|
Sada je: ned 16 kol, 2026 9:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Stargate
Početak snimanja trećeg Stargate SG-1 filma u siječnju? Sve je više naznaka kako bi MGM uskoro mogao dati zeleno svijetlo za snimanje trećeg Stargate SG-1 filma. Tome u prilog idu i nedavne izjave Christophera Judgea u dva odvojena intervjua, gdje je popularni "Teal'c" potvrdio kako bi, ukoliko sve prođe dobro [ako se Continuum bude dobro prodavao, op.p.], snimanje trećeg SG-1 filma trebalo početi u siječnju iduće godine. Podsjetimo, scenarij za navedeni film trebao bi napisati Brad Wright.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 05 kol, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Atlantis i najesen Pozivajući se na izvore iz Sci-Fi Channela, Futon Critic je objavio kako je Sci-Fi odlučio je emitirati petu sezonu Atlantisa bez polusezonske pauze. Navedenu informaciju Sci-Fi još uvijek nije službeno potvrdio, no iz nedavnih izjava Alexa Levinea i Josepha Mallozzija može se iščitati kako je istinita.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 07 kol, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Poznat naslov finala 5. sezone Atlantisa Izvršni producent Joseph Mallozzi je na svome blogu objavio kako će posljednja epizoda pete sezone Atlantisa, a možda i serije, nositi naslov Enemy At the Gate. Scenarij za navedenu epizodu napisao je izvršni producent Paul Mullie.
Benedikt XVI
|
| ned 17 kol, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, to mi je tako blesavo sto razvlace s tim Atlantisom. najbolje bi im bilo da su ljepo rekli "ok, radimo jos ovu sezonu i onda gotovo" i da su zagrijali stolice, latili se olovčica i napisali opako dobru sezonu sa opako dobrim krajem serije u kojem bi ljepo pozatvarali sve otvorene price i doveli seriju do nekakvog dostojanstvenog kraja.
kao sto ce to napraviti sa BSGom.
a ne to neko razvlacenje, pa kao "mi bi jos to snimali", pa "ako prođe, prođe", pa simo tamo, pa se na kraju svi cude i bune da nisu imali vremena zakljuciti seriju i da su prijevremeno ukinuti.
mislim, sta oni ocekuju da ce snimati seriju vjecno?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 20 kol, 2008 12:51 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja mislim da sama ideja Stargatea zahtjeva više od dva serijala. I imam osječaj da ako Atlanris završi sa ovom sezonom, mogao bi krenuti novi serijal. Preopširna je priča da bi se završila u dva serijala. To je neko moje mišljenje o Stargatu.
| sri 20 kol, 2008 12:56 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Ja mislim da sama ideja Stargatea zahtjeva više od dva serijala. I imam osječaj da ako Atlanris završi sa ovom sezonom, mogao bi krenuti novi serijal. Preopširna je priča da bi se završila u dva serijala. To je neko moje mišljenje o Stargatu. cini se da se Wright slaze s tvojom procjenom. naime nova serija Stargate Universe bi se trebala poceti snimati nakon sto Atlantis zavrsi.
|
| sri 20 kol, 2008 1:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
nije jos Universe potvrđen, ali postoji ta ideja. ijako bi tek negdje 2009./2010. mogao ici, ako Atlantis i zavrsi sa petom sezonom. a tu je i taj treci SG-1 film koji bi se snimao. ukratko, vidjeti cemo, ali radi se, radi 
|
| sri 20 kol, 2008 1:34 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
pa manje više je potvrđen, ima storyline ... okej, ima SAMO storyline ...  nekak sumnjam da će SGA ići dalje od 5 sezone, ali tko zna ... filmovi su još tu (sljedeći je O'Neill oriented  ) ... btw. organizirat ću skoro pa Continuum projekciju (ZGB) ... tko je za?
| sri 20 kol, 2008 11:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Atlantis otkazan, u pripremi film(ovi) Kao što se moglo i očekivati, MGM i Sci-Fi Channel objavili su odluku o otkazivaju Atlantisa, prikazivanje kojega će biti završeno u siječnju iduće godine. Iako Atlantis neće dobiti šestu sezonu, to ipak neće značiti njegov kraj. Naime, dano je zeleno svijetlo za snimanja zasada neimenovanog televizijskog filma kojim će serija biti zaključena na dostojan način. Štoviše, izgledno je kako će Atlantis nastaviti živjeti kroz televizijske filmove, a po uzoru na Stargate SG-1. Unatoč otkazivanju serije, izvršni producent i kreator Brad Wright danas je za Gateworld izjavio kako Stargate franšiza nikad nije bila snažnija. Naime, ovime je otvoren put za početak produkcije Universea - treće Stargate serije. Podsjetimo, izvršni producenti Robert C. Cooper i Brad Wright svojedobno su potvrdili kako će nova serija imati pozamašan budžet i kako je malo vjerojatno istovremeno snimanje Atlantisa, Universea i Stargate filmova, kako zbog financijskih sredstava, tako i zbog preopterećenosti scenarista. "Uzbuđeni smo zato što imamo priliku ispričati priču o Atlantisu na višoj razini. Uspjeh dva Stargate direct-to-DVD filma pokazao nam je kakve prednosti pruža takav filmski format. Planiramo održavati na životu i Stargate SG-1 i Atlantis, uz istovremeno proširivanje franšize", izjavili su Wright i Cooper. Planirani Atlantis film svoju bi premijeru trebao doživjeti tijekom iduće godine, na Sci-Fi Channelu, a potom bi ga MGM trebao plasirati na DVD-u. Scenarij za film napisati će izvršni producenti Joseph Mallozzi i Paul Mullie, a njime će biti zaključena priča iz finala pete sezone (Enemy at the Gate), koja će završiti cliffhangerom. Vijest je prenesena sa Crogatea.
