|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 9:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: ASTRONAUTI
Chaky je napisao/la: pa oboje povezuju "strucnjaci" koji su "znali" da se to ne moze  Bravo bar netko vjeruje u nešto bolje...i u to da će i netko od nas jednog dana letjeti u prostranstva svemira 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 14 ruj, 2007 5:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...Bravo bar netko vjeruje u nešto bolje...." @TDA ljudi inace viruju u jos bolje i mocnije .....nego ca je Hrvatski pilot u NASAei ...! "Vijerujem dakle nisan ...al treba bi bit " Pozdrav Religiozna 14

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 ruj, 2007 6:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh ali tda... nije sve u vjeri ... nedavno sam cuo/citao (ne sjecam se gdje... starim  ) "Da bi ostavario snove, moras se probuditi" tako da... ako se nemres potruditi i vjezbati da bi istrcala 2 km ispod 13 minuta... onda samo vjerom neces doci dalje od stajanja pred pilotskom skolom i mastanja ajde strebat i vjezbat! 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 4:09 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
daso je napisao/la: onaj koji sanja usuduje se taj san i ostvariti, samo da bi ostvarili san najprije se moramo probuditi.... mozda ja i to medu prvim postovima...hehe
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 15 ruj, 2007 9:18 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehehe... a znao sam da je bilo negdje nedavno... pa TDA, slusaj dasu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 2:35 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tako je decki spotakniii...teee..jeeeee , ovaj potaknite je ..a cujen da ce imat i "psihicku pomoc" .!?  ..pa jos ko se razbudi ....do dana "D" ..100% ce uspjet smanji na 17min ! Pozdrav Uzdaj se use u i svoje kljuse !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 15 ruj, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja znam da ću uspijeti idući put...trća ću dok mi slezena ne bude izašla na usta...dakle uspijeti ću. Eh da i ja znam da nije sve u snovima i vjeri jer se za sve treba potruditi-al ako imaš zacrtan neki cilj onda se je lakše potruditi da bi se ostvario. 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 16 ruj, 2007 6:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|