| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 4x25 - In Theory
"In Theory" (Teoretski)Sezona: 4 Epizoda: 25 Datum premijere: 03. 06. 1991. Prikazano na HRT-u: 23. 05. 2008. Scenarij: Joe Menosky and Ronald D. Moore Redatelj: Patrick Stewart Gostujući Glumci:Michele Scarabelli as Jenna D'Sora Rosalind Chao as Keiko O'Brien Colm Meaney as Miles O'Brien Pamela Winslow as McKnight Whoopi Goldberg as Guinan Majel Barrett as the computer voice Stardate: 44932.3 (2367) Kratak sadržaj: (preuzeto sa STcentra) Časnica Jenna D'Sora, poslije prekida sa svojim dečkom, odjednom počne prema svome prijatelju Dati pokazivati romantične osjećaje. Nakon strastvenog poljupca između njih dvoje, zbunjeni android traži savjete od svojih prijatelja, te odluči da nastavi sa vezom. Detaljnije informacije: Memory Alpha - In TheoryKompletan scenarij: In Theory
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 23 svi, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: 4x25 - In Theory
Damn, mislio sam da nakon ove epizode ide Time's Arrow, a sad sam vidio na Memory Alphi da je ustvari sad Redemption, a tek za godinu dana Time's Arrow Nist, idem sad gledat ovo pa vam javim kak je bilo
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 23 svi, 2008 7:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Smijesna epizoda , data opet se previse trudio i izgubio bit svega , guinan i troy nisu bile dobre savjetnice a picard ga je lijepo odeba da prostin 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 23 svi, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
a jadan data.muca.tolko se trudio da jenna bude sretna i onda ga ona na kraju odje**.stvarno mi ga je bilo žao.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 23 svi, 2008 7:59 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
predobra  evo odma 10 najbolje scene su mi kad je išao od člana do člana posade pitati ih za savjet. worfov savjet je za 5, ali pikardova izjava za 10  'Kad naučim nešto o ženama, javit ću ti!'. baš mi je bilo žao date kad ga je nogirala, ali dobro, obrisao je taj program. vjerojatno ju je otjeralo to što se toliko trudio sve učiniti savršenim kako su ga savjetovali i kako je pročitao, a nju je upravo privuklo to kakav jeste, a ne njegova nova gluma.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 23 svi, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Data ima curu , Data ima curu… baš je fora bio… njegovo ponašanje je bilo presmiješno… …zadatak u koji su upali i riješili ga je bio ok… samo se kapetan nije trebao gurati u šatl… …sigurno na brodu ima bolji pilot…
…7…
| ned 25 svi, 2008 12:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
8, dobra epizoda, Datine reakcije su bile prilicno smjesne, a i Worfov savjet i Picardov odheb  I najjace mi je bilo ono na kraju - "Are we no longer... a couple?" - "No, we're not." - "Then I will delete the appropriate program."
|
| ned 25 svi, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, e, desetka!!!predobra epizoda! presmjesna! ma jedna od dvije Datine najbolje epizode! (za nasmijati se, mislim) definitivno jedna od boljih TNG epki... i sad bas sam neki dan cuo da trek nije humoristican i da nema epki u kojima se covjek moze bas nasmijati. e, sta se onda nisam sjetio ove epizode?! (hm... da... nisam dovoljni treki... hm... da... )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 26 svi, 2008 2:34 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmmm... paa kad smo kod TNGa i humora po meni je cijela ta serija jedan veliki humoristicki prilog , sad ....znate vec . Koliko znam nije to bas prvo Datino iskustvo s curama na brodu i zaljubljivanje paa ... mi se cini kao da su scenaristi zaboravili da ga vec strpali u u tu "ugodnu" i po njega zbunjujucu poziciju , samo sto je prvi put bio djelovao puno "izravnije "...na opce zadovoljstvo , njega i kolegice ..! Mislim da je ova epizoda malo promasila cilj , da tako kazem ,jer vjerojatno su racunali s tim da su gledatelji zboravili sto su vec prikazali ranije kad su Datine "ljubavne veze" u igri. Da nije vec to obradjeno ranije na potpuno drugi nacin , ista stvar , bila bi to dobra epizoda no .... nije fer jednom ovako drugi put onako pa makar se radilo o racunalu zvanom Data !!!!! Pozdrav Potprogramska 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 10:37 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Al ono prvi put je bio samo sex za jednu noc, a sad se radilo o pravoj vezi
I jos jedna stvar koja mi bas nije jasna, ne samo za ovu epizodu nego i opcenito, zasto se Data moze sexati, jesti i piti?
