon, onda kazu "nema veze" I neka mi netko objasni kako se In the Pale Moonlight i Section 31 uklapaju u idealnu buducnost kakvu ST zagovara... a bilo je jos slicnih stvari u DS9
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 15 ruj, 2008 12:23 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neuklapaju se ali to je zato jer idealne buducnosti nema , postoji samo relativno ili vecinski slobodna i tolerantna buducnost ali idealna ne postoji
ja sam inace misljenja da je star trek malo smanjen u idealizmu kako se nebi izgubilo previse gledatelja i kako bi se dobilo jos publike , jer ljudi vole ideale ali vole i nesto sta je kontra ideala , nesto sta bi trebalo bit poligon za borbu koja treba ocuvat te star trek ideale Ukratko , da je sve super bilo bi nerealno i pomalo dosadno , nerealno je okey ali dosadno u TV industriji nikako ne prolazi
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 15 ruj, 2008 12:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
captain je napisao/la: Neuklapaju se ali to je zato jer idealne buducnosti nema , postoji samo relativno ili vecinski slobodna i tolerantna buducnost ali idealna ne postoji Hmmmm.... Nemoj da te Pikardovci čuji ...ček pa ti si "njihov" ?! Ajme...memi.....nesmiš tako kontra govorit . Neš više bit cpatain već desetnik (neznam po kineski) . captain je napisao/la: Ukratko , da je sve super bilo bi nerealno i pomalo dosadno , nerealno je okey Da nije kakva greškica , nerealno je ok !? Ono ča oni delaju ni samo "nerealno " ti si mislio na žanr , najgore ča je to kontra svake logike . Razumiješ i nije čudno da su ljudi rekli dosta tome vjersko-fanatiziranom TNGu ! Ka talibani se ponašaju s onin svojim "ubermoralom" . I naravno krše svaku logiku ludske prirode , ne morala , jer on proizlazi iz našeg bića dio je nas i naših gena ! I zato je bar meni ono ubermoraliziranje u TNG komedija , a vidilo se umalo i tragedija po samu seriju TNG . Pozdrav iz zemlje snova

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 ruj, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
DS9 NE RUŠI KANON!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 15 ruj, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Opet smo u vjerskim vodama ! @T'G  rel miisli da nevidimo dobro ! Naravno da ruši ka i TNG , ENT i VOY !Ovo san podeblja radi T'Grela , čini mi se da on nevidi bro ! Pozdrav iz Vatikana

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 ruj, 2008 6:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja smatram kako jedino TOS rusi kanon. jer, postulirajmo za pocetak cinjenicu da TOS rusi kanon. iz toga se moze zakljuciti, a buduci je TOS prvi nastao, daje u vrijeme snimanja ostalih serija kanon vec srusen. prema tome ostale serije nemogu rusiti kanon jer se, naprosto, nema vise sto srusiti. dakle, jedino TOS rusi kanon! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 15 ruj, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ima tuuuu...nešto , @Ant ! Al najprije da pogledam TOS ! Nemogu razglabat ko ne , onih par epizoda je premalo ! Pozdrav od Spoka

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 ruj, 2008 7:03 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
MacGyver je napisao/la: 2367. - TNG - The Host - Tril je na Enterpriseu i nitko na brodu nema pojma da se on sastoji od hosta i simbionta... a da ne spominjem kako izgleda (pjege i to) 2369. - DS9 - prva i sve ostale epizode - Jadzia Dax je na DS9, ali ona je vec casnica flote, znaci da je morala procI Akademiju, a tamo je morala krenuti najranije 2364... dobro tada jos nije imala simbionta, ali sta tamo nije morala proci nikakve medicinske preglede i objasniti kako neki Trili funkcioniraju? A jos prije nje je Curzon Dax poznavao Siska, i sta mu nije nikad, onako usput, spomenuo "e da, ja imam crva u sebi"??? MacGyver je napisao/la: To je odgovor neEntovcima koji otprilike zele isto za Enterprise, a zanimljivo, kad im kazes da su i druge serije krsile kanon, onda kazu "nema veze" I neka mi netko objasni kako se In the Pale Moonlight i Section 31 uklapaju u idealnu buducnost kakvu ST zagovara... a bilo je jos slicnih stvari u DS9 @MacGyver, dobro jutro... Kad sam ja te stvari spomenuo... Mislim da ima u nekoj raspravi u podforumu Ent... ne da mi se sad tražiti post... I ja sam nekoliko puta rekao, da nema puno rušenja kanona u ENT-u. Tome se može progledati kroz prste kao što se progledalo kroz prste DS9-u. A što se ideje Star Treka tiče, ja u isti koš trpam DS9, VOY i ENT. Captain je rekao u prethodnom postu da su odstupili od idealne budućnosti kako bi privukli publiku...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 15 ruj, 2008 7:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok... doalzimo do zaključka sa svaki serijal na neki način nekako krši kanon... ...i šta sad? ...gladamo dalje... (barem ja)
| uto 16 ruj, 2008 2:52 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|