|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 27 ruj, 2026 8:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: Svaštara 2
BrickTop1984 je napisao/la: Kunić je napisao/la: Trenutno me Star Trek baš i ne zanima. Smatram da takvo ponašanje nije primjereno ozbiljnim i zrelim osobama. Napominjem da ja pratim Star Trek, al šta je previše je previše. Ako misliš da je previše previše onda bar pronjeni avatar, nemoj Siska upletati u to. Je...a možda je on mislio na duhov(itog)nog Siska....Be will of the Prophets!
| uto 11 pro, 2007 11:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Kunić je napisao/la: Neko me vrijeme nije bilo na ovom Forumu, jer sam se htio malo odmoriti od njega. Sad kad sam ponovno malo navratio vidim da je sve ostalo po starom. . ...pa neznam , baš... napisala se gomila postova...  Kunić je napisao/la: 1.Buco i dalje piše pomalo nerazumljive postove, neki se članovi i dalje prave da su svu pamet svijeta pokupili... ...a čuj, toga imaš na svakom forumu... (osim buce)  Kunić je napisao/la: 2.I dalje mi se čini da ljudi s ovog Foruma nemaju razumjevanja za druge. . ...možda nisi pogledao malo dublje u problem  ...onda bi shvatio , da su rasprave koje ti pokrećeš vrlo djetinjaste... ...pa nije ni čudno što te se s podsmjehom doživljava...  Kunić je napisao/la: 3.Sve mi je jasnije da sa vama nemam ništa slično osim Star Treka. . ...ne ukalapaš se u našu sredinu potpuno... ...zar misliš da će se to preko noći dogoditi... ...na početku se nisam ni ja uklapao... ...no, s vremenom... sve je moguće...Kunić je napisao/la: 4.Neki ljudi uopče nemaju život u stvarnom svijetu.
Toliko od mene. ...WOW, tvoja pronicava izjava duboko nas je dirnula...
...kladim se da se ne baviš ni s polovicom stvati tj, aktivnosti s kojima se ja bavima, i to na vrlo različitim područjima... ...tako da tvoja tvrdnja ne drži vodu, jer ne poznaješ ljude na ovom forumu... ...i jedno je ime i post što se piše, a drugo kad iza toga stoji stvarna osoba...
...i ako se pravim pametan , za tvoj ukus... ...a šta ću kad sam pametan...
| čet 13 pro, 2007 1:37 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 20 stu, 2007 11:02 pm Postovi: 56 Lokacija: Vila Magic
|
Nisam bila na ovom forumu od prošle godine. Već sam mislila da ste me obrisali...
|
| uto 08 sij, 2008 12:16 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
gdje će takvu ljepoticu brisat 
| uto 08 sij, 2008 12:20 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|