| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Novi fanzin
Pa zašto ti ne bi pričao s njom??
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 ruj, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
TerNek je napisao/la: frenky je napisao/la: ja se samo nadam da cu imati vise od dan vremena za posloziti fanzin... jedno 36 - 48 sati je jako lijepa brojka... kada bi bilo 3-4 dana, bilo bi idealno...
nadam se kako su i svi clanci lektorirani vec???
e da... koga navodim kao lektora ovaj put??? Ja sam lektor ovoga puta. Potrudit ću se da ti što prije dostavim gotove materijale, no vrijeme koje ćeš imati za finalno slaganje Fanzina ne ovisi o meni jer do sada nisam dobio niti jedno slovo niti jednog članka. Pisci lagano štekaju. Ja ne znam... ja znam da sam poslao teddei članak... eto znači ona ga je zaboravila dostaviti tebi...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 14 ruj, 2008 4:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 16 ruj, 2008 10:33 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ha-ha HA...  Al smo smiješni... Neće biti nikakve disertacije o ENT-u. Nije potrebna jer je očito da ENT nije Trek. No, o tome neću sada. Sve što sam kanio i mislio o ENT-u reći sam već napisao na ovom forumu u mali milijun tema.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 16 ruj, 2008 10:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo , poslao sam upravo Teddei kviz za fanzin... ...tak da nebi bilo u zadnji čas, ili nismo znali...
| uto 16 ruj, 2008 2:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Članci su lektorirani-lektor je TerNek,al frenky sve bum ti objasnila i skupa bu ti sutra sa člancima bilo dostavljeno.
Eto to je to za sada.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 25 ruj, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hvala... TDA... što si nam se javila i vratila... 
| sub 27 ruj, 2008 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
...kako sam čuo iz prve ruke  sve bi trebalo početkom tjedna trebalo biti poslano frenyju 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 28 ruj, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ako hoćete fanzin bolje vam je da članke dobijem uskoro-za dva tjedna maksimano.
Tema broja je TOS-stoga bilo što vezano uz to je dobrodošlo
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 23 stu, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Opa prva vijest, racunaj na mene, dobijes clanak... kratki ali slatki... 
| ned 23 stu, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da li radi netko na novom fanzinu... ...ili se čekaju bolji dani... ??
| sub 16 sij, 2010 3:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
moji clanak je fino urucen prije cca 6 mjeseci  nest sam cuo da mozemo dobit fanzin mozda prije obljetnice al kako je vrli predsjednik rekao to je u bozjim rukama
| sub 16 sij, 2010 2:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...dakle neće tako skoro...
| sub 16 sij, 2010 3:24 pm |
|
 |
|