Sada je: čet 17 ruj, 2026 11:29 pm.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 OPROŠTAJ 
Autor/ica Poruka
Captain
Captain

Post Re: OPROŠTAJ
Jesam li jedini koji ovo smatra smijesnim? :)
Mislim, u slobodno vrijeme, dok pada kisa, navecer prije spavanja, *tijekom ucenja* (i naglasavam tijekom)... Ono, cold turkey odmah? :mrgreen:

Anyhoo, so long, and thanks for all the fish.

ned 14 lis, 2007 8:49 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Bosonoga STonoga je napisao/la:
Kunich, nemoj zapostavljati dugogodishnje prijatelje i svakodnevne obaveze zbog neta. [-X
Forum/i sluzhi/e za zabavu. Na njima takodjer mozhesh upoznati zanimljive ljude. :wink:
U svakom sluchaju, druzhi se sa ljudima iz svog okruzhenja, a na forum/e svrati ponekad da javish kako si i shta ima novog kod tebe. :)

Pozdrav. :hallo: [/color]

Što se tiće ljudi koje sam ovdije upoznao. Vi ste stvarno genijalna ekipa i puno sam od vas naućio. Upoznao sam nove ljude i sklopio nova prijateljstva. LJUDI GENIJALNI STE i imam samo pohvale i lijepe stvari o vama reći.

Što se tiće ljudi iz moga okruženja. Došlo je vrijeme da se malo vratim među njih.

ned 14 lis, 2007 8:51 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Pa ja tu ne vidim razlog da za stalno odes sa foruma. Mislim meni prigovaraju da sam najmanje na forumu :D stoga mozes i ti malo manje provoditi vremena tu, ali ne zato za stalno otici, mislim to je glupo. Ak te to tako odvaja od tvoje ekipe napisi post jednom tjedno ne trebas ih pisat na stotine, nece nitko zamjeriti :) . A kad planiras doc u Zg, onda bi bilo lijepo od tebe da dodes do nas u klub, pa uzivo upoznas ljude jer forum nije ni priblizno kao Udruga u stvarnosti.

ned 14 lis, 2007 8:55 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Admiral
Admiral

Lucrezia BORGia je napisao/la:
Ezri je napisao/la:
Pa katarza je npr. kada vidiš neku sliku od npr. Rembranta i onda ti ta slika promijeni život...

definicija ti je malo kriva.
katarza je prociscenje duse kroz patnju koje dovodi do duhovne ravnoteze i mira.

@ kunic - nikad nisi cuo za rijeci kao sto su: kombiniranje, kompromis, organizacija? u zivotu ces uvik nuzno izabrat jednu opciju, a sve ostalo odjebat? (mislim, idi ti, mene to nimalo ne pogada)

Pola dana sam u školi. Dođem doma malo se odmaram. Nakon toga ućim, sjednem pred kom nakon ućenja i surfam. A za prijatelje nisam našo vremena, jer sam subotom na praksi.
Čuo sam za kombiniranje, kompromis i organizaciju-upravo o njoj ućim u školi. Kako je i Lil'Mee i rekla nakon ovoga ću valjda naći srednji put.

ned 14 lis, 2007 8:57 pm
Admiral
Admiral

predsjednik je napisao/la:
Pa ja tu ne vidim razlog da za stalno odes sa foruma. Mislim meni prigovaraju da sam najmanje na forumu :D stoga mozes i ti malo manje provoditi vremena tu, ali ne zato za stalno otici, mislim to je glupo. Ak te to tako odvaja od tvoje ekipe napisi post jednom tjedno ne trebas ih pisat na stotine, nece nitko zamjeriti :) . A kad planiras doc u Zg, onda bi bilo lijepo od tebe da dodes do nas u klub, pa uzivo upoznas ljude jer forum nije ni priblizno kao Udruga u stvarnosti.

Kako da vam to objasnim? Jednostavno se želim malo odmoriti od foruma i neta. Nitko nije rekao da odlazim za stalno. Odlazim na duže vrijeme. Ne mojte me samo pitati na koliko, jer ni to sam ne znam. Možda me neće biti mjesec-dva, a možda i duže. Koliko sam imao za proćitati nisam jedini, bilo je već odlazaka i povrataka. Tako je i samnom...
Što se tiće Zagreba? Možda odem do rodbine za Božić i tko zna možda vas iznenadim. :D

ned 14 lis, 2007 9:04 pm
Admiral
Admiral

Nadam se da se nisam nikome zamjerio, ako jesam ispričavam se zbog toga. Ekipo vi ste stvarno genijalni iako me neće neko duže vrijeme biti ovdije uvijek ću znati na kojoj ste adresi :D . Čujemo se za par mijeseci kada sredim stvari i nađem ravnotežu :D .

POZDRAV OD KUNIĆA :hallo: :hallo: :hallo:

ned 14 lis, 2007 9:19 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
I bas kad su klingonci na BB-u... :lol:

ned 14 lis, 2007 11:45 pm
Profil ICQ Web stranica
luda baba
luda baba

Ezri je napisao/la:
Lucrezia BORGia je napisao/la:
Ezri je napisao/la:
Pa katarza je npr. kada vidiš neku sliku od npr. Rembranta i onda ti ta slika promijeni život...

definicija ti je malo kriva.
katarza je prociscenje duse kroz patnju koje dovodi do duhovne ravnoteze i mira.

Nama je profać u školi dao takav primjer...

profesor ti je dao glup primjer.
(sokantna cinjenica: iako nas cijeli zivot odgajaju da vjerujemo suprotno, profesori nisu uvijek u pravu.)

@ Kunić - ah taj teski srednjoskolski zivot... bidan ti.

ned 14 lis, 2007 11:59 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

do viđenja kunic

ode, IMHO, nas jedini pravi alternativac

pon 15 lis, 2007 12:58 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: