|
Sada je: pet 31 srp, 2026 10:10 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Rikon 2007 - 5.-7. 10.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 09 lis, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
U, koliko Chakija na slikama.... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 09 lis, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Super slikice, a Chakyeva majica spada u kategoriju "the best of the best". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 10 lis, 2007 12:34 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma majica je fenomenalna. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 lis, 2007 12:41 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Konacno sam sredio problem zaboravljanja kabla od fotica na Rikonu. (prvo sam otisao do vemila i nadobudno mislio da sam kupio pravi kabel iako me prodavac upozorio da nemaju to sto meni treba, pa pokusavao upaliti laptop da ih prebacim preko citaca kartice... 0 bodova jer je prazna baterija a punjac sam posudio frendu.... pa zicanje susjeda i na kraju kod sestricne nasao pravi kabel i posudio ga)Slijedi nekoliko slika, a ostatak cu dofurati u punoj kvaliteti u cetvrtak u udrugu. edit (da ne pisem novi post): chaky trebao si za natjecaj dati onu prvu sliku u nizu s organizatorima.... smjesak ti je legendaran a lik se drzi za majicu i pokusava pobjeci ... zakon Vlak...  Maxx i drvo  Slovenke  Ban i ostali  Izljevi emocija   KONACNO dolazi pizza  Elfica... ili dwarfica? Sad primjetih i kako su smjesna ona 2 kruga i ciferslus  Maxx i njegov uzor  Pivo se tocilo....  Sooooo sweeeeet  Dubokoumne rasprave za sankom  Legende  Jos jedna "I'm with stupid" fotka   Prazan sank u 22:30 Maloprije vidjeh da je Naga pohvalio tu sliku... Hvala!  No comment  "once upon a time...."  Nema spavanja na konovima! (ali zato nema problema ako si u vlaku  ) 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 2:50 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
cvicek je napisao/la: Prosle godine sam bio fasciniran cijenama taksija u Rijeci - 12 kn "flat rate" za voznju bilo gdje u gradu... ako je tako i dalje, onda ako se ja osobno izgubim, 'teleportirat' cu se natrag do filozofskog  Blaaah, skupo, u Tuzli "flat rate" taxi 3,66 - 4,88 kn :p... Možda da ti pokušam organizirati kakav Kon ovdje? 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 10 lis, 2007 3:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...super su slike... ...no očekivao sam i sliku dotične ručke koja je uzrokovala zastoj... 
| sri 10 lis, 2007 2:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...super su slike... ...no očekivao sam i sliku dotične ručke koja je uzrokovala zastoj...  Dobro si ocekivao - i slika se nalazi u svom topicu  Inace, drugovi trekeri..... we are being watched!!! Otidjoh ja tako na stranice od Rikona da vidim jel ima kakvih slika, afterreporta i tko je lik koji je dobio prvu nagradu za naj fotku... Vidim da imaju forum, odem na topic o Rikonu i onda naidjem NA OVO!Napisah ja svoj polureport ... i gle.. za manje od sat vremena se vec kopipejsta po drugih sajtovima (i Chakyjev post isto) .... ajme.... Ne znam da li bih se sad pravio vazan  ili pitao Qa da li imamo kopirajt pravilo glede prenosenja cjelih postova na druge sajtove i forume Dobro da nisam previse analizirao organizaciju, nepostojanje hrpe (na Sfera i Istra - konu) standardnih featurea, zmrdan papir s programom itd vec moje dozivljaje "od sanka do kreveta" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a jel si se raspisao...
(...a našao sam poslije sliku... )
| sri 10 lis, 2007 3:06 pm |
|
 |
|
Ensign
|
ovako ekipa.. nadam se da vam neće smetat ako stavimo neke od ovih slika na naš sajt. naravno, napisat ću kad dignem sve ko su autori i linkat na vaš sajt. nadam se da je to ok? da ne ispadne kako krademo slikcie :d i btw, krivu slike ste dali na natječaj, ima prejebenih slikica ljudi.  prva nagrada je bila 20 bonova za cugu... edit: pa svi vas motrimo  nego ako vam smeta ša kopiram vaše postove u topik dojmovi- slobodno se registrirajte i postajte ih sami  a budem obrisao moje kvotove
| sri 10 lis, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
sto se moji postova i slika tice... slobodno uzmi btw... ako nekog zanima jos slika sa rikona posjetite http://www.3zmaj.hr/galerija/?c=Rikon-2007
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 11:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
| čet 11 lis, 2007 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Naga, samo ti ostavi moj post ako zelis, ne smeta me uopce I slobodno stavis bilo koju moju sliku s Rikona2007 na vase stranice. Imam jos slika, pa nakon sto ih odnesem u klub, mogu i njih staviti za skinuti negdje....
|
| čet 11 lis, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 21 svi, 2007 5:21 pm Postovi: 11 Lokacija: Sunčev sustav, Zemlja, Euroazija, Europa, Balkanski poluotok, Hrvatska frakcija, Zagreb, trnje...
|
Kada je slijedeća konvencija i o čemu se radi? Koliko je upad u konvenciju?
|
| pet 14 pro, 2007 1:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
omega722 je napisao/la: Kada je slijedeća konvencija i o čemu se radi? Koliko je upad u konvenciju? teoretski gledano ... kutikon u 1. mjesecu... skoro da ti je najave da pocinje sat vremena prije... i koliko sam cuo svede se na to da njih par igra nekaj ukratko... to se ne racuna  (iako... tko zna... mozda kutinjani iznenade ove godine) prakticno gledano... istrakon krajem 3. mjeseca... radi se o svemu i svacemu... THE konvencija... odlicna konvencija za prvu konvenciju upad... negdje oko 50 kn

|
| pet 14 pro, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|