| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: LOST (IZGUBLJENI)
Imam sve što je izišlo, nemaš problema.
| sub 05 sij, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam upravo počela gledat. odgledala prve dve epizode i čini mi se super... tajanstveno, frkovito, napeto.. rekoh da ću samo jednu dnevno jerbo moram učit i svašta al vidit ćemo oću izdržat..... 
_________________ njanjanja
|
| pon 07 sij, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Tako je i meni bilo, pa sam se navukao i odgledao prve dvije sezone za rekordna tri dana.  ti si se fakat navukao
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 sij, 2008 9:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...isto ko i ti na stargate...  ...ja ću pričekati da dojde na tv... ...dosta se skompliciralo sad u 3 sezoni...
| uto 15 sij, 2008 11:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Tako je i meni bilo, pa sam se navukao i odgledao prve dvije sezone za rekordna tri dana.  ti si se fakat navukao to ti je lost sindrom i ja sam ga imao... u blazem obliku... zato jer nisam imao sve epizode odjednom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 15 sij, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Još 6 Dana do 4. sezone. 
| pet 25 sij, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Već je izašlo 4 epizode 4. sezone, misterija se produbljuje, sve vodi u pravcu da se radi o nekom Time Machine.
Zar nikoga nema da malo prokomentira. ma kaj cu komentirati... kaos u mojoj glavi kada si pokusavam objasniti sve detalje iz serije 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 25 vel, 2008 7:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: ma kaj cu komentirati... kaos u mojoj glavi kada si pokusavam objasniti sve detalje iz serije  Valjda imaš neku svoju teoriju.
| pon 25 vel, 2008 7:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
sve su pale u vodu sa ovim flash forwardima... a i serija i dalje daje vise pitanja nego odgovora... kad samo pomislim koliko toga nije objasnjeno...

|
| pon 25 vel, 2008 8:00 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ima netko možda lost za posudit? :trep-trep: bar prvu sezonu za početak...  moj dvd s tim odjednom više ne valja, a nikako ne uspijevam skinuti... 
|
| sri 12 ožu, 2008 1:30 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Imam ja, budem doneo u četvrtak. 
| sri 12 ožu, 2008 1:32 am |
|
 |
|
Counselor
|
aaaaa zakon! fala! imaš pivu od mene! ..ja ću u četvrtak doć oko 22, nadam se da nećeš pobjeć do tad 
|
| sri 12 ožu, 2008 1:38 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Ako i odem, ostavit ću kod Chakya. Nemaš frke.
| sri 12 ožu, 2008 1:39 am |
|
 |
|
Counselor
|
falaaaaaaaaaaa brick! 
|
| sri 12 ožu, 2008 2:33 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Cultural references between LOST and Star TrekLocke states that Captain Kirk is a poor captain. In Star Trek the Next Generation (Episode 164, "The Pegasus"), Terry O'Quinn plays a Star Fleet Admiral who, as a captain, suffered mutiny due to his poor leadership skills. LOST 1x11 - All The Best Cowboys Have Daddy IssuesSawyer refers to Jin as “Sulu”. Hikaru Sulu is a Japanese character in the original Star Trek series. LOST 1x22 - Born to RunWhen Ana Lucia tells the group they have arrived at the somewhat concealed Arrow bunker, Sawyer does not notice it and wonders if they are going to "beam us up". LOST 2x04 - Everybody Hates HugoThe second sneak peek for this episode featured the "red alert" sound effect from Star Trek: The Next Generation as the freighter's alarm. This was altered for the broadcast version. LOST 4x08 - Meet Kevin JohnsonThe appearance of Horace in Locke's dream mimics the scene from Star Trek: Generations when Picard walks outside to find Kirk chopping a piece of wood. Kirk's first words are also "Hello there." LOST 4x11 - Cabin Fever
| ned 11 svi, 2008 11:28 pm |
|
 |
|