Sada je: ned 16 kol, 2026 11:03 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
 Trebam vase misljenje! (o webu) 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Post Trebam vase misljenje! (o webu)
Ok ljudi, kao sto znate, nasa web stranica je LOSA, ne zgleda bas lijepo, nije bas funkcionalna i da ne pocnem prostacit, kuzite kaj ocu rec.

Zelim napraviti neki natjecaj za izradu nove web stranice od udruge. natjecaj koji bi razglasili okolo po netu u nadi da cemo u hrvatskoj (a mozda i sire) naci nekog trekija entuzijasta koji se malo kuzi u web dizajn i zeli nam pomoci.
(mozemo ponudit clanarinu i jos ponesto, a covjek nam moze poslat svoju ponudu pa mi vidimo dal si to mozemo priustiti ili ne)

Posto se ja u to ne kuzim... a na forumu vjerojatno postoje ljudi koji se nesto kuze..
Trebamo se dogovorit koji bili nasi zahtjevi:
-u kojoj tehnologiji bi trebala biti napravljena
-koje stvari bi trebala imati (mene osobno zanima samo dodavanje vijesti... al vidim okolo da ljudi imaju neke ankete, pa naj-teme s foruma itd...)
-opcenito dizajn

Pitanje je: kakvu mi zelimo/trebamo web stranicu?

ned 23 pro, 2007 2:13 am
Profil ICQ
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Post Re: Trebam vase misljenje!
Možemo Joomlu instalirati i nas par može čačkat po dizajnu... Bez brige ima nas koji znamo HTML/CSS malo PHP...

ned 23 pro, 2007 2:51 am
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Auuhhh dizajn mislin da ce tu bit vidjenja stavri koliko i clanstva a i sire...a znas i sam..!

Nego a da vi lipo nabavite jednu pravu prof. skriptu ..jer koliko su mene ucili ono ca je za nis toliko obicno i vrijedi... ili je ka Linux ogromnoj vecini neupotrbljivo...!

A ima jos nesto ako smo ST board onda nebi bilo lose da neke totalno out of ST teme maknemo... imamo vis e"offST" subforuma nego neki kose na glavi....

O STu se prica vrlo malo i jako rijetko.. najposjeceniji topici su ti stvari koje nimaju veze s vezom... a kamo li STom ..npr "personal bla bla..." .. :wink:

Mi smo nekad drzali ka i vecina specijaliziranih boarda , ka ca je kao finta ovi... jedan subforum za "opcu upotrebu" , ali i tamo ni bilo ... koliko je kapuz u koprivnici i ja san slusa HP ...i sl bezvezarije .....

Neki put mi se cini da je ovi vas board sve samo ni ST board... pa tko god da ga dizajnira mislin da bi se to moralo rascistit..jer svako si more otvorit blog oli ca ja znam.. neku svoju stranicu pa tamo nek prica ca je jea zza dorucak....a ne tu...ca ti mislis...
Ja mislin da to pitanje nece rijesit nikakv redizajn........sad ti si shef..pa vidi..! #-o

Pozdrav

Antitrekera 44

Tehnika Pucanstvu !

ned 23 pro, 2007 3:09 am
Trill symbiont
Trill symbiont

Jednostavno se teme o ST-u iscrpe pa se treba o nečemu pričati dok se ne nađe nova tema. Kad bi samo o ST-u pričali, ovaj forum bi imao 500 postova ukupno.

ned 23 pro, 2007 3:12 am
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

Ezri je napisao/la:
Kad bi samo o ST-u pričali, ovaj forum bi imao 500 postova ukupno.

je... i onda bi buco prigovarao da je forum uzasno neposjecen i da se ugledamo na druge forume koji nisu toliko restriktivni po pitanju tema :roll:

no da ostanem ontopic...
ja bi volio da nasa stranica ima neke LCARS elemente ako vec nije cool imati stranicu sa potpunim lcars izgledom
lcars... i preglednost ... toliko sto se mojih zelja tice

ned 23 pro, 2007 5:05 am
Profil Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

buco je napisao/la:
Auuhhh dizajn mislin da ce tu bit vidjenja stavri koliko i clanstva a i sire...a znas i sam..!

Nego a da vi lipo nabavite jednu pravu prof. skriptu ..jer koliko su mene ucili ono ca je za nis toliko obicno i vrijedi... ili je ka Linux ogromnoj vecini neupotrbljivo...!

A ima jos nesto ako smo ST board onda nebi bilo lose da neke totalno out of ST teme maknemo... imamo vis e"offST" subforuma nego neki kose na glavi....

O STu se prica vrlo malo i jako rijetko.. najposjeceniji topici su ti stvari koje nimaju veze s vezom... a kamo li STom ..npr "personal bla bla..." .. :wink:

Mi smo nekad drzali ka i vecina specijaliziranih boarda , ka ca je kao finta ovi... jedan subforum za "opcu upotrebu" , ali i tamo ni bilo ... koliko je kapuz u koprivnici i ja san slusa HP ...i sl bezvezarije .....

