|
Sada je: pet 14 kol, 2026 8:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
U pripremi nastavci Riddickovih kronika
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 U pripremi nastavci Riddickovih kronika
U pripremi nastavci Riddickovih kronika Iako Riddickove kronike nisu doživjele očekivani uspjeh, Vin Diesel je i dalje sklon snimanju novih filmova o pustolovinama Richarda B. Riddicka koji se po prvi put pojavio u odličnom Planetu tame iz 2000. godine. Naime, u intervjuu za MTV News, Diesel je otkrio kako se u fazi pretprodukcije nalaze još dva filma. " David Twohy upravo piše scenarije. Jedino ostaje pitanje hoćemo li se ugledati na ekipu Gospodara prstenova i pokušati snimiti oba filma istovremeno. Na umu imamo još dva.", otkrio je Vin. Diesel je pritom upitan zbog čega im je trebala tolika pauza za početak rada na nastavcima. "Svi znaju kako volim Riddickov lik i uvijek sam spreman utjeloviti ga. Trebalo nam je nekoliko godina da osmislimo nastavak zato jer David Twohy i ja franšizu smatramo dragocjenom...Prije ili kasnije svi ćemo završiti u Underverseu", rekao je Diesel.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 26 kol, 2008 9:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: U pripremi nastavci Riddickovih kronika
jedva čekam nastvak 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 21 lis, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Diesel o nastavku Riddickovih kronika Govoreći za GameSpot, a u sklopu predstavljanja nadolazeće igre The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, Vin Diesel je otkrio kako će u javnosti uskoro osvanuti prvi detalji novog filma o Richardu Riddicku.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 10 ožu, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Film mi je odličan , jedva čekam nastavak.
BTW bilo bi dobro kad bi napravili film po igrici Chronicles of Riddick - Escape from Butcher bay
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 10 ožu, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bio mi je odličan ''Planet tame'', nastavak me se i nije dojmio. 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još dva 'Riddick' filma Nakon što je početkom prošlog tjedna izjavio kako će uskoro biti poznate prve informacije o novom filmu iz Riddick franšize, Vin Diesel je prekjučer otkrio prve detalje o nadolazećim film(ovima), a u sklopu promocije četvrtog nastavka Brzih i žestokih.
Benedikt XVI
|
| ned 15 ožu, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Manji budžet trećeg 'Riddicka' Kako navodi IESB, treći film iz ciklusa o Richardu Riddicku (vin Diesel) raspolagat će s značajno manjim budžetom nego što je to bio slučaj s njegovim prethodnikom - Riddickovim kronikama.
Benedikt XVI
|
| pon 30 ožu, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|