Sada je: ned 27 ruj, 2026 8:52 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 88 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
 Što mislimo o trenutnoj članarini 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: FANZIN WEB SITE u punom pogonu!
Chaky je napisao/la:
jel ima netko nekakav prijedlog po pitanju visine clanrine? (obecajem da necu gristi... puno :mrgreen: )

(U nada da ovo OPET ne zavrsi s ONOM vrstom razgovora...)
Ja mislim da bi ok bilo 100kn godisnje za maloljetne clanove, 250kn za punoljetne. S time bi se vec nesto i dalo nesto napraviti. Mislim da 20kn mjesecno nije puno za izdvojiti onome tko voli ST i Udrugu. 20kn je malo vise od jedne pive u nekom bircu ili disku....
Clanovi koji donesu dokaz da primaju socijalnu pomoc ili nest slicno mogu biti oslobodjeni placanja clanarine.

E da....ak se ne varam, na nekim clanovima izvan ZG se cak i gube pare jer su tu i troskovi slanja fanzina?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 24 stu, 2007 6:59 pm
Inquisitor
Inquisitor

cvicek je napisao/la:
Ja mislim da bi ok bilo 100kn godisnje za maloljetne clanove, 250kn za punoljetne. S time bi se vec nesto i dalo nesto napraviti.

sto tocno?

cvicek je napisao/la:
Mislim da 20kn mjesecno nije puno za izdvojiti onome tko voli ST i Udrugu. 20kn je malo vise od jedne pive u nekom bircu ili disku....

pa puno je dati 20 kn kad bi zauzvrat dobili samo ono sto trenutno dobivaju... sto nas vraca na moje gornje pitanje...

cvicek je napisao/la:
Clanovi koji donesu dokaz da primaju socijalnu pomoc ili nest slicno mogu biti oslobodjeni placanja clanarine.

ovo je losa ideja na toliko puno razina :)

cvicek je napisao/la:
E da....ak se ne varam, na nekim clanovima izvan ZG se cak i gube pare jer su tu i troskovi slanja fanzina?

to je istina (bar tokom prve godine clanstva... jer commbadge saljemo samo jednom a on se mora slati preporuceno zato da sigurno i nepotrgano stigne na odrediste i to je ono sto prebaci troskove preko 50 kn... ili se varam? El Zvonko?)
o tome bi jos trebali razgovarati...
ili cemo ostati na starome pa ce se minus kompenzirati iz drugih izvora (clanarine, konvencije)
ili cemo povecati clanarine clanovima izvan zagreba za stalno ili samo za prvu godinu
ili cemo uvesti slanje tako da se posiljka plati pouzecem

sub 24 stu, 2007 7:53 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Chitam ovu temu, pa me zainteresovalo koliko chlanova ima da su izvan Zagreba, odnosno Hrvatske?

Naravno, i meni lichno odgovara 50 KN, ali ako bude nekih promjena, bilo bi dobro da znamo na vrijeme.

Chaky je napisao/la:
ili cemo uvesti slanje tako da se posiljka plati pouzecem

Shto se ove opcije tiche, izvodljiva je (pretpostavljam) unutar granica Hrvatske. Medjutim, kada mi je ljetos Nightshoot neshto slao, nije bilo moguche da se ono shto je poslano iz jedne u drugu drzhavu plati pouzechem.

sub 24 stu, 2007 8:53 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: Što mislimo o trenutnoj članarini
Za sta bi ti to @cvicek "prolupa " 250 kn ?...na Poslovne ruckove i vecere !? :mrgreen:
Ili opijanje u local disku/folk baru ...?... :P
Koji Fanzin .covice ....ja san tu malo ak kojin ritmom izlazi ....tesko da se trosi puno na to a i "pisci" ne traze naknadu ....ak se ne varam....!?

