| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Da se predstavim. Nisam jako aktivna ovdje ali ipak.
ime: Kristina Bogović godine: 22 zanimanje: apsolventica informatike hobiji: SF, informatika, anime trek: DS9 kapetan: Janeway (girl power!) okupacija: MSN, Doctor Who, još jedan ispit lokacija: Rijeka
Da, inače, apsolutni freak za forumima u zadnjih godinu dana, na nekima sam hiperaktivna, druge samo čitam. Ne stignem sve. 
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| pet 09 lip, 2006 10:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
frenky je napisao/la: Chaky je napisao/la: a decko o kojem govoris je vjerojatno nas Tom'caT
jaoooooo.... zar tomo.... ferovac, pcchipovac... taj tom'cat.... mislimo li to mi na istog covjeka....
...da da, mislimo na istoga... i on je ovdje... ...i koliko vidim, ima obožavateljice... 
btw... dobrodošla Kristina
| pet 09 lip, 2006 12:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma nije on takav... zapravo možda si dobio krvi dojam... ...ali dosta si i krivu... 
| pet 09 lip, 2006 12:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Chaky je napisao/la: opa... sefica slovenske SF udruge... cast nam je sto si dosla na nas forum jos veca bi nam cast bila kad bi ostala  a decko o kojem govoris je vjerojatno nas Tom'caT
Joj, kako lijepa dobrodošlica... sve mi je neugodno.  Hvala!
Naravno da ću ostati, privukla me velika SF anketa, koja je genialna stvar!
Onda šaljem jedan lijepi pozdrav Tom'caT-u i naravno svima ostalima. Drugi put kad ću biti u Zagrebu (za koja 2-3 tjedna), skoknem do vaše udruge, da se upoznamo! 
| pet 09 lip, 2006 12:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Borg.Queen je napisao/la: Chaky je napisao/la: opa... sefica slovenske SF udruge... cast nam je sto si dosla na nas forum jos veca bi nam cast bila kad bi ostala  a decko o kojem govoris je vjerojatno nas Tom'caT Joj, kako lijepa dobrodošlica... sve mi je neugodno.  Hvala! Naravno da ću ostati, privukla me velika SF anketa, koja je genialna stvar! Onda šaljem jedan lijepi pozdrav Tom'caT-u i naravno svima ostalima. Drugi put kad ću biti u Zagrebu (za koja 2-3 tjedna), skoknem do vaše udruge, da se upoznamo! 
...super , ...još kad vidim za koga si glasala u anketi... sve si mi draža... ...ups sad ja...
| pet 09 lip, 2006 12:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Ijoooj... hvala, Mr.bobo.  Mislim da ću doći do vaše udruge sa škrniclom na glavi, jer ću se odispod crveniti ko čili papričica. 
| pet 09 lip, 2006 1:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...sad sam vidio da ipak nije prošla serija dalje... ...hmmm moram pozvati na informativni razgovot TerNeka!!
| pet 09 lip, 2006 1:49 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...sad sam vidio da ipak nije prošla serija dalje... ...hmmm moram pozvati na informativni razgovot TerNeka!!
Nemoj nam dovodit u neugodnjak uvaženu inozemnu kolegicu.
Kakav ti to razgovor planiraš, egzobiolože? Poričem glasine o genetskom inženjeringu, ne bih ja to nikada. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 09 lip, 2006 2:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Borg.Queen je napisao/la: Joj, kako lijepa dobrodošlica... sve mi je neugodno.  Hvala! Naravno da ću ostati, privukla me velika SF anketa, koja je genialna stvar!  hvala  Borg.Queen je napisao/la: Onda šaljem jedan lijepi pozdrav Tom'caT-u i naravno svima ostalima. Drugi put kad ću biti u Zagrebu (za koja 2-3 tjedna), skoknem do vaše udruge, da se upoznamo! 
odlicno... drago mi je da mogu sto vise ljudi sa forumu uzivo upoznati
nadam se da si vidjela na nasoj stranici uputstva kako do nas
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 lip, 2006 2:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Chaky je napisao/la: nadam se da si vidjela na nasoj stranici uputstva kako do nas
Jesam, jesam. Najavit ću se još kada točno dolazim, da tada dođe što više odgovornih faca iz vaše udruge, jer sam razmišljala o jednom malom sudjelovanju U.S.S. Croatie i naše udruge. Ali o tom potom - dakle uživo. 
| pet 09 lip, 2006 4:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... mogu s ponosom reci da SVE odgovorne "face" redovito dolaze u Udrugu... bar znam da smo u tome dugaciji od bivsih predsjednistava udruge 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 lip, 2006 4:12 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
 .
It's me - Mr.Spock! Autor igre =A= Star Trek Trivia =A=
_________________ =A= Live long and prosper! =A=
|
| pon 12 lip, 2006 2:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
ime: Josip Lovrečić
godine: 17
zanimanje. Srednja škola, Tehničar za mehatroniku, STŠ Faust Vrančić
hobiji: Star Trek , bic, role, igre, bilje
trek: Enterprise i TNG
kapetan: Archer i Picard
okupacija: sve pod hobije navedeno, ali počinjem i freelancer (preko neta)
|
| pon 12 lip, 2006 2:45 pm |
|
 |
|