Sada je: pet 14 kol, 2026 1:32 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 Matrix 
Autor/ica Poruka
Über Trekker
Über Trekker

Post Matrix
Apsolutno sam zgrožen nepostojanošću ove teme na ovom forumu...

Max-sram te bilo..

''matrix is all around us. Even now in this very room...in every single post of ours...in every bit of this forum...when we check our PMs or when we spam around..''

Matrix ima odlićne scene borbe...

čet 19 srp, 2007 1:02 am
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Post Re: Matrix
Nisam bas siguran za scene borbe, djeluju... nerealno, ali nemojte to shvatiti na krivi nacin :). Jednostavno previse umjetno, cudni pokreti, brzina, kretanje...

Ali film mi se svidio.

pozdrav

Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.

Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her

I like your flowers...

čet 19 srp, 2007 1:28 am
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

matrix je meni bio privremeno fora... sad je vec postao jedan od SF filmova

čet 19 srp, 2007 2:14 am
Profil Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

ma dobar je matrix,pogotovo zadnji dio

čet 19 srp, 2007 9:03 am
Über Trekker
Über Trekker

Mani je zadnji najlosiji :(
Prvi i drugi su mi bolji, ne pitajte zašto.

Slažem se sa chakyem, MAtrix je u svoje vrijeme (sto je bilo dosta davno) bio super i kul, ali sve sto nam je ostao od njega su zeleni desktopi sa padajućim slovima. Ali meni se ta trilogija sviđa jer je tema dosta duboko razređena i nema neki ultra-glupi završetak, nego je i rasplet dobro napravljen. Ideja je odlično realizirana.

@kralj svemira: budući da je to SF, i scene borbe su SF, a svidzaju mi se jer su orginalne.

čet 19 srp, 2007 11:46 am
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Nightshoot je napisao/la:
@kralj svemira: budući da je to SF, i scene borbe su SF, a svidzaju mi se jer su orginalne.

A zamolio sam vas da to ne shvatite na taj nacin :roll: .

Nisam mislio da su nerealne zato sto ljudi lete uokolo i sto ja znam sto ne. Mislio sam da sve to cudno izgleda. Npr. Neo i Morpheus u onoj fensi orijentalnoj sobici, kad se Neo penje na onaj stupic, to izgleda sve samo ne odlicno, smijesno cak. Onda ono na kraju u podzemnoj, totalno neprirodni i prespori pokreti, uopce nema osjecaja da su udarci stvarni i da bi to boljelo.
Ne mogu objasniti ovako, ako ne kuzis na sto mislim, je*iga :|. Trebao bi pogledati neke azijske filmove, tamo scene borbi navodno ostavljaju bez daha.

A sto se same trilogije tice, odlicna realizacija ideje? Prvi put cujem. Samo prvi i valja nesto, ostalo je jako lose.

pozdrav

Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.

I like your flowers...

čet 19 srp, 2007 12:00 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekker
Über Trekker

kralj svemira je napisao/la:

totalno neprirodni i prespori pokreti, uopce nema osjecaja da su udarci stvarni i da bi to boljelo.
Ne mogu objasniti ovako, ako ne kuzis na sto mislim, je*iga :|. ..
pozdrav

Dobro, oko toga se moram složiti, neke fight scene jesu takve..

S sto tiče realizacije ideje, ja gov govorim o samoj šrići ne samo oi tome kako je prikazana...ali svidzamoi se svejedno oboje

čet 19 srp, 2007 1:11 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Nightshoot je napisao/la:
S sto tiče realizacije ideje, ja gov govorim o samoj šrići ne samo oi tome kako je prikazana...ali svidzamoi se svejedno oboje

Erm... Ali realizacija je nacin na koji je prica prikazana?

pozdrav

I like your flowers...

čet 19 srp, 2007 1:24 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekker
Über Trekker

je, je, priznajem krivo sam se izrazio...ali razumješ što hoču reći?

Kada pogledaš samu priću, meni je stvarno dobra.

čet 19 srp, 2007 1:31 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Prica ima mrvicu preglup zaplet (ljudi baterije :lol:), ali Imala je potencijala :D.

pozdrav

I like your flowers...

čet 19 srp, 2007 1:50 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...odličan serijal...
...dobro zamišljena prića...
...sviđa mi se...