Nemozes s jedne strane htjet neke "poslovne tarife" clanarine s druge strane trazit od ljudi da ti rade i pisu besplatno....!? ili ti kombiniras kapitalizam robovlasnickog tipa ..... #-o

@chaky nemoras mi se ispricavat .! :wink: ...cak ni za nedavno obrisan ontopic post na ovom topicu.... :mrgreen: .
Ak je moj post bia "offtopic" bar su 3 @frenkijeva bila takodjer......zar ti se ne cini ?..al ne vidin nesto da "fale"..... ah ti "prijatelski boardi"

Pozdrav

Tajkunska 33

Tehnika Pucanstvu !

sub 24 stu, 2007 9:06 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Chaky je napisao/la:
cvicek je napisao/la:
S time bi se vec nesto i dalo nesto napraviti.
sto tocno?
Kupovima ST stuffa (ST drustvene igre, bedzevi, makete, knjige i sl), pripomoc za snimanje novih epizoda "STHNTDWT" i drugih uradaka, bolje uredjenje prostorija nakon sto cemo imati svoje prostorije jednom u buducnosti, kvalitetnije stampanje fanzina, lakse organiziranje klubskih dogadjanja (sljeme, rostiljanje i sl)...
Kad bi se dosta skupilo eventualno organiziranje ST konvencije, kompjuter (ako necemo vise biti na Opatijskom), sredstva za stvari za ostale konvencije (koje se kasnije vrate kroz prodaju tih stvari i nesto se i zaradi)
A bilo bi ih jos... nabrojao sam par stvari koje su mi prve pale na pamet tak da se nemoj ko pijan plota uhvatiti za neki od prijedloga... ovo skoro i nije prijedlog, znam da se to nece ostvariti...
Chaky je napisao/la:
pa puno je dati 20 kn kad bi zauzvrat dobili samo ono sto trenutno dobivaju... sto nas vraca na moje gornje pitanje...
Slazem se TRENUTACNO za ono sto se dobije (bedz, fanzin i prenatrpani podrum) 50kn je i vise nego dovoljno :)
Chaky je napisao/la:
ili cemo ostati na starome pa ce se minus kompenzirati iz drugih izvora (clanarine, konvencije) ili cemo povecati clanarine clanovima izvan zagreba za stalno ili samo za prvu godinu
Neposteno je da se zbog nekih clanova trosi lova dobivena od drugih.... radije povecanje clanarine za njih ili opcija da doplate za slanje bedzeva i fanzina.
Chaky je napisao/la:
cvicek je napisao/la:
ovo je losa ideja na toliko puno razina :)
Je, ali imas li ti neku bolju? ;)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 24 stu, 2007 10:03 pm
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

jedna od ideja je i ostaviti clanarinu kakva je! :roll:

http://www.kmt-ts.com

ned 25 stu, 2007 12:40 am
Captain
Captain

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Biti će bolje!!!
Da skratimo pricu!?
Cvicek koliko sam skužio predlaže jednu sasvim dobru i realno izvodivu stvar(koju je pogrešno predstavio) ...
Svi bih trebali jednokratno dati određeni iznos udrugi(to smo mi)
prema mogucnostima (od 100kn - 500knkn)...
Da bi se tim novcem što kaže Sanader udruga pokrenila...
Od toga novca bi se organizirala kako kaže Kupovima ST stuffa (ST drustvene igre, bedzevi, makete, knjige i sl), pripomoc za snimanje novih epizoda "STHNTDWT" i drugih uradaka, bolje uredjenje prostorija nakon sto cemo imati svoje prostorije jednom u buducnosti, kvalitetnije stampanje fanzina, lakse organiziranje klubskih dogadjanja (sljeme, rostiljanje i sl)...
Kad bi se dosta skupilo eventualno organiziranje ST konvencije, kompjuter (ako necemo vise biti na Opatijskom), sredstva za stvari za ostale konvencije (koje se kasnije vrate kroz prodaju tih stvari i nesto se i zaradi)
A bilo bi ih jos... nabrojao sam par stvari koje su mi prve pale na pamet tak da se nemoj ko pijan plota uhvatiti za neki od prijedloga...

Ja mislim da ovo treba prihvatiti...
Isto tako predlažem da se clanarina ne mjenja...

ned 25 stu, 2007 12:44 am
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Pa zas ni kalse stavit postarinu za bedz na teret primaoca i jednostavnije i postenije !? Mozda je ne zelin bedz !?tko zna...
A rostiljade i sl "STovske" zanimacije morete organizirat isto ka i izbore po prijateljskoj liniji ..... sto da mi placamo vase rostiljade .....jel tako @cvicek .?.. :mrgreen:

Pozdrav

Nema para u cara !

