Sada je: uto 08 ruj, 2026 9:31 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
 Opet bla bla o moderiranju 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

@Chaky jel se sijecas one "..budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji..." ... mnogi si prizeljkuju da su oni bas oni kreatori te volje....a kad dobiju moc onda ...je sve sto nam se ne svidja osobno "offtopic" kako fina rijec za opravdanje svih postupaka a pogotovo necasnih..... :?

Nije uzalud ona poslovica "Daj covijeku vlast pa ces vidit kakav je" !! :?

da li to znaci da bi tebe, da postanes moderator, udarila moc u glavu i nebi bio fer? pa buco... nije moguce... ti si nadcovjek koji moze u svakoj situaciji biti ultra objektivan... pa ni picard ti nije ravan :)

buco je napisao/la:
A ja sam o "svom povlestenom statusu vec govorio" i zamolio vas samo da se ponasate po "svetim pravilima foruma" prema svima jednako ... i to je sve ... :shock:
Samo radite po pravilima ... koje ste sami nedemokratski , najvijerojatnije, i napisali... :P

moze li link na ta pravila... da znamo da pricamo o istim pravilima
evo ja cu napisati nekoliko quotova iz ovih pravila:

ti trazis ovo
"(korisnici) imaju puno pravo na zaštitu privatnosti, slobodu izražavanja i fer odnos od strane drugih korisnika i osoblja Foruma."

no ...
"Ta prava vrijede tako dugo dok se poštuju obaveze, zabrane i ograničenja Foruma, opisani u nastavku teksta"

ajmo malo pogledati te obaveze i ogranicenja foruma...

"Osoblju su na raspolaganju sljedeći zahvati: mijenjanje poruke, brisanje poruke, zatvaranje tema, brisanje tema, razdvajanje tema, spajanje tema i prebacivanje tema u druge podforume. Moderatori i administratori imaju isključivo pravo odlučivati o tome kako će i kada primjenjivati gore navedene zahvate."
znaci moderatori sami odlucuju kako upravljati temama... ako moderatori budu losi, ljudi ce napustiti forum i forum ce umrijeti a s njim i lose moderatorstvo...

"Pojedinačni prigovori na rad administratora nemaju smisla. Ukoliko postoje mnogobrojne, argumentirane pritužbe o nepoštivanju prava korisnika, unutar udruge U.S.S. Croatia će se odlučivati o povjerenju administratorima. "
pokreni bunu svojih seljaka, stekni kriticnu masu i tko zna mozda nas predsjednik sve smjeni... ovako ispada da samo tebi smetaju moderatori... pa nisi ti jedni hrabri covjek na citavom forumu koji se usudi prigovarati moderatorima (valjda nisi toliko umisljen da si ti jedini :) ... valjda)... a eto nema bas drugih prigovora na opce moderiranje

"Nastojte se držati teme iz naslova. Otvorite novu temu ako to sami želite ili vas osoblje zamoli da ju otvorite."
ti imas jaaaaaako mnogo problema sa ovim... :)

"Nemojte stavljati toliko znakova interpunkcije i/ili smajlića da se zbog njih proširi aktivni prozor jer to otežava čitanje. "
i s ovim... :)

"Ako imate primjedbe, popratite ih argumentima i preporukama za ispravljanje eventualnih grešaka."
i s ovim... :)

"Ako korisnik Foruma ima komentar ili pritužbu na račun drugog korisnika, grupe korisnika, moderatora ili moderiranja, prvo treba kontaktirati odgovarajućeg moderatora eletronskom poštom ili privatnom porukom. Ako korisnik nije zadovoljan rješenjem, svoj prigovor može, u kratkom roku, proslijediti administratoru. "
za ovo otvoreno kazes da nemas namjeru postovati

"Osoblje ima zadnju riječ te je odgovorno za funkcioniranje čitavog Forum i za zaštitu svih korisnika."
ovo nikako da shvatis :)

dakle ti bi svoja prava uz 0 postivanja pravila... e ne moze...
mozda ti ta pravila ne zvuce fer.... onda moras sam odluciti da li ces ostati i trpiti ta pravila ili ici na neki liberalniji forum

i ako mislis da smo prema nekim drugima popustljiviji (pogotovo po pitanju offtopica kojeg ti tako volis) please to reci... nemam ti sto drugo ponuditi osim svoje rijeci da cu poslusati svaki tvoj prigovor... vise od toga ne znam ponuditi

pet 30 ožu, 2007 3:02 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje

"..ako moderatori budu losi, ljudi ce napustiti forum i forum ce umrijeti a s njim i lose moderatorstvo... "

Ti vijerujes da bi se to dogodilo !?? :P
Obicno ti tad na forumu ostanu bliski friendovi i oni *** [necemo strane izrase , a i domaci lose zvuce, dobija bi nogu] i mozda koji idiot poput mene ... :?
Prebroji si aktivu..ne pasivu.. tu ste par vas aktivni i koliko se da skuzit jedan drugom dobri znanci cak i prijatelji .. i sad mi pricaj kakve veze ima ova tvoja izreka s stvaoscu..ovog boarda .. koji ce to ljudi otic..!? :P
Nabroji mi ih bas bi volia vidit koliko ih ima kad oduzmes gore navedene !? :D
Tebe to ne smeta i ne cudi... pa vis da nema nikog.. vas par friendova...+ par zalutalih i niko vise... :P
O cemu ti govoris o kakvom umiranju foruma !?
Meni je zao sto nemate vise clanstva u aktivi ali .. sto mislis tko je kriv za to .. ljudi jer ih more sram bit sto ne prepoznaju prave vriednosti USSC boarda ili...neka sila zla ..ili... tko zna sto... :D
Ostalo nema potrebe za komentarom .. ovo je dovoljno jasno..!
Imas "5 ljudi u kriz" aktivnih na boardu i par spavaca i ti mi pricas o kvaliteti moderiranja na boardu .he..he..! :shock: :shock: :P
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

