| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Dukat :)
...ja ga ne volim... ...ubio mi je najdražeg lika u seriji... tako da... mi je pokvario gledanje...
| čet 27 ožu, 2008 11:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja ga ne volim... ...ubio mi je najdražeg lika u seriji... tako da... mi je pokvario gledanje... Pah utvare su ju ubile! On je bio samo oruzje u njihovim rukama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 28 ožu, 2008 1:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne zanima me... ...meni je on ostao u glavi kako je ubija... ...i teško mogu preko toga...
...ON je glavni negativac...
| ned 30 ožu, 2008 12:54 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ja ga ne volim... ...ubio mi je najdražeg lika u seriji... tako da... mi je pokvario gledanje... Pah utvare su ju ubile! On je bio samo oruzje u njihovim rukama  Ja se slažem s Bobom. On je gad i to se neće promijeniti
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 30 ožu, 2008 2:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ja ga ne volim... ...ubio mi je najdražeg lika u seriji... tako da... mi je pokvario gledanje... Pah utvare su ju ubile! On je bio samo oruzje u njihovim rukama  Ja se slažem s Bobom. On je gad i to se neće promijeniti Ti bi ga trebala voljet... da nije bilo njega nebi bilo ni Ezri
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 30 ožu, 2008 4:19 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
To je jedina svjetla stvar, ali meni je Jadzia bila najbolja i najdraža prije nego li je poginula...
|
| ned 30 ožu, 2008 11:44 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
Meni je bilo bas presmijesno kad bi se Sisko i Dax kladili dali će se Dukat zahvalit Sisku prije nego se pocne zalit kad ga Sisko spasi... Sisko bi uvijek gubio hehehee... 
|
| ned 30 ožu, 2008 2:22 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Ezri je napisao/la: Ja se slažem s Bobom. On je gad i to se neće promijeniti Pa nije on gad. Odrekao se je obitelji, čina i položaja u Kardasijanskom društvu zbog svoje polu-Bajoranske kćeri. Istina, lik se pokvario kad su ga opsjedali Pah-Whraitsi ali onaj neopsjednuti Dukat nije bio gad, već polu-dobar čovjek.
| sub 05 tra, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Garak je napisao/la: Ezri je napisao/la: Ja se slažem s Bobom. On je gad i to se neće promijeniti Pa nije on gad. Odrekao se je obitelji, čina i položaja u Kardasijanskom društvu zbog svoje polu-Bajoranske kćeri. Istina, lik se pokvario kad su ga opsjedali Pah-Whraitsi ali onaj neopsjednuti Dukat nije bio gad, već polu-dobar čovjek. On je zločestobina... Bio je zločest prije opsjedanja i poslije da ne pričam...
|
| sub 05 tra, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Garak je napisao/la: Ezri je napisao/la: Ja se slažem s Bobom. On je gad i to se neće promijeniti Pa nije on gad. Odrekao se je obitelji, čina i položaja u Kardasijanskom društvu zbog svoje polu-Bajoranske kćeri. Istina, lik se pokvario kad su ga opsjedali Pah-Whraitsi ali onaj neopsjednuti Dukat nije bio gad, već polu-dobar čovjek. "Pokvario" se i prije. Priznao je svoju kćer "polutanku", što je bilo kobno za njegovu karijeru i brak. Ziyal mu je bila centar svemira, a sve ostalo je morao graditi ponovo (sjećate se zapovijedanja teretnjakom, zarobljavanja B-o-P-a...). Sve mu je krenulo super, pridružio se Dominiju u ratu, postao je kardasijki "gazda", dobio svoj ljubljeni Terok Nor, a onda je bio naglo zakucan duboko na dno kad mu je Damar ubio njegovu Ziyal. Tada je već totalno prolupao (budimo realni, tko nebi) i fiksirao mržnju na Siska, a Pah-wraiths su bile gratis.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 05 tra, 2008 10:38 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Meni je to s Pah Whraitsima bilo glupo. Bilo bi puno bolje da su oni zaposjeli Siska jer je on ionako bio nekakav vjerski simbol. To s Pah Whraitsima je kompletno isključilo sve Dukatove dobre osobine i dodatno naglasilo sve loše osobine. TO JE GLUPO!!!!!!!!!!! Svaki dobar negativac uvijek treba imati dobre osobine i dobru priču. To da je glavni negativac sasvim zao uopće nije originalno, te opet dolazimo na ono dobro VS. Zlo, a toga ne bi trebalo biti već bi trebalo biti da obje strane imaju i dobre i zle osobine.
| pet 11 tra, 2008 1:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
da garak , nista nije potpuno zlo ili dobro , slazem se s time 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 11 tra, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
Garak, ljubim te!  Slazem se s tobom u potpunosti. I jos da dodam-Sikso je trebao umrijet, Dukat prezivjeti!  Bilo bi puno originalnije...premda je i Sisko na neki nacin umro...al opet.. TerNek, i s tobom se slazem... i ne kuzim kako je Ziyal mogla slat informacije federaciji. previse druzenja s Kirom je lose utjecalo na nju... 
|
| pet 11 tra, 2008 1:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vidjeli smo da Dukat pada u oganj, možda ga nekim čudom spase Pah Utvare.
| sub 12 tra, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Dukat je bio odličan. Pravi vojskovođa. Znao je ko je i šta je. Znao je gdje mu je mjesto i gdje je granica njegovih mogućnosti. Znao je pronaći kompromis. Bio je snalažljiv. Ali sve je to palo u vodu kad mu je Damar ubio kćerku i kad je doživio manji nervni slom.
| sri 07 svi, 2008 7:56 pm |
|
 |
|