Tehnika Pucanstvu !

ned 25 stu, 2007 12:55 am
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

buco je napisao/la:
Pa zas ni kalse stavit postarinu za bedz na teret primaoca i jednostavnije i postenije !? Mozda je ne zelin bedz !?tko zna...
A rostiljade i sl "STovske" zanimacije morete organizirat isto ka i izbore po prijateljskoj liniji ..... sto da mi placamo vase rostiljade .....jel tako @cvicek .?.. :mrgreen:

Pozdrav

Nema para u cara !

Daj pažljivije pročitaj temu prije nego bubneš. Nekoliko postova iznad BS je napisala da za slanje izvan Hrvatske još uvijek ne postoji mogućnost plaćanja pošiljke pouzećem, a neosnovane optužbe o roštiljadama i bilo kojim drugim stvarima nemoj iznositi ako nisi upućen.

ned 25 stu, 2007 1:05 am
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

Opis Stanja: Biti će bolje!!!
buco je napisao/la:

Pozdrav

Nema para u cara !

Buco cak i ja koji sam novi skužio sam da si (što kažu ovi sa susjedne planete sa druge strane mljcnoga puta zvanoga sava) jaran i da ovako zboriš samo da budeš u trendu tj. kontra svega....
Ajde jednom napravi iznimku i napiši; " Ja sam ZA"...

Federacija planeta ce ti biti zahvalna!!!

ned 25 stu, 2007 1:10 am
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Meni niko ne odgovori koliko je chlanova izvan ZG, odnosno HR? Da li je to mozhda neka tajna? :roll:

Slatke tajne 3

ned 25 stu, 2007 1:27 am
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Pa "pazljivo" san procitao .prostudijao.@cvicekov post.....@Ternek mozete in poslat vas IBAN i postarinu van plate na racun udruge .kad legne lova saljete posiljjku..
@Carobnjak mores pojasnit sto si tija rec.....!?
Protiv dizanja clanarine jesam iako ni trendovski..jeli ali stos to je moj stav....
Pogotovo ne da bi se placali privatni projekti par ljudi... Ocete vi meni slat pare ja cu snimit film nista gori ni bolji od vaseg....!? ili za jednu rostiljadu.....

Ako ti @cvicek imate visla love nitko vas ne prijeci da na ime udruge uplatite koliko god novaca zelite ....meni nece bit kriovo 100% ...! :mrgreen:

Pozdrav

Financijskog inzinjeringa 22

Tehnika Pucanstvu !

ned 25 stu, 2007 1:28 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Bosonoga STonoga je napisao/la:
Meni niko ne odgovori koliko je chlanova izvan ZG, odnosno HR? Da li je to mozhda neka tajna? :roll:

Slatke tajne 3

Nije tajna:
-za 9 ljudi se salje fanzini izvan zg
-za 6 ljudi kojima su se radili i bedzevi (ako buco nece svoj onda za 5)

zadnja pošiljka fanzina i bedzeva je dosla i do 160kn, moralo je ici preporuceno zbog bedzeva

1. posiljaka preporucena u Bosnu sa fanzinom, bedzom, kosta cca 45kn

ned 25 stu, 2007 4:13 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Što se tice ostalih aktivnosti udruge uvijek postoji mogucnost da se lova prikupi među članstvom za neki event.

Koliko sam i protivnik toliko sam i pobočnik povecanju/smanjenju clanarine

Sve ovisi u sto bi se potrosila, i o ovome bi se moglo polemizirati cijelu noć

Samo napomena-kaj vam odobri predsjednik ja potpisujem i da je ova administracija dobila opakog tajnika :evil: koji ce brojati sve prihode i rashode, te nece biti financijskih potpitanja.

Ja sam da se i kupe st igre, da odemo na izlet, a da ne placamo organiziranima posjetima teh.muzeju, zvjezdarnici upad ali za to se svi malo moramo pridonijet

ned 25 stu, 2007 4:17 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: