Sada je: uto 29 ruj, 2026 10:57 am.

Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 
 fbook 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

Citiraj (i odgovori)
Post fbook
mogu li te zamoliti da prestanes gnjaviti lil'mee i mene preko facebooka? Nazvati nekog "Malo Zlo" i "Veliko Zlo" nije zabavno ;) ... a pogotovo nije zabavno nekoliko puta za redom to raditi...
Imas tisuce drugih ljudi na facebooku s kojima se mozes zezati i druziti.

čet 03 srp, 2008 10:15 pm
Prijavi post
Profil Web stranica
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Citiraj (i odgovori)
Post Re: Pitajte cviceka,... cvicek odgovara
Chaky je napisao/la:
mogu li te zamoliti da prestanes gnjaviti lil'mee i mene preko facebooka? Nazvati nekog "Malo Zlo" i "Veliko Zlo" nije zabavno ;) ... a pogotovo nije zabavno nekoliko puta za redom to raditi...
Imas tisuce drugih ljudi na facebooku s kojima se mozes zezati i druziti.
Ovako, za 'gnjavljenje':
1. Nijednom preko Facebooka ni tebi ni Lil'mee nisam kliknuo onu opciju "ad as friend" i nikad vam nisam poslao zahtjev za 'friendship'
2. Nijednom nisam na stranicama vasih profila pisao po zidu, niti na bilo kojem drugom mjestu na vasim profilima nisam stavljao ikakve komentare za vas, niti sam vas spominjao vas na bilo kojim drugim mjestima (tudjim profilima i sl)
3. Jedino sto sam radio da je povezano s vama je igranje one weird igre 'friends for sale' (to sam i spomenuo u temi od facebooku), i 'kupovao' i 'prodavao' vise znanaca iz 4 drustava. Znam da je igra malo cudna, ali igra ju puno ljudi, a ako tebe smeta koncept takve igre - nemoj ju igrati (jer svi ukljuceni u igru rade te 'preprodaje' i pisanje smjesnih nadimaka, ukljucujuci i tebe)
4. "veliko zlo" nisam pisao (mozda bi koristio vel'ko) a "malo zlo" (sa smajlicem!) sam znao koristiti od milja, bez ikakve lose namjere.

Molio bih te da sve stvari koje sam navodno radio prosljedis nadleznima u facebooku pa neka oni odluce je li nesto lose ili ne.

Ja bih TEBE zamolio da ako imas ikakve primjedbe na moj facebook racun, da ih proslijedis nadleznima na facebook.com, i takodjer bih te zamolio:

Prestani gnjaviti mene i moje prijatelje, bilo preko foruma, bilo na druge nacine (mislim prvenstveno na onih tvojih nekoliko megapostova koje su moderatori u medjuvremenu pobrisali jer su protivni pravilima)

Pisati lazne stvari o meni i drugima i to ne na private, nego na javnom djelu foruma isto smeta, POGOTOVO jer predsjednistvo zabranjuje da se o slicnim temama raspravlja, pa ja nemam mogucnosti da na takve optuzbe odgovorim na istim mjestima gdje su i postavljene.
Kad bi predsjednistvo dalo zeleno svjetlo, RADO BIH jednom za svagda napisao megapost i demantirao te tvoje optuzbe, da to konacno zavrsi, no ne mogu ne samo radi naredjenja nego i radi toga jer smatram da Forum nije mjesto za osobne obracune kao sto ti ponekad smatras da jeste.
Ovako ne mogu nista, osim raditi ono sto smo ja i ostali dogovorili s predsjednistvom - onemogucavati pretvaranje Foruma u necije osobno bojno polje.
O tim stvarima cemo imati sasvim dovoljno vremena popricati uzivo, pred svima, u Udruzi, kad se obojica budemo pojavili na sastanku.
EOD.

Moguce je da cu ovo isto uskoro pobrisati kad dodju modovi online pa me upozore da sam se OPET dozvolio navuci na Chakyjeve provokacije.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 04 srp, 2008 12:17 pm
Prijavi post
Inquisitor
Inquisitor

Citiraj (i odgovori)
Post Re: Pitajte cviceka,... cvicek odgovara
znači ... ukratko... nećes prestati s time...
a ok... ganjaj me po internetu i "osvecuj se" :)

btw. ja bi dobio expresni ban za post poput tvoga... :?

pet 04 srp, 2008 12:32 pm
Prijavi post
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 
Odgovori
Korisničko ime:
Potvrdni kod:
Veličina fonta:
Stilove je lako, brzo i jednostavno primijeniti na tekst... 
Smajlići
:D :) :( :o :shock: :? :scratch: :| 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;) =D> :mrgreen: #-o [-X [-o< :-# :-s \:D/ :-$ :-& =; [-( :-k 8-[ =P~ O:) :inlove: :zubo: ](*,) :lolsmjeh: :thumbs2: :thumbs3: :zgrožen: :hallo: :baeh: :sesir2: :beee: :joj: :evilwait: :happy: :skok: :whatever: :eureka: :vrazicak1: :neznam: :zaljubljen: :naughty: :zbunj: :hail: :s_clap: :zzz: :plakanje: :omgy: :bier: :wtf:
Ostali smajlići
Citiraj prethodnu poruku
Citiraj selektirano

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: