| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: TNG - najserija
@buco NE VASH -nego KAMALU! Savrsenu zensku! Koja je ostala dozivotno zacopana u Picarda... facu e! ...a zacopo bi se i Picard u nju preko usiju, samo da je ostala jos malo na brodu... ah, ali on je samo srcolomac, nije on za te duge veze a KRAŠERICA?... pa ta zena PATI e! Cim se malo napije i opusti se, odma mu se baca polugola pred kitu... kao sto smo vidili u epizodi "naked now" (samo ime dovoljno govori) Ali NE, nece ju Picard, on je samo srcolomac -faca e! ...cak i u tim svojim starim... ubermoralnim danima 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 04 pro, 2007 6:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Max je napisao/la: ...NE VASH -nego KAMALU! Ne KAMALU nego VASH ..!  . VAsh je "obicna" zenska pred kojon je Piki puza a Kamala je neki biokemijsko -pshoterapeutski uradak koji je sve muske rusija s nogu i "diza" in energiju.....  ..I meni bi vjerojatno.... Tako da nju nisan uzea u razmatrarnje jer nije "tipicna zenska" ka nasa Vash , dobro ni ni ona bas "najtipicnija" ali je nasa hjuman zenska...a ne neke uvozne "GMO" zenske ka Kamala .... A o Pikijevon scolomstvu sve govori sama serija jedino je uspija podrapat svoje srce i past u ocaj kad je samo "namirisa" gdju. Troi .. E to je stvarno bilo cine [ komedija , zabava ] za vidit u TNG .... A o Krusherici sam vec i reka koju , da ju je ka ubermoralno prepustija kolegi...da bi kasnije glumija neku vrst ni oca ni kapetana malon Vesliju . Pokusaji "stupanja u intimni odnos" [ a ima tak jednostavnija ric  ] Krusherice s kapetanom , he pa nisu mogli proc jer kaki bi to ubermoralni lik kapetana bia kad bi ga odma...hhmmm jeli ....zeni svog pokojnog prijatelja ..mislin cak i poli nas neubermoralnih to ka ni lipo ....itd..itd.... A "ljubavni zapleti" inace u TNG su stvarno koma .... A sto se dugih veza tice... pa ni im vrimena kad je mora bit platonski ljubavnik i ubermoralno bice ... stvano coviku u takoj situaciji mora da ni lako..jedino ca to ni covik. tad .. Data je triba bit Piki a Piki Data ....bolje bi islo "s lukom" ca bi reka Archer .... Pozdrav Biokemijskog faxa 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 04 pro, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
| sri 05 pro, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A zar nisu tad ljudi zivili "koju godinu duze" nego ovi sadasnji , oli ti mi..!? ak se sjecan govorilo se oko 120-130 godina pa po temu je Piki bia u najboljoj snazi....valjda...!? E jos da mu draga ni osla s onim otkacenim "Q" om.... bilo tu i dice...ak se ..opustia od ubermorala ..hhmm ... a bas je dobro bia "zagriza" za Vash ...ka terijer je skaka.... Pozdrav Cyranotova 6 [ valjda se tak neko pise]

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 pro, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
buco je napisao/la: A zar nisu tad ljudi zivili "koju godinu duze" nego ovi sadasnji , oli ti mi..!? ak se sjecan govorilo se oko 120-130 godina pa po temu je Piki bia u najboljoj snazi....valjda...!? E jos da mu draga ni osla s onim otkacenim "Q" om.... bilo tu i dice...ak se ..opustia od ubermorala ..hhmm ... a bas je dobro bia "zagriza" za Vash ...ka terijer je skaka.... Pozdrav Cyranotova 6 [ valjda se tak neko pise] Btw Cyrano, bez t, bilo bi cyranoova... Elem, nemreš imat uebermoral, ako ne postoji moral i....nemoral....hahahahahahahaha
| čet 06 pro, 2007 10:08 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: .....Elem, nemreš imat uebermoral, ako ne postoji moral i....nemoral....hahahahahahahaha Da samo sto nemres imat ubermoral ak postoji nemoral .....to ne ide skupa ...u ubermoralnom drustvu..kao je ono iz ST price , TNGa uglavnom iako.. ni druge serije STa nisu bez tih utopistickih frazetina i scenografije .... Bez onega hahahahahaha........ Ah ta francuska prezimena i imena , dosta njih zavrsava na "t" al se ne izgovara ...ak se ne varam..zato je ispa Cyrano+t...moran obnovit neznaje iz francuskog...da mi Picard nebi zamjeria...jeli... Pozdrav Godotova 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 pro, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Cyrano DeBergerac
Nema zamjerke. Samo, to mi je jedno od nadražih djela klasične dramske književnosti.
