| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Izborna skupština (17.11.)
Ok...kandidature su pocele, svi ste dobili obrazac na mail listu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 lis, 2007 12:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
predsjednik je napisao/la: Ok...kandidature su pocele, svi ste dobili obrazac na mail listu  ak moze samo jedno pitanjce u vezi tih kandidatura. zasto nam dajes mogucnost da kandidiramo ikoga osim samog sebe? mislim, ako se netko zeli kandidirati uciniti ce to sam, a ako se netko ne zeli kandidirati onda nema nikakvog smisla da ga sad drugi idu kandidirati. (ili sam ja to sve pogresno shvatio?  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 lis, 2007 1:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Aha, pa zato da vidim misljenje drugih. Mozda se osoba sama ne bi kandidirala, npr. ja se definitvo ne bi kandidirao niti se jesam na proslim izborima  znas ono "ja mislim da bi najbolji predsjednik bio..."pa nek dopise!
|
| sri 31 lis, 2007 1:17 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Glasuje li se tajno na izbornoj skupštini? Mislim da bi to bilo najbolje. Glasački listići i na njima po abecedi i rednim brojevima kandidati za predsjednika.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 stu, 2007 12:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Glasuje li se tajno na izbornoj skupštini? Mislim da bi to bilo najbolje. Glasački listići i na njima po abecedi i rednim brojevima kandidati za predsjednika. Da glasuje se tajno. Tako je predsjednicki kandidati koji su nominirani (za sada 4) / ili ce biti nominirani-napisani ce biti na glasacke listice.
|
| ned 04 stu, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
postoji li izborno povjerenstvo ?
i kada ce biti suceljavanja kandidata?
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pon 05 stu, 2007 2:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
General Chang je napisao/la: postoji li izborno povjerenstvo ?
i kada ce biti suceljavanja kandidata? Skupstinu otvaram ja. Izborno povjerenstvo ce ciniti sadasnji upravni odbor Udruge. Nakon izbora novog predsjednika, na njemu je da odluci hoce li dalje on predsjedavati skupštinom ili da ja zavrsim. No dateljnije ce biti napisano u dnevnom redu/pozivu na skupstinu. Suceljavanje je vec potiho pocelo kako se meni cini, a kulminirat ce 15.11. 
|
| pon 05 stu, 2007 3:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Članovi koji neće biti u mogučnosti prisustvovati skupštini... ...jel će biti omogućeno online glasovanje?
| uto 06 stu, 2007 5:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ne ja sam prosli puta bio u Mađarskoj pa me nitko nije šljivio ni 5% 
| uto 06 stu, 2007 7:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Ne ja sam prosli puta bio u Mađarskoj pa me nitko nije šljivio ni 5%  ... pa , vrijeme je da se to promijeni 
| sri 07 stu, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Ne ja sam prosli puta bio u Mađarskoj pa me nitko nije šljivio ni 5%  ... pa , vrijeme je da se to promijeni  Dobro tad nisam ja predsjedao skupštinom  , no ako nema neka pravne zapreke u statutu onda je svejedno, mozemo nesto iskemijati
|
| sri 07 stu, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa ja ne znam kako bi to izveli... a da osiguramo da sve bude po zakonu i da nema varanja... mozda skype (ali ne znam ni koliko je skype javljanje regularno  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 stu, 2007 4:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a da jednostavno napišem ime... ...stavim u kuvertu... ...i zaljepim, pa se to otvori kad će biti glasovanje?
| sri 07 stu, 2007 4:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
takodjer manipulativno... osim ako ne zapecatis nekako kuvertu a opet mozda se na netko kandidira tek na skupstini ... netko za koga bi radje glasao... sto onda?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 stu, 2007 5:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...moj glas je već unaprijed određen... ...tako da... ...nebrem baš fulati... 
| sri 07 stu, 2007 5:36 pm |
|
 |
|