| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Nedjeljne proekcije filmova
Jedan jako stari sf sa lošim efektima...  I nije americki niti europski film da odma odbacimo...
| sub 13 lis, 2007 10:44 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
e btw.ljudi,sad me sjetio Leo,glede starih filmova,mogli bi i mali serijal horora,jest da nije bas SF,ali brijem da bi dost skvadre zanimalo. naime imam Petak 13 (mislim 2.dio) ili Carpentera Noc vjestica i Maglu (The Fog) samo u DivX formatu,ali je ok kvaliteta. 
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| pon 15 lis, 2007 1:39 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A da se radije prvo dogovorimo sta bi stvarno htjeli gledati (umjesto ono sto imamo) pa se onda 'nabavi' film.... brijem da se vecina filmova da 'nabaviti'  A mogli bi pustiti i pilot "Big Bang Theory" .... podrzava li netko tu ideju?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 lis, 2007 2:11 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: A da se radije prvo dogovorimo sta bi stvarno htjeli gledati (umjesto ono sto imamo) pa se onda 'nabavi' film.... brijem da se vecina filmova da 'nabaviti'  A mogli bi pustiti i pilot "Big Bang Theory" .... podrzava li netko tu ideju? ja sam za... samo sto je problem u titlovima... ako zelimo ista pustiti u klubu onda nam trebaju titlovi... nikad nije tisina u klubu tokom projekcija...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 15 lis, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slazem se, puno puta sam htio pogledati nesto (recimo zadnje novi Atlantis koji je TomcaT dofurao) ali sam odustao jer se nista nije moglo cuti.... a u toj seriji je glupo ne cuti pola dugacke fore o "string theory" i sl.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 lis, 2007 3:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ovu nedjelju se gleda: nova geek humoristicna serija "The big bang theory" ... bar jedna epizoda... ako se svidi ljudima budemo i vise... bit ce i titlova i poslije eventualno neki film... bude q nesto zmuckao  i sve to pocinje u 20 h
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 19 lis, 2007 4:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja cu probat imam ja dosta toga na hardu...
| pet 19 lis, 2007 11:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Chaky je napisao/la: ja sam za... samo sto je problem u titlovima... ako zelimo ista pustiti u klubu onda nam trebaju titlovi... nikad nije tisina u klubu tokom projekcija... Definitvno jucer je Bojan donio neki film no bez titlova...koliko god je bila manjina clanstva, vrlo se je tesko skuzilo kaj se govori. Predlazem da za projekcije ne pustamo nis bez titlova
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 19 lis, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: Ovu nedjelju se gleda: nova geek humoristicna serija "The big bang theory" ... bar jedna epizoda... ako se svidi ljudima budemo i vise... bit ce i titlova Odlicno, svakako cu doci s obzirom da sam predlozio da se pusti pilot te nove serije!  Zanimaju me komentari poslije, je li su previse isforsali seriju.. ne znam nikoga tko je TOLIKO geek 
|
| pet 19 lis, 2007 4:18 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Imam jedno pitanjce: jel uvijek moraju projekcije biti u 8 ili može i npr. u 6?
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 01 stu, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ne bi znao za sada no, ako hocemo malo ranije poceti s projekcijama moramo se dogovoriti s General Changom. No nije ti losa ideja 
|
| čet 01 stu, 2007 1:09 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pa ako bi počelo npr. oko 6 onda bi film do 9 morao biti gotov, a u ponedjeljak svi imamo neke obveze koje uključuju rano dizanje ujutro tak da ja mislim da bi to svima pasalo, kaj ne?
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 01 stu, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Kaj će se večeras gledati u Udruzi? Ak će bit It onda ne dolazim...
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 04 stu, 2007 6:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tom'caT je napisao/la: Kaj će se večeras gledati u Udruzi? Ak će bit It onda ne dolazim... Nema IT-a bar veceras 
|
| ned 04 stu, 2007 7:03 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Weeeee!!! Onda ja dolazim, unatoč kiši i što se trebam rano sutra dignuti 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 04 stu, 2007 7:10 pm |
|
 |
|