čet 19 srp, 2007 5:55 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

ja sam zaljbljen samo u agenta Smitha... te naocale...s tim obrvama... i Carl Sagan naglaskom....m mm mmmm...

od treceg dijela mi je ostalo samo:
"welcome back, mr. Anderson...we've missed you"

a sto se tice samog serijala, dobar je samo prvi film jer su se tamo filozofske sprehe prirodno uklapale, a u nastavcima su preisforsrane

čet 19 srp, 2007 11:52 pm
Profil ICQ
Über Trekker
Über Trekker

maX je napisao/la:
ja sam zaljbljen samo u agenta Smitha... te naocale...s tim obrvama... i Carl Sagan naglaskom....m mm mmmm...

od treceg dijela mi je ostalo samo:
"welcome back, mr. Anderson...we've missed you"

a sto se tice samog serijala, dobar je samo prvi film jer su se tamo filozofske sprehe prirodno uklapale, a u nastavcima su preisforsrane

meni je prvi dio isti najbolji :D

Eh eh..taj smith..legenda legenda.. :wink: :wink:

čet 19 srp, 2007 11:57 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Spol: Muški
Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Nisam :P
Prvi dio je za povijest ostali su samo estetski dodaci

"This is usually the part where people start screaming."

čet 30 kol, 2007 10:59 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Kao prvo meni je žao što još uvijek nije izašao Animatrix 2, Animatrix je jako puno obečavao, čak mi se ćinilo da će u jednom momentu izbaciti crtanu seriju baziranu na svijetu matrix-a no dobili smo samo par malih filmića koji su inspirirani vjerskom filozofijom matrix-a. Meni stvarno nebi bilo za odbaciti jedan dobar matrix anime, no kao sto smo vidjeli nista od toga. Moram priznati da su prva dva soundtrack albuma preodlicno komponirana. Pogotovo drugi, tocno se osjeti kako su umjetnici koji su radili muziku za 2 dio ni sami nisu znali kakva je prica totalno su se ufrurali u filozofiju napravili savrsenu glazbenu interpretaciju matrix-a, no cini mi se kad su pogledali drugi dio kao da su se nakako razocarali i u trecem nema ama bas nikakve karakteristicne pjesme na tu temu. Sjecam se kako je MTV bio preplavljen matrix-like spotovima, parodijama na ono saginjanje i izmicanje metaka iz prvog djela sada je to sve stvar proslosti. Cak su u americi napravili ragbi stadion sa takvim kamerama koji u real time-u pokazuje touchdown u matrix modu. Pa su cak i u njemackoj pokusali raditi takav isiti efekt, no na kraju nije bilo nista od toga jel im je sustav koji je trabao obradzivati te podatke u real-time-u ipak bio prespor i preskup da bi se ideja sprovela u djelo. Cak ovaj americki izgleda kao neki staromodni film jer je efekt radzen spajanjem slicica, koje nisu pre-renderirane i korigirane jer nije ocito bilo vremena za to no daje nade...

Sto se tice same filozofije matrix-a moram napomenuti samo jedno, ideja je jako dobra, to povezivanje kontrole sa virtualnom stvarnoscu jako impresivno moram priznati. No to me sve podjeća na jedan film cini mi se da se zvao EXISTENZ ili tako nesto, ima slicnu tematiku, mislim da ljudi pokusavaju otkriti svoje postojanje na neki nacin i ipak traze nesto sa cim se mogu positovjetiti. Jer mi ipak ovaj svijet dozivljavamo osjetilima i primamo sve zdravo za gotovo, zasto bi mislili da to sve nije neka simulacija da nama bude ugodnije. I onako ljudsko oko niti ne vidi spektar sto recimo vidi neka zivotinja ili neka osoba sa tzv "šestim ćulom". Tko zna što ta osoba vidi... Ili recimo kako slijepac doživljava ovaj svijet... mi to nemožemo niti zamisliti jer nismo odrasli u takvim uvjetima. Možda stvarni svijet i nije tako ugodan kako izgleda. Možda svi imamo ugrađen neki mehanizam koji jednostavno filtrira bad stuff koji trenutačno ne vidimo, no kao što znamo ni jedan filter nije svršen pa ipak vidimo bad stuff ali daleko umanjen nego što on zapravo je... razmislite malo o tome. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=neWMXhj-5_I

pet 31 kol, 2007 1:10 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: