| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Garak
Šta mislite o Garaku?
Odličan lik. Misteriozan. Pun skrivenih talenata. Uvijek zna da iznenadi pa čak i da odlično nasmije. Jako interesantan lik.
| sri 07 svi, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Garak
Jedan od mojih favorita. Inteligentan, nepredvidljiv i uvijek zabavan. Šteta što veću ulogu nije imao...
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 07 svi, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
elim garak is my cardassian hero Ma odlican je lik , pozitivac a opet nepredvidljiv 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 07 svi, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
HM Moj Alter Ego
Garak je oličenje pravog Kardasijanca: lukav, pritajen, misteriozan, šarmantan, zanimljiv.
A zna biti od koristi kad najviše zatreba, dakle na njega se može osloniti, ali uz dozu vlastitog rizika.
Nebih više da ga hvalim. Jednostavno sjajan lik, oličenje duha DS9-a i stbarno šteta što nije jedan od glavnih likova u serijalu.
| sri 07 svi, 2008 8:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
veelikoj vecini trekkija najdrazi sporedni lik treka... sad kad razmislim... vjerojatno i meni 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 svi, 2008 9:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I meni je jedan od najboljih sporednih likova. Naj u DS9 svakako (da nisu zeznuli Dukata pred kraj serije, Dukat bi bio naj sporedni lik DS9-a)
Skoro svako njegovo pojavljivanje bilo je zanimljivo, pogotovo njegovi razgovori s Bashirom.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 08 svi, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Vrlo zanimljiv lik... ...kojeg nitko zapravo još nije prokužio... ...zagonetan, dvosmislen... čak i zabavan... ...uglavnom , jedan od boljih likova na DS9-u...
| čet 08 svi, 2008 2:00 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Vrlo zanimljiv lik... ...kojeg nitko zapravo još nije prokužio... ...zagonetan, dvosmislen... čak i zabavan... ...uglavnom , jedan od boljih likova na DS9-u... Ma jedan od najboljih općenito. Baš me zanima, koji ti je najbolji lik u DS9?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 08 svi, 2008 8:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Jadzia... ...Garak... ...Zial...
...te se me se likovi dojmili...
...ostali mi baš nisu nešto sjeli... ...mislim svi su oni super...i bitni za cijelu tu priću... ...ali ali... ukusi su različiti... 
| sub 10 svi, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Slažem se da je šteta što nije bilo više epizoda u kojim se on pojavljivao. Ali, lik je fenomenalan da svaka epizoda u kojoj se on pojavljuje od mene dobija najveću ocjenu. U 7 sezoni da i ne govorim.
| sub 24 svi, 2008 7:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da se pridružim grupnom ushitu oko Garaka ! Stvarno je jedan od intrigantnijih likova u DS9 i serijala kao što ste naveli . U svakom slučaju meni je bio veoma znimljiv . Pozdrav Istinoljubivog 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 24 svi, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Zaslužio je da bude glavni lik. Što jest jest.
| uto 01 srp, 2008 8:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Nego da razbijemo monotoniju hvalospjva ! Jeli možete lik Garaka zamisliti na TNGu i kako bi izgledao tamo ? Pozdrav Šervudske šume 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 12 srp, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
ma u biti, nije on bio ni upola tako talentiran kao što ljudi misle, samo je imao dobar sluh... da ga citiram... "Začudili bi se što sve čovjek čuje dok porubljuje ženske haljine." 
| čet 25 ruj, 2008 7:29 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Garak je navodno pripadao Obsidijskome redu ili kardasijskoj špijunskoj organizaciji.
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 12:09 pm |
|
 |
|