Neki put mi se cini da je ovi vas board sve samo ni ST board... pa tko god da ga dizajnira mislin da bi se to moralo rascistit..jer svako si more otvorit blog oli ca ja znam.. neku svoju stranicu pa tamo nek prica ca je jea zza dorucak....a ne tu...ca ti mislis...
Ja mislin da to pitanje nece rijesit nikakv redizajn........sad ti si shef..pa vidi..! #-o

Pozdrav

Antitrekera 44

Malo si pobrkao neke stvari. Ovdje se govori o našem glavnom siteu, a ne o forumu.

ned 23 pro, 2007 5:17 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

da -prica se o web stranici, a ne o forumu!

jel moze nekih konkretnih prijedloga...

...a ovo da nas par čačka po dizajnu mi zvuci kao ono -puno babica kilavo dijete...

rade da ja napisem natjecaj i da nam to rijesi netko drugi

ned 23 pro, 2007 12:48 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Ljudi tko zna nek napravi skin za joomlu, tko nezna nek napravi bilo koji drugi css koji je besplatan i ima pluginove, html vise ne zelim gledat... :P

ned 23 pro, 2007 2:33 pm
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Biti će bolje!!!
Da...
Po tom pitanju da je domena zastarila rasprava je nepotrebna...
Da treba napraviti nešto novo to je sigurno...
Sad samo treba dobro izbalansirati između želja i mogučnosti...
Ja osobno mislim da bi trebali prvo pogledati naše mogučnosti (da probaju domenu uraditi članovi ako se netko kuži u to)...
Ako ne uspijemo pogledati u kasicu-prasicu pa se obraditi nekome stručnjaku...
U svakome slučaju budno ču pratiti ovu temu s obzirom da i Vila Magic trenutno radi na istome problemu...

Usput; Buco tvoj komentar o forumu je skroz bez veze!!! (bez ljutnje)

ned 23 pro, 2007 2:59 pm
Profil Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Ja budem modificirala jedan joomlin skin pa ću ovdje postati da čujem kaj se misli...

ned 23 pro, 2007 4:45 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

gledajte ljudi, trebamo slozit nesto ovog tipa
-sto cemo objaviti okolo po drugim SF forumima

Natječaj za izradu WEB stranice udruge ljubitelja zvjezdanih staza

Udruga ljubitelja Zvjezdanih staza "U.S.S. Croatia" trazi osobu koja bi mogla dizajnirati kvalitetnu i funkcionalnu web stranicu koja ce zamjeniti trenutnu i zastarjelu koju mozete vidjeti na http://www.usscroatia.hr
rok za predaju prijedloga: ___.___.2008. na mail: ________

Uvjeti:
Zelimo da stranica ima neke elemente LCARS sustava kakav je viden u serijalu (na volju autoru) te da bude tamnijih boja.
Zelimo da bude napravljena u _________
-da bude omoguceno jednostavno dodavanje vijesti za clanove koji imaju za to dopustenje
-da_____________ i _______

Ponuda:
Za sad vam mozemo ponuditi nasu godisnju clanarinu (s kojom dobijete..blablabla..) i _________ te vas molimo da nam u svojoj ponudi uz opis onog sto planirate i mozete napravit napisete i da li zahtjevate i koliki je dodatni honorar koji zelite, a mi cemo vam odgovoriti dal to nas skromni budget omogucava :)

Ponude sa svojim podacima (ime i prezime te link do vase web stranice ako je imate) šaljite kao attachment na _________ sa subjectom Web natječaj.

ned 23 pro, 2007 5:09 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Ezri je napisao/la:
Ja budem modificirala jedan joomlin skin pa ću ovdje postati da čujem kaj se misli...

ok -podrzavam!
(jedino kaj ja ne znam kaj tocno ta joomla znaci tj. kaj nam ona omogucava...)

make it so!

ned 23 pro, 2007 5:11 pm
Profil ICQ
Trill symbiont
Trill symbiont

Joomla je CMS što znači da se vijesti mogu dodavati, stranice i kaj ja znam kaj sve ne. Kad bolje razmislim, možda je nešto manje kompleksnije bolje! Prvo ću se malo baciti na isprobavanja različitih CMS-ova...

ned 23 pro, 2007 6:14 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

tak je, i ja mislim da ne treba bit nes super kompleksno -najnovije iz tvornice software-a sa svim mogucim opcijama koje nam ne trebaju...
-zato i pitam -sto nam u biti treba?

evo ja mogu za primjer dati stranicu udruge 3.zmaj iz rijeke (koja organizira rikon) http://www.3zmaj.hr/
koja je vrlo jednostavna i pregledna i zato mi je totalno ok

ned 23 pro, 2007 6:37 pm
Profil ICQ
Trill symbiont
Trill symbiont

U tom slučaju predlažem CMS Made Simple. Ful je jednostavan bez high tech ultra sf opcija, a i customiziranje nije teško. Meni je taj cms najbolji odabir. Jedino je onda problem dizajn. Netko bi trebao sjest (ili više njih) i lijepo izdizajnirati sve.

ned 23 pro, 2007 6:48 pm
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: