| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Slike forumaša!
Ezri je napisao/la: Marsoni je napisao/la: Ezri je napisao/la: E niš od Marine, zauzeta je...  Ma nemas frke, preobratit cu ja nju  Ma moze i ova druga  Zauzeta  Nemaš sreće... Žao mi je Kao da je znao. Sad će tebe pozvat na spoj. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 14 lip, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
A govorim ja vama ljudi da nasa udruga ima najveci postotak zgodnih cura  ...a nitko to ne primjecuje evo Ezri je potvrdila taj zakljucak 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 14 lip, 2008 8:26 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 ezri, haljina je stvarno fora, lijepo ti stoji 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 14 lip, 2008 8:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: A govorim ja vama ljudi da nasa udruga ima najveci postotak zgodnih cura  ...a nitko to ne primjecuje evo Ezri je potvrdila taj zakljucak  ...kao da mi ostali nemamo oći... ...to sam ja već odavno skužio... ...to je dokaz da trekkerice nisu samo geekovi, već su i zgodne... 
| ned 15 lip, 2008 12:46 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...to je dokaz da trekkerice nisu samo geekovi, već su i zgodne...  hoces reci da geekovi inace nisu zgodni? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 lip, 2008 1:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...to je dokaz da trekkerice nisu samo geekovi, već su i zgodne...  hoces reci da geekovi inace nisu zgodni?  LOL... izvlačiš pograšni zaključak 
| ned 15 lip, 2008 1:30 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ak vam se tak dopadaju slike ima na mom facebooku još malo.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 15 lip, 2008 2:02 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ezri je napisao/la: Ak vam se tak dopadaju slike ima na mom facebooku još malo. lol, pa kaj ne stavis svoju adresu pod temu facebook!? 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 15 lip, 2008 2:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: ezri, baš si se fino sredila. ma, komad!  iskreno, koliko je frajera čekalo u redu? Hrabra 0  ma krivi red gledas, totalno! nego, gdje je taj link na face book? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 15 lip, 2008 4:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ezri je napisao/la: Ak vam se tak dopadaju slike ima na mom facebooku još malo. joj da,moram tam malo komentirat 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 15 lip, 2008 8:04 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Chaky je napisao/la: :shock:  moze telefonski broj?  ... što?? ... li'mee... pa od kud ti? pa ja sam se samo salio...  pa vjerujes ti meni ... zar ne? ... zar ne??   ...  Ezri... zaboravi da sam ista napisao...  
_________________ njanjanja
|
| pon 16 lip, 2008 9:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...e sad... pitam se tko je tko u ovom smajliću... ...znam da je jedan Chaky... a dalje... (s obzirom na post koji s quotala) 
| pon 16 lip, 2008 10:11 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
jel smiju visoki duznosnici postavljati slikice ovdje ?!? 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 19 lip, 2008 1:41 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
General Chang je napisao/la: jel smiju visoki duznosnici postavljati slikice ovdje ?!?  Ovisi koji.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 19 lip, 2008 1:50 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
General Chang je napisao/la: jel smiju visoki duznosnici postavljati slikice ovdje ?!?  neki dan je Bush pokusao staviti svoj autoportret, ali ipak mu to nije bilo dozvoljeno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 19 lip, 2008 1:51 am |
|
 |
|