| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Novi fanzin - do kraja godine
buco je napisao/la: Malo mi je daleko pa cu radije gledat "live" prijenos na mislin HTV4.....tako nekako... Pozdrav Ulica pet_do_podne 11 kaj sumnjaš u izlaženje fanzina kak sam ja cuo svi ok ljudi rade na njemu pa valjda bude nekaj 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 31 pro, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
ne sumljam..samo ..tak pitam , znas mene , jel ce to bit ovega leta kako je receno oli... Pozdrav Novogodisnjeg Fanzina 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 31 pro, 2007 6:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: ne sumljam..samo ..tak pitam , znas mene , jel ce to bit ovega leta kako je receno oli... Pozdrav Novogodisnjeg Fanzina 1 do iduce nove godine izlazi definitivno 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 31 pro, 2007 6:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Shto ste nestrpljivi.
Recheno je do kraja godine, ali nije recheno do kraja koje godine.
Prema tome...
Strpljen - spashen
| uto 01 sij, 2008 3:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Strpljen -zgazen !..si mislila...to bi moglo bit..... A nis morat cemo promjenit gl.i neodgovornog urednika ...... Pozdrav Dugo te dugo ocekujem.....

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 01 sij, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...tko sad šalje nove fanzine? ...trebam mu dati adresu...
| sri 02 sij, 2008 4:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...tko sad šalje nove fanzine?
ja mislim osoba zaduzena za PR udruge e slucajno sam izbrisao tvoje podatke sto si mi poslao na PM, ako hoces mozes ponovno pa cu prosljediti gore navedenoj osobi 
|
| sri 02 sij, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
El Zvonko je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...tko sad šalje nove fanzine?
ja mislim osoba zaduzena za PR udruge e slucajno sam izbrisao tvoje podatke sto si mi poslao na PM, ako hoces mozes ponovno pa cu prosljediti gore navedenoj osobi  Ajme..pa nemislis valjda da ce covik u to jos i povjerovat..ka slucjno ti se omaklo.... Ajd priznaj.....!... Pozdrav Administrativne pogreske 14

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 02 sij, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
buco je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...tko sad šalje nove fanzine?
ja mislim osoba zaduzena za PR udruge e slucajno sam izbrisao tvoje podatke sto si mi poslao na PM, ako hoces mozes ponovno pa cu prosljediti gore navedenoj osobi  Ajme..pa nemislis valjda da ce covik u to jos i povjerovat..ka slucjno ti se omaklo.... Ajd priznaj.....!... Pozdrav Administrativne pogreske 14 A cuj svi smo ljudi i grijesimo-ljudske ne administrativne pogreske 
|
| sri 02 sij, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ovako gamadi nestrpljiva očito nećete na ljep način pa ćemo drugačije. Da neki ljudi šalju članke na vrijeme Fanzin bi bio gotov!!! Glavno da se može kvocati...ja Fanzin mogu dovršiti danas al se onda nemojte žaliti da nevalja...No ja nisam takva i dobro ću obaviti svoj posao. Uostalom danas ću iznjet neke svoje prijedloge za Fanzin na sastanku  Nakon ovog broja drukčije će stvari ići pa da čujem da neko ima neku primijedbu ako prstom nije za Fanzin mrdnuo 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 06 sij, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kad si vec na forumu.... daj mi reci zasto ljudi imaju problema sa kontaktiranjem tebe prek maila?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 06 sij, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Od lektorica sam dobila članke lektorirane a NEKI još nisu poslali svoje članke tak da.... Ponavljam mail mi je teddea47@yahoo.com i svi koji pošalju tam treba doći. A DI JE TVOJA TRIVIA??? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 06 sij, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Znaci ponavlja se ona .."ki ca mi"......!... Svi su krivi osin glavnog urednika ..... @TDA ma ni ti to sabor.. HTV i slicne "udruge gradjana "......da nima odgovornosti......mi smo ozbiljna udruga...e A ona adresa ti je prava , ca se bojis dat svoju email adresu.!? ... Pa kreiraj bar jednu sekundarnu dok si glavni urednik......nju lako maknes kad te izbace s mjesta glavnog urednika .. Ti si krivac Nr.1 to zapamti..!.. jer si glavni i "neodgovorni" urednik casopisa... !.. Ako to nemores delat iz bilo kog razloga , prepusti nekom tko ce to znat storit.. Ne hvataj se onega ca neznas ... Mozda da otvoris slasticarnu..izgleda da ti to gre..puno bolje.. Toliko od "gamadi" za sad..... Pozdrav Zoharova 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 06 sij, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Ako to nemores delat iz bilo kog razloga , prepusti nekom tko ce to znat storit.. hehehe... lako je to reci... ali ljudi se bas i ne javljaju za posao urednika fanzina...  ... bas zato jer je to POSAO 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 06 sij, 2008 5:55 pm |
|
 |
|