Benedikt XVI
|
| čet 21 kol, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kreće Stargate: Universe Sci-Fi Channel danas je i službeno potvrdio kako Stargate: Universe kreće u produkciju početkom iduće godine sa dvosatnom premijerom tijekom ljeta, u standarnom terminu emitiranja Stargatea SG-1 i Atlantisa. Seriju će producirati Brad Wright i Robert C. Cooper, koji trenutno pišu scenarij premijerne epizode. "Sci-Fi je uživao u iznimnom uspjehu Stargatea SG-1 i Stargate: Atlantisa i ponosni smo što ćemo emitirati novi Stargate: Universe. Universe će nastaviti Stargate naslijeđe živopisnih priča i potresnih avantura, ali će i preoblikovati franšizu na potpuno novi način", izjavio je Mark Stern, zamjenik direktora dramskog programa Sci-Fi Channela. "Universe će biti okrenut ka široj publici, a kako bi privukao nove gledatelje u Stargate svijet. Serija će se više bazirati na likovima, a manje će biti ukorijenjena u SF mitologiji", izjavio je producent Brad Wright za Gateworld. Još jedan zanimljiv element Universea biti će okrenutost ka mlađoj publici. "To je prilika za preoblikovanje ove franšize a kako bi ju se napravili zanimljivom novoj generaciji", izjavio je potpredsjednik uprave Sci-Fi Channela David Howe u intervjuu za The Hollywood Reporter. "U Universeu planiramo zadržati one elemente zbog kojih je franšiza uspješna, kao što su pustolovina i humor, ali i donijeti nešto novo u obliku veza između uglavnom mladih i očajnih istraživača, osuđenih jedni na druge, daleko od doma", izjavili su Wright i Cooper. Radnja Universea biti će smještena na ogromnom anicentskom brodu po imenu Destiny, milijune godina starijem od Atlantisa. Ancienti su milijunima godina prije izgradili navedeni brod kako bi pomoću njega proširili sustav Zvjezdanih vrata kroz mnogobrojne galaksije, sa drugim, pratećim brodom koji bi imao zadatak istraživati planete na kojima je Destiny posijao Vrata. Međutim, navedeni projekt nikad nije zaživio, a zbog zauzetosti Anciensta oko problema uzašašća na višu razinu postojanja. Nakon što Stargate Stožer otkrije kako aktiviranjem dotada neotkrivenog devetog chevrona mogu doći direktno na Destiny, i tako si otvoriti mogućnost za istraživanje cijelog svemira, pada odluka o slanju tima kroz Vrata. Međutim, nedugo po prolasku kroz Vrata tim otkriva kako se ne mogu vratiti na Zemlju i moraju ostati na brodu, prateći njegovu programiranu rutu. Posada će putovati u daleke kutke svemira, pronalazeći Vrata koja je posijao Destiny i na taj će način, umjesto Ancientsa, ispunjavati originalnu misiju broda. Budući da neće biti u stanju kontrolirati navigacijski slijed, članovi posade suočavati će se s opasnošću da zaglave u nepoznatom dijelu svemira ukoliko se navrijeme ne vrate na Destiny, i na taj način biti zauvijek izgubljeni. Kako navodi Hollywood Reporter, Universe će sadržavati puno više akcije u svemiru negoli Stargate SG-1 i Atlantis. Isto tako, producenti navodno priželjkuju poznatog glumca u jednoj od glavnih uloga, i potpuno nove glumce. Iz navedenog se može naslutiti kako će Universe slijediti obrazac Stargatea SG-1, gdje je angažiran Richard Dean Anderson (MacGyver), a što je u početku pomoglo promociji serije. Wright je odbacio nagađanja kako je otkazivanje Atlantisa bilo povezano sa početkom produkcije Universea. "Ovdje nije slučaj da je išta bačeno u zapećak, ništa više negoli je SG-1 bačen u zapećak. Serije imaju svoj životni vijek i moraju ga živjeti...", rekao je Wright za Gateworld. Universe će se snimati na setovima Bridge Studios u Vancouveru. Za seriju će biti izgrađen novi set, dok će setovi Atlantisa i Stargate Stožera i dalje ostati na životu. Preneseno sa Crogatea.
Benedikt XVI
|
| pet 22 kol, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Odlična vijest, znao sam da moraju objasniti i deveti simbol, jedva čekam Univers. Po ovome opisu malko će nalikovati Voyageru.
| sub 23 kol, 2008 12:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
a, kvragu. propade moja teorija o devetom chevronu kao redial buttonu... 
|
| sub 23 kol, 2008 9:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
C.S.I.: Atlantis Gateworld je objavio prve detalje pretposljednje epizode Atlantisa pod naslovom Vegas, snimanje koje je najavljeno za kraj rujna na lokacijama u Las Vegasu. Scenarij i režiju navedene epizode potpisuje Robert C. Cooper. Sama epizoda će umnogome imitirati C.S.I. serijale, a što će pružiti sasvim novi pogled na Stargate. Vegas će tako od C.S.I.-jeva posuditi način rada, tip priče i vizualne efekte, s doslijednim SF obratom na kraju epizode.
Benedikt XVI
|
| ned 24 kol, 2008 6:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Universe će kopirati Battlestar Galacticu? Govoreći za Multichannel News, predsjednik uprave Sci-Fi Channela, David Howe otkrio je u kome će smjeru ići nova Stargate serija - Stargate: Universe.
Benedikt XVI
|
| ned 24 kol, 2008 9:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|