|
| pon 26 svi, 2008 10:40 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
McGreyer je napisao/la: jos jedna stvar koja mi bas nije jasna, ne samo za ovu epizodu nego i opcenito, zasto se Data moze sexati, jesti i piti? Valjda jer je napredan android , a "otac" je zelio pravu repliku djeteta , pa eto napravio ga da bude na sliku i priliku covjeku ako se dobro sjecam jer je objasnjenje davano kroy citavu seriju o nastanku Date i Lorea ? Mcgreyer je napisao/la: Al ono prvi put je bio samo sex za jednu noc, a sad se radilo o pravoj vezi
Ak si gledao slucajno cijeli TNG , ja jesam par puta , Data je nosao onu "sliku" svoje prve drage i cuvao je s najvrijednijim stvarima , tasko bas i ne stoji da je to bilo za jednu noc , bar ne za njega . A za nju , paaa... kako je okarakterizirana u seriji vjerojatno i je .... Pozdrav Izgubljenih snova [algoritama] 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
buco je napisao/la: Mcgreyer je napisao/la: Al ono prvi put je bio samo sex za jednu noc, a sad se radilo o pravoj vezi
Ak si gledao slucajno cijeli TNG , ja jesam par puta , Data je nosao onu "sliku" svoje prve drage i cuvao je s najvrijednijim stvarima , tasko bas i ne stoji da je to bilo za jednu noc , bar ne za njega . A za nju , paaa... kako je okarakterizirana u seriji vjerojatno i je .... Pozdrav Izgubljenih snova [algoritama] 10 Da istina je da je Dati to nesta znacilo, ali to nije bila veza, nije ju trebalo odrzavati, nije bilo svadja i svih stvari kojih ima u normalnoj vezi, mislim da su scenaristi ovdje htjeli prikazati kako se Data snalazi u pravoj vezi
|
| pon 26 svi, 2008 11:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Pa u pocetku ni u "pravoj" vezi nema svadjanja i "problema" koje treba rjesavati one dodju s vremenom . Sad ona prva veza je bila takva kakva je bila , ali je ipak bila veza . Makar ona znacila nesto samo Dati a kolegici je bila , ako se ne varam , dio njenog avanturistickog nacina zivljenja , no zar nije tako baziran i ne mali broj veza u stvarnosti ? Gdje je jedan oisnik o vezi , tragicno zaljubljen , a drugom to bas i nije razlog veze . Kao sto je gdjici Jar bilo zanimljivo da spozna Datu i vidi "kako je to s androidom.." . Slicno je i ova druga veza pocela . i ova je htjela da vidi kako je to s androidom ..doduse nije bas zurila da obavi neke testove ! Jedino se u pocetku, prva veza , Data nije zurio pitat za savjete "strucnjaka" ! Jar mu je to sasvim dobro objasnila i sama Tasa... treba imat srece ! Pozdrav H. Lutrije 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 11:28 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Aaa, odlična epizoda. Ocjena 10. Poljubac je bio vrhunac.
| pon 26 svi, 2008 8:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
6
Data epizoda, ljubavna priča ne toliko dobro ispričana, monotona radnja. Jedino za pohvaliti je Guinen i njeni savjeti.
Edit
Skoro sam zaboravio dio priče sa poremećajem u podprostoru, Picardovo manevriranje, spašavanje u zadnji trenutak, stoga ocjena više.
7
| uto 27 svi, 2008 9:29 pm |
|
 |
|