| čet 06 pro, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: Cyrano DeBergerac
Nema zamjerke. Samo, to mi je jedno od nadražih djela klasične dramske književnosti. aha to je zbog one "De" ispred prezimena ... Znaci volis ovega lika a ni pinokijo .... Pozdrav Romeova 57

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Znaci volis ovega lika a ni pinokijo .... Hehehehehehehe....pa nije baš da ga volim.....hehehehehehehehehe Ali odosmo mi off topic.... (mali prilog za tebe:) Pozdrav Pod šankom 33(pive)
| pet 07 pro, 2007 11:03 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: buco je napisao/la: Znaci volis ovega lika a ni pinokijo .... Hehehehehehehe....pa nije baš da ga volim.....hehehehehehehehehe Ali odosmo mi off topic.... (mali prilog za tebe:) Pozdrav Pod šankom 33(pive) Hehe...Ma sve je to dio price o moralu, nemoralu i nesto malo ubermoralu....zapravo Cyrano je ka neki izgleda lik-uzor za Picarda ..... Plemenit . pozrtvovan , da bi i voljenu za prijatelja .ginia za nepoznate.....i vise se ne sjecan... kapacitet mem. prostora mi je skroman.... Pozdrav Kod Postenog Ferengija 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Eh...taki je Piki, svaka čast.... Za mene najbolji kapetan.
| pet 07 pro, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Picard je napisao/la: Eh...taki je Piki, svaka čast.... Za mene najbolji kapetan. ...ja sam sad gledao ToS doma... ...i mogu reći da mi je čak i Kirk bolji od Picarda... ...no fakat moram opet gledati TNG... da dobijem objektivniji dojam... no, za sad tako stvari stoje...
| sri 12 pro, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: Picard je napisao/la: Eh...taki je Piki, svaka čast.... Za mene najbolji kapetan. ...ja sam sad gledao ToS doma... ...i mogu reći da mi je čak i Kirk bolji od Picarda... ...no fakat moram opet gledati TNG... da dobijem objektivniji dojam... no, za sad tako stvari stoje... Dok nisam počeo gledati ENT, Picard mi je bio naj Kapetan, no sad moram reći da mi je Archer nadmašio Picarda u svemu. Nisam još gledao TOS pa ne mogu ništa reći za Kirka.
| sri 12 pro, 2007 3:55 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: Picard je napisao/la: Eh...taki je Piki, svaka čast.... Za mene najbolji kapetan. ...ja sam sad gledao ToS doma... ...i mogu reći da mi je čak i Kirk bolji od Picarda... ...no fakat moram opet gledati TNG... da dobijem objektivniji dojam... no, za sad tako stvari stoje... Pa gleč....ti si navikao na kapetane koji nemaju pojma tko im glavu nosi.... Poštujem... Ali pogledaj malo bolje TNG, ipak. Mali usmjernik: Epizode koje odlučuju budućnost Klingonskog imperija, npr.
| sri 12 pro, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Meni je najbolja Epizoda sa Picardom ona kad ga hipnotizira sonda i on proživi cijeli život kao druga osoba.
Zatim njoj uz rame ide ona kad ima vezu sa onom Znanstvenivom i kao vrhunac vokalne sposobnosti kad pjeve Gospođi Troi da je oslobodi zločesti Ferengij.
| sri 12 pro, 2007 4:07 pm |
|
 |
|