buco je napisao/la:
@Chaky jel se sijecas one "..budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji..." ... mnogi si prizeljkuju da su oni bas oni kreatori te volje....a kad dobiju moc onda ...je sve sto nam se ne svidja osobno "offtopic" kako fina rijec za opravdanje svih postupaka a pogotovo necasnih.....
Nije uzalud ona poslovica "Daj covijeku vlast pa ces vidit kakav je" !!
da li to znaci da bi tebe, da postanes moderator, udarila moc u glavu i nebi bio fer? pa buco... nije moguce... ti si nadcovjek koji moze u svakoj situaciji biti ultra objektivan... pa ni picard ti nije ravan

buco je napisao/la:
A ja sam o "svom povlestenom statusu vec govorio" i zamolio vas samo da se ponasate po "svetim pravilima foruma" prema svima jednako ... i to je sve ...
Samo radite po pravilima ... koje ste sami nedemokratski , najvijerojatnije, i napisali...
moze li link na ta pravila... da znamo da pricamo o istim pravilima
evo ja cu napisati nekoliko quotova iz
ovih pravila:
ti trazis ovo
"(korisnici) imaju puno pravo na zaštitu privatnosti,
slobodu izražavanja i fer odnos od strane drugih korisnika i osoblja Foruma."
no ...
"Ta prava vrijede tako dugo dok se poštuju obaveze, zabrane i ograničenja Foruma, opisani u nastavku teksta"
ajmo malo pogledati te obaveze i ogranicenja foruma...
"Osoblju su na raspolaganju sljedeći zahvati: mijenjanje poruke, brisanje poruke, zatvaranje tema, brisanje tema, razdvajanje tema, spajanje tema i prebacivanje tema u druge podforume. Moderatori i administratori imaju isključivo pravo odlučivati o tome kako će i kada primjenjivati gore navedene zahvate."
znaci moderatori sami odlucuju kako upravljati temama... ako moderatori budu losi, ljudi ce napustiti forum i forum ce umrijeti a s njim i lose moderatorstvo...
"Pojedinačni prigovori na rad administratora nemaju smisla. Ukoliko postoje mnogobrojne, argumentirane pritužbe o nepoštivanju prava korisnika, unutar udruge U.S.S. Croatia će se odlučivati o povjerenju administratorima. "
pokreni bunu svojih seljaka, stekni kriticnu masu i tko zna mozda nas predsjednik sve smjeni... ovako ispada da samo tebi smetaju moderatori... pa nisi ti jedni hrabri covjek na citavom forumu koji se usudi prigovarati moderatorima (valjda nisi toliko umisljen da si ti jedini

... valjda)... a eto nema bas drugih prigovora na opce moderiranje
"Nastojte se držati teme iz naslova. Otvorite novu temu ako to sami želite ili vas osoblje zamoli da ju otvorite."
ti imas jaaaaaako mnogo problema sa ovim...
"Nemojte stavljati toliko znakova interpunkcije i/ili smajlića da se zbog njih proširi aktivni prozor jer to otežava čitanje. "
i s ovim...
"Ako imate primjedbe, popratite ih argumentima i preporukama za ispravljanje eventualnih grešaka."
i s ovim...
"Ako korisnik Foruma ima komentar ili pritužbu na račun drugog korisnika, grupe korisnika, moderatora ili moderiranja, prvo treba kontaktirati odgovarajućeg moderatora eletronskom poštom ili privatnom porukom. Ako korisnik nije zadovoljan rješenjem, svoj prigovor može, u kratkom roku, proslijediti administratoru. "
za ovo otvoreno kazes da nemas namjeru postovati
"Osoblje ima zadnju riječ te je odgovorno za funkcioniranje čitavog Forum i za zaštitu svih korisnika."
ovo nikako da shvatis
dakle ti bi svoja prava uz 0 postivanja pravila... e ne moze...
mozda ti ta pravila ne zvuce fer.... onda moras sam odluciti da li ces ostati i trpiti ta pravila ili ici na neki liberalniji forum
i ako mislis da smo prema nekim drugima popustljiviji (pogotovo po pitanju offtopica kojeg ti tako volis) please to reci... nemam ti sto drugo ponuditi osim svoje rijeci da cu poslusati svaki tvoj prigovor... vise od toga ne znam ponuditi