| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Najbolji lik Enterprisa
najbolji mi je lik Trip. Mislim da ste svi dali dovoljno argumenata pa da ja sad ovdje ne duzim.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 20 srp, 2007 6:44 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nisam znao da će se resetirati... ...a ipak je dvoje ljudi tražilo Portosa, pa moram udovoljiti željama... 
 Danke danke...glas najboljem psu u Treku. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 20 srp, 2007 11:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pas hmm... zanimljivo ...naj lik... to bi bila zamijena za Siskovu "lopticu" vijerojtno ti je ona tamo lik nr 1...ili ? ! Pozdrav Z.ribice 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 srp, 2007 12:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buduci se nemogu odluciti između troje glavnih likova i dobrog doktora, moj glas ide Porthosu!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Captain
|
Protoss. Ovaj, Porthos. Ali ja sam se lako odlucio 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 07 kol, 2007 12:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cudi me jedino kako je Travis uspio skupiti glasova vise nego sto je recenica izgovorio u zadnje dvije sezone zajedno.
i da! sto je sa Malcomom?! bez njega je anketa nepodpuna. cudi me kako to nitko dosad nije primjetio. a za porthosa se glasa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 1:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mene čudi što je T'Pol dobila samo jedan glas!
| pon 03 ruj, 2007 3:08 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zasto te cudi.. mene bas i ne ...poznavajuci ljude kolko-tolko...radje ce navest pse i macke , konje i magarad da ispadnu "face" nego ono sto stvarno i misle..pogotovo muski ...! Zato ti ankete tog tipa rijeto zavrsavaju s realnim podacima ...! Pozdrav Biljojedova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 03 ruj, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa nitko nije rekao da T'Pol nije dobra ... ali zar je nuzno da superkomad mora biti najbolji lik? Zar je to jedini kriterij Buco?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 03 ruj, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: pa nitko nije rekao da T'Pol nije dobra ... ali zar je nuzno da superkomad mora biti najbolji lik? Zar je to jedini kriterij Buco? Slažem se. No je li nužno žena superkomad ako je puna silikona? Meni osobno ona nije ništa ekstra.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 03 ruj, 2007 7:47 pm |
|
 |
|
Captain
|
Smijem pitati zasto je rasa iz StarCrafta navedena medju likovima Enterprisea? 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 03 ruj, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...koja to??
...nije mi poznat StarCraft...
| uto 04 ruj, 2007 10:11 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...Slažem se. ...." @TerNek znam ja de vi slazete pa to je i navedeno u mom odgovoru ...kao i razlog .......zasto tako ljudi "piskaraju" ....! "........ ali zar je nuzno da superkomad mora biti najbolji lik? Zar je to jedini kriterij Buco? @Chaky zar ti vjerujes da je to pas ..i da su takvi odgovori "iskreni"..!? Pozdrav Istinoljubivih 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 04 ruj, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: "........ ali zar je nuzno da superkomad mora biti najbolji lik? Zar je to jedini kriterij Buco? @Chaky zar ti vjerujes da je to pas ..i da su takvi odgovori "iskreni"..!? IMHO ljudi su glasali za psa zato jer se nisu mogli odluciti za nekog drugog... svi su im drugi bili jednaki pa su iz fore glasali za psa... inace vjerojatno nebi ni glasali... ponavljam IMHO  a sad ti meni odgovori zasto bi ljudima t'1/2 trebala biti najbolji lik enterprisea? Ima li nesto sto ju cini posebnom osim izgleda? Da li je tebi ona najbolji lik pa te dira sto drugima nije?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 ruj, 2007 3:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Nigdje nisan rekao da bi t'1/2 trebala bit najbolji lik "ljudima" ..!? de mi c/p tu moju izjavu !? ... Dal ima nesto posebno osin izgleda ? hmmm ... meni je lik i ka "izgled" i ka sam lik najzanimljiviji u ENTu ...  ..al to san reka ...! "....ljudi su glasali za psa zato jer se nisu mogli odluciti za nekog drugog.." Hehe .. ova je hipoteza vrijedna PMFa , oni tak razmisljaju....no bez obzira na nase PMF-ovce ..naravno da se radi o "umisljenosti" pojedinih glasaca i nista misteriozno tu nema ..sad sto se to bas nekon i ne dopada kad se kaze "popu pop bobu bob" to je vec stara prica ....! Pozdrav Neskromnog 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 04 ruj, 2007 11:08 pm |
|
 |
|