| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Svaštara 2
Neko me vrijeme nije bilo na ovom Forumu, jer sam se htio malo odmoriti od njega. Sad kad sam ponovno malo navratio vidim da je sve ostalo po starom. 1.Buco i dalje piše pomalo nerazumljive postove, neki se članovi i dalje prave da su svu pamet svijeta pokupili... 2.I dalje mi se čini da ljudi s ovog Foruma nemaju razumjevanja za druge. 3.Sve mi je jasnije da sa vama nemam ništa slično osim Star Treka. 4.Neki ljudi uopče nemaju život u stvarnom svijetu.
Toliko od mene.
|
| pon 10 pro, 2007 12:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Svaštara 2
Sisko nekad zna stvarno da bude otvoren i sve kaže u lice. Svaka čast. 
| pon 10 pro, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
BrickTop1984 je napisao/la: Sisko nekad zna stvarno da bude otvoren i sve kaže u lice. Svaka čast.  Pa jel nokautirao Q-a?  Da....dio o stvarnom životu je vrlo interesantan....
| pon 10 pro, 2007 1:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A k svemu tome, dodatnu hrabrost mu daje to što vuće korijene iz Wormhole-a.
| pon 10 pro, 2007 1:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
BrickTop1984 je napisao/la: A k svemu tome, dodatnu hrabrost mu daje to što vuće korijene iz Wormhole-a. Eh ti polubo(r)govi..... 
| pon 10 pro, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Kunić je napisao/la: 2.I dalje mi se čini da ljudi s ovog Foruma nemaju razumjevanja za druge.
jel ti to ciljas na novi BB "incident", tj. na Bricktopov komentar u tvojoj BB temi? ako da... pa na takvo sto ces se morati naviknuti u zivotu trenutno je cool u drustvu ne voljeti BB... a specijalno je cool pljuvati javno po tome... a mnogi vole biti cool nikad ne vidis izjave sokiranih ljudi tipa "Ne mogu vjerovat da još netko ne zna rjesiti kvadratnu jednadzbu." ... takvo sto izjaviti nije cool  sutra ce biti cool pljuvati po necemu drugom... i vjeruj mi bit ce prava armija "cool ljudi" koji ce htjeti biti cool i tako... morat ces se nauciti toleirati takve izjave... ili to ili ces morati postati jedan od "njih"
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 pro, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: ] jel ti to ciljas na novi BB "incident", tj. na Bricktopov komentar u tvojoj BB temi?
Pa tko imam imalo pameti, zna da je BB jedan veliki Kavez u kojem ljude testiraju kao Zamorce i da stvar bude gora sve to objavljuju na TV-u i ispiru mozak narodu koji to rado guta. E pa hvala lijepa, ja vam ne pušim te gluposti.
| pon 10 pro, 2007 1:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop1984 je napisao/la: Pa tko imam imalo pameti, zna da je BB jedan veliki Kavez u kojem ljude testiraju kao Zamorce i da stvar bude gora sve to objavljuju na TV-u i ispiru mozak narodu koji to rado guta. E pa hvala lijepa, ja vam ne pušim te gluposti. pa jel pusis sve ostale gluposti koje se pojavljuju na ovom forumu... jel ispada da da... jer na njima nisi dao svoj negativni komentar  ili BB ima specijalni tretman?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 pro, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: 2.I dalje mi se čini da ljudi s ovog Foruma nemaju razumjevanja za druge.
jel ti to ciljas na novi BB "incident", tj. na Bricktopov komentar u tvojoj BB temi? ako da... pa na takvo sto ces se morati naviknuti u zivotu trenutno je cool u drustvu ne voljeti BB... a specijalno je cool pljuvati javno po tome... a mnogi vole biti cool nikad ne vidis izjave sokiranih ljudi tipa "Ne mogu vjerovat da još netko ne zna rjesiti kvadratnu jednadzbu." ... takvo sto izjaviti nije cool  sutra ce biti cool pljuvati po necemu drugom... i vjeruj mi bit ce prava armija "cool ljudi" koji ce htjeti biti cool i tako... morat ces se nauciti toleirati takve izjave... ili to ili ces morati postati jedan od "njih" No further comment.
| pon 10 pro, 2007 1:27 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Imam dojam da se Kunić jako loše osjećao kad je pisao ovo.
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 10 pro, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: BrickTop1984 je napisao/la: Pa tko imam imalo pameti, zna da je BB jedan veliki Kavez u kojem ljude testiraju kao Zamorce i da stvar bude gora sve to objavljuju na TV-u i ispiru mozak narodu koji to rado guta. E pa hvala lijepa, ja vam ne pušim te gluposti. pa jel pusis sve ostale gluposti koje se pojavljuju na ovom forumu... jel ispada da da... jer na njima nisi dao svoj negativni komentar  ili BB ima specijalni tretman? Nisu bili vrijedni pažnje. A BB ima specijalni termin nečega negativnog i odbojnog kod mene i kao takav volim pljuvati po njemu.
| pon 10 pro, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| pon 10 pro, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
I sa tim se slažem 
| pon 10 pro, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ezri je napisao/la: Imam dojam da se Kunić jako loše osjećao kad je pisao ovo. A ja mislim da su ti stavovi malo pre....ozbiljni za jednog tako mladog čovjeka. @kunić: poštujem što želiš reći i možda si apsolutno u pravu, ali ako sam ja dobro shvatio ovdje su ljudi da se 1. zabavljaju, 2. nešto nauće (naravno, jako rijetko) i 3. razmijenjuju mišljenja...kakva god, jer...pogledaj pod 1. Live long & prosper.... 
| pon 10 pro, 2007 5:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Kunic poslusaj moj savijet... I meni se dogadja cesce nego vecini da , zbog mojeg nacina pisanja vijerojatno ili stavova , buden ili pozdravljen od vecine ili popljuvan od te iste vecine ... Ali tu nema nista posebno , jednostavno shvati da imas posla s ljudima koji mozda u stvarnom zivotu nebi tako reagirali [ vijerojano bi malo ogovarali naokolo kad te ni] ali na internetu su svi "junaci" to in omogucava virtualna stvarnost i to je uredu..bar negdje mogu rec sto misle javno... Jer zakoni skupine u stvrnom zivotu to nedozvoljavaju bas samo tako... I zato se nemoj nicemu cudit ...nemoj si dozvolit da te povrijedi necije pisanje na boardu ... jer to vrlo cesto pise osoba koja to zapravo i nije ...! Samo se nasmijesi i na dobro i na ono ca ti ni drago procitat ..reci komentiraj ...ali ....uvijek drzi u glavi jedno da 9/10 tih ljudi ni u snu nebi tako sto rekli u stvarnom svijetu .. Ovdije nema inihibicija tj ljudi najcesce postaju "druge licnosti " od onega ca jesu ..mozda bas oni ca ti najvise pljuje po BBu doma jedva ceka kad ce pocet ..dnevna doza..."omrazenog" BBa Eto....opusti se i samo se namijesi na takve izjave ... poslusaj me...! Pozdrav Kameleonska 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 pro, 2007 6:24 pm |
|
 |
|