|
Sada je: pon 10 kol, 2026 11:13 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Star Trek XI
ma iz treka se rađaju zvijezde, iz njega one izlaze, a ne ulaze.  ma ja sam nekako i sretan sto nema nekih uberzvijezda. uvijek kad se prica o nekim superpopularnim glumcima onda kao da im se i u scenariju treba raditi nekakve ustupke, vise posvecivati paznje kroz pricu i takve stvari. a to mislim da nevalja. prilagoditi lik glumcu nakon pet, sest epizoda serije, to je vec ok. ali pisati scenarij za nekog glumca samo da bi ovaj mogao pokazati kako je faca, i kako se nabildao, i kako bu dobro stoji nova preik... ovaj... frizura, to mi je full bezveze.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 18 lis, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
iskreno, malo me strah novog filma, a razloga ima dosta. neki od glavnih strahova je petljanje u proslost i to onu proslost, koja je svetost za Star Trek, a drugo je taj scenarij prikazivanja mladog Kirka i Spocka, damn...This is another teen movie?.... Djelomicno mi se sviđa scenarij The Beginning, scenarij koji nikada nije realiziran, a smatram ga puno boljim od ovog sada....za one koji ne znaju o cemu pricam neka pogledaju na ovom linku.
| ned 04 stu, 2007 10:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
top 10 najocekivanijih filmova 2008. http://www.index.hr/xmag/clanak/video-1 ... 69802.aspxi ST XI je medju njima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 04 sij, 2008 3:09 am |
|
 |
|
Captain
|
Kako to da nitko ne prati novi film ovdje...  Trailer je prije par dana izasao (cam iz kina), a danas i sluzbeno: http://www.paramount.com/startrek/A slozili su jos jedan zanimljiv promo sajt: http://www.ncc-1701.comVec su se pojavili linkovi HD verzije trailera... http://www.trekzone.de/mediapool/videos ... _1080p.movUglavnom, koga zanima, moze pratiti tu, ionako nemam pametnijeg posla pa pratim zbivanja 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 21 sij, 2008 11:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
meni se trialer svidja... ima nesto novo... ali ima i dosta starog (glazba, Spock, izreka "space...") a ovo sa promo siteom sa kamerama me skroz podsjeca na Lost promo siteove 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 22 sij, 2008 3:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chat J.J. Abramsa, glumaca i produkcijske ekipe ST XI na TrekmovieuTijekom petka popodne i navečer, zajedno sa redateljem novog filma, J.J.-em Abramsom, na pitanja fanova su odgovarali producenti Bryan Burk, Roberto Orci, Jeffrey Chernov i David Witz, nadzornik vizualnih efekata Roger Guyett te glumci John Cho (Sulu), Karl Urban (McCoy), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Chekov), Chris Pine (Kirk) i Zachary Quinto (Spock). Pisali su svoje odgovore između snimanja scena na setovima Enterprisea, a mi vam donosimo potpuni transkript cijelog chata koji se odvijao na stranicama TrekMovie.com. Transkript samoga chata, preveden na hrvatski, možete pročitati Star Trek Centru, a isto tako i vidjeti prvu sliku sa mosta novog USS Enterprisea. Na navedenoj slici vidimo J.J. Abramsa, koji držeći laptop na konzoli USS Enterprisea, priča sa fanovima. Preneseno sa Star Trek Centra.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 27 sij, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
Commander
|
Zanimljiva imena u jedanaestom filmu?Iako on sam neće biti u filmu, Greg Grunberg rekao je da bi trebali vidjeti neka zanimljiva lica u novom filmu. Cameo uloge dosad je dobilo nekoliko poznatih glumaca i zanimljivih imena, poput Tylera Perryja, Jamesa Cawleyja i Chrisa Doohana. Nakon što ga je SyFy Portal upitao o njegovom (ne)pojavljivanju u filmu, našalio se da uvijek upadne u probleme kad govori o tome: "Zašto me to pitate? Svaki put kad odgovaram na to pitanje, upadnem u probleme. Odgovaram koliko je god nejasnije moguće, a opet dobijem telefonski poziv iz Paramounta." No ipak je popustio te spomenuo da bi neki zanimljivi glumci mogli gostovati u filmu: "Vidjet ćete neke glumce sa kojima J.J. voli raditi. Ne govorim o sebi sada, no biti će sjajnih cameo uloga. Nikad nećete saznati tko su, no svi su obožavatelji Star Treka, nazvali su Abramsa tražeći da budu u filmu. Oni su velike zvijezde, a Abrams ih je sve zamaskirao i ubacio u film." Izvor: UFPCroatia - Hrvatski Star Trek Portal
| ned 27 sij, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 16 vel, 2008 12:40 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
danas mi stvarno nije dan! sad mi se opet place! 
| sub 16 vel, 2008 12:50 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Odlična vijest, moći ću ići na premijeru  . Da ostane stari datum, ne bih mogao zbog Božića.
| sub 16 vel, 2008 4:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma bolje da si uzmu vremena ako im treba. ionako se te premijere stalno pomicu. nije to nista neocekivano. samo da se ne zahebu pa da se film poklopi sa nekim drugim hitom i zbog toga zakaze na blagajnama.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 16 vel, 2008 4:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: ma bolje da si uzmu vremena ako im treba. ionako se te premijere stalno pomicu. nije to nista neocekivano. samo da se ne zahebu pa da se film poklopi sa nekim drugim hitom i zbog toga zakaze na blagajnama. Pa upravo zbog financijske računice su i pomaknuli termin.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 16 vel, 2008 6:55 pm |
|
 |
|
Commander
|
Lokalna TV postaja KTTV u Los Angelesu uhvatila je zgodan snimak setova novog filma iz zraka. Kaže njihov reporter, "Ovdje je oogroman set, mislimo da je za sljedeći Star Track film..." Eto, dakle nemaju samo naši novinari problema sa izgovaranjem / pisanjem dvaju jednostavnih riječi iz naziva  . Uglavnom, TrekMovie.com piše da se radi o scenama gdje "neki tipovi izlijeću iz broda", no iz ovog kratkog isječka teško se može išta razabrati. No tek toliko da vidite kako izgleda mjesto snimanja novog filma. VideoPrenosi: UFP Croatia
| sub 16 vel, 2008 7:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 25 svi, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| pon 26 svi, 2008 7:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|