| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 4x25 - In Theory
MacGyver je napisao/la: I jos jedna stvar koja mi bas nije jasna, ne samo za ovu epizodu nego i opcenito, zasto se Data moze sexati, jesti i piti?
...onda bi trebao i na WC iti...
...ni meni to nije potpuno jasno , zašto sad odjedanput, a prije mu to nije trebalo... ...
| sri 28 svi, 2008 11:38 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: MacGyver je napisao/la: I jos jedna stvar koja mi bas nije jasna, ne samo za ovu epizodu nego i opcenito, zasto se Data moze sexati, jesti i piti?
...ni meni to nije potpuno jasno , zašto sad odjedanput, a prije mu to nije trebalo... ... Kao što je i sam rekao, želi bolje istražiti kako je to biti čovjek. A sa time idu i ljubavne veze i svi problemi i užici koji dolaze u paketu. A to što jede i pije, mislim da je u jednoj epizodi objasnio svoj probavni mehanizam.
| sri 28 svi, 2008 11:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ili će to tek objasniti... ...u jednoj je objasnio... možda u prvoj ili drugoj sezoni, pa sam malo zaboravio...
| sri 28 svi, 2008 11:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: MacGyver je napisao/la: I jos jedna stvar koja mi bas nije jasna, ne samo za ovu epizodu nego i opcenito, zasto se Data moze sexati, jesti i piti?
...ni meni to nije potpuno jasno , zašto sad odjedanput, a prije mu to nije trebalo... ... Kao što je i sam rekao, želi bolje istražiti kako je to biti čovjek. A sa time idu i ljubavne veze i svi problemi i užici koji dolaze u paketu. A to što jede i pije, mislim da je u jednoj epizodi objasnio svoj probavni mehanizam. Ali nije mi jasno zasto mu je Soong uopce omogucio te stvari
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 28 svi, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MacGyver je napisao/la: Ali nije mi jasno zasto mu je Soong uopce omogucio te stvari zar ti svom sinu nebi omogucio da se... jeli... moze je**t?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 svi, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Ali nije mi jasno zasto mu je Soong uopce omogucio te stvari zar ti svom sinu nebi omogucio da se... jeli... moze je**t? Nebi da mi je sin od zica i cipova
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 28 svi, 2008 8:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
MacGyver je napisao/la: Ali nije mi jasno zasto mu je Soong uopce omogucio te stvari Zato što je htio da njegov "potomak" živi punim životom. 
| sri 28 svi, 2008 8:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
7 Data otkriva nove aspekte ljudskosti, ovoga puta u društvu zgodne cure koja se pali na njega. Čak joj je sklepao i stihove. Kad je zapjevao, odmah sam se sjetio egomanijačkog doktorčića sa Voyagera. Ovo je primjer otkuda su vadili ideje za razvoj njegovog lika. Šteta što Dati veza nije uspjela, no ljubav je ipak puno više od programa sa brdo templatea raznih povijesnih likova. Zanimljiv je subplot sa dark matter maglicom. Baš mi je smiješno izgledalo kad je sirota «redshirtica» propala kroz pod koji se u sekundi vratio u prvobitno stanje i satro jadnicu. Odmah sam osjetio dobru staru atmosferu iz TOS-a. Pikardiljo se iz osjećaja dužnosti opet išao rasmetati svojim pilotskim sposobnostima i skoro je zaglavio u eksploziji šatla. Kad će se naučiti pameti i pustiti bolje ljude da pilotiraju?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 04 lip, 2008 6:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 2. Data u vezi. Nekako čudno.
|
| pet 30 lis, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
U načelu jedna vrlo dosadna epizoda, ali zbog dosta humora dajem 6. Ocjenu je snizilo i Picardovo inzistiranje da on ide u šatlu. Općenito, nekad ti glavni likovi skoro poginu i to se poprati onako kao "još jedan dan u uredu", a nekad se oko toga rade drame i vrte cijele epizode. U ovom slučaju, Picard je izbjegao smrt za par sekundi i svi su bili cool kad se vratio, još se i smješkaju. 
|
| pon 01 ožu, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je epka odlična, smiješna i zabavna. Data je legenda. 

|
| pon 01 ožu, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
MacGyver je napisao/la: Ali nije mi jasno zasto mu je Soong uopce omogucio te stvari Jer je bit androida da bude što sličniji čovjeku. Inače, ove se epizode uopće ne sjećam... a nije moguće da je nisam gledala... 
| pon 01 ožu, 2010 3:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: Inače, ove se epizode uopće ne sjećam... a nije moguće da je nisam gledala...  u tom slucaju preporucam ponovno gledanje. epizoda je vrijedna toga.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 02 ožu, 2010 1:19 am |
|
 |
|