pet 30 ožu, 2007 4:24 pm
Captain
Captain

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec
Koje si vrste?: vulcan/betazoid
@bunnyema a da to predlozis agenciji "puls" ili nekoj slicnoj !?? :?
ja neznam za druge al sigurno nisam dosa popunjavat nikakve "anketne listice" po boardu , uostalom ankete su obicna budalastina jer nemozete nikad znat jel to vas neko zajeb**a ili iskreno govori tako da su i rezultati nevijerojatni ...
:P
Sto i vidi iz vec provedenih anketa covijeka koji nis trugo i neradi na boardu osim toga... :shock:
Dobro svatko ima svoju manu.... :P[/quote]

Divno je vidjeti ucenog covjeka koji nezna znacenje ankete.. pa da te poucimo, Anketa se sastoji od najvise tri pitanja, sve vise od toga se naziva Upitnikom, no treba znati razlikovati upitnik od obicnih pitanja... Anketiranje se vrsi na uzorku od nekoliko osoba, a moja pitanja su bila upucena jednoj. Anketiranje se vrsi na uzorku od nekoliko osoba iz rasloga sto se anketiranje vrsi u korist nekog istrazivanja.
dakle, prvo se uzme rijecnik u ruke, pa onda se moze nekoga komentirati.. :o)
i jos nesto, ukoliko mislis kometnirati mene, potrudi se da ne ubodes u moju struku kao prstom u govno.. :o)
pozz

hvala na odgovorima, i vise sam nego zadovoljna.. :o)

= '-' =
(")-(")

pet 30 ožu, 2007 5:57 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

@chaky

"..ako moderatori budu losi, ljudi ce napustiti forum i forum ce umrijeti a s njim i lose moderatorstvo... "

Obicno ti tad na forumu ostanu bliski friendovi i oni *** [necemo strane izrase , a i domaci lose zvuce, dobija bi nogu] i mozda koji idiot poput mene ... :?
Prebroji si aktivu..ne pasivu.. tu ste par vas aktivni i koliko se da skuzit jedan drugom dobri znanci cak i prijatelji .. i sad mi pricaj kakve veze ima ova tvoja izreka s stvaoscu..ovog boarda .. koji ce to ljudi otic..!? :P
Tebe to ne smeta i ne cudi... pa vis da nema nikog.. vas par friendova...+ par zalutalih i niko vise... :P
Meni je zao sto nemate vise clanstva u aktivi ali .. sto mislis tko je kriv za to .. ljudi jer ih more sram bit sto ne prepoznaju prave vriednosti USSC boarda ili...neka sila zla ..ili... tko zna sto... :D
Imas "5 ljudi u kriz" aktivnih na boardu i par spavaca i ti mi pricas o kvaliteti moderiranja na boardu .he..he..! :shock: :shock: :P
Pozdrav

Buco, dušo draga, budi ljubazan i pogledaj što je zapravo primarna svrha ovog foruma, IIRC Chaky je to jednom negdje napisao.

pozdrav

Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.

Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her

I like your flowers...

pet 30 ožu, 2007 6:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

@chaky

Pozdrav

pa eto... zbog loseg moderiranja nema ljudi... bili su pametni i nisu se htjeli bakcati sa losim moderatorima i otisli su na druge forume... ja kuzim tu realnost... da li to mozes i ti... ako ti je tako lose, zasto ne odes dalje kao toliki drugi ;)

zanimljivo da nisi komentirao ostatak posta... selektivno citanje ;)

pet 30 ožu, 2007 6:57 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
@Kralj svemira ovaj forum je jedino sam sebi svrha , nazalost.... a nemoze jednom bit "prodana prica" kak je to board za clanove USSCa a kad moderatoru to pase pricak kak je to mnogo vazan forum i kak su mnogo dobri moderatori pa ima "svita ka u prici" ... ka da ja neznam procitat statistiku ... bolje da ju uklonite ...s boarda..
To mi ostalo od vodjenja boarda ta mana da cim dodjem na neki board odmah odem da vidin koga ima i koliko je aktivnih i koliko su aktivni....da snam di se to nalazim...i sto bi se moglo ocekivat..

@chaki nema se tu sta komentirat puno.. ja sam ti pokusao "all in one " metodom iskomentirat cijelo vase moderiranje .. jer se i svelo na jednu jedinu metodologiju.. prijateljski board .. skoro pa porodicni..
Mislim da vas ne smeta koji samjlic vise .. nego ono sto je napisano u replayu i zato se brisu postovi cak i oni koji i nisu isklucivo offtopic... nisan jos vidija moderatora koji nekom skida replay zbog pokojeg smajlica .... jedio ak su bas provokacija , 10--20 komada zaredom i to ka replay , no vidjeh da je bas takvih replaya ne malo.. i nisu brisani.. posto ste vi upravitelji boardom .. vijerojatno cete ih se sjetit...! :P
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

sub 31 ožu, 2007 1:48 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: