Sada je: pon 07 ruj, 2026 2:49 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 83  Sljedeća
 ENT (ni)je Trek? 

Da li smatrate Star Trek:Enterprise Trekom?
Da 78%  78%  [ 43 ]
Ne 22%  22%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 55

ENT (ni)je Trek? 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Pa normalo da se ne sijecas kad su povijesnicari umijesali svoje prste...znas ti nase mudrijase od povijesti ... po njima bi Gubec bil ka neki komunisticki agitator ... Tahi ka branitelj domovine...cezar tamo neki mali sto nezna plivat pa je mora konjem preko Rubikona .. he..he.. :P

Tehnika Pucanstvu !

pet 23 ožu, 2007 2:12 am
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

T'Grel je napisao/la:
ENT je Trek samo zato što je super i samo zato što ti se sviđa dizajn njegovih fazora?!
Archer je bio u pelenama dok je Kirk "drmao" galaksijom. Da ne pričam dalje...

...joj , opet trebam spomenuti da Archer nije sredio Xindi-e , nebi bilo ni Picarda ni Kirka... !!

A ja ću ti spomenuti argument kontra toga:
DS9 - [01/10/1993] 4x11 Homefront – godina radnje je 2372. U vremenskom indeksu 14:33 – 14:34 admiral Leyton kaže: "Zemlja je ugrožena. Ovo je najveća opasnost od posljednjeg svjetskog rata." - Misli se na 3. svjetski rat koji je bio u 21. stoljeću. Dakle, nije bilo nikakvog napada na Zemlju u 22. stoljeću i nikakvih Xindija koji bi ga mogli izvesti. Radi se samo o nasilnom prekrajanju povijesti i kanona.

pet 23 ožu, 2007 6:28 am
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Mr.bobo je napisao/la:
T'Grel je napisao/la:
ENT je Trek samo zato što je super i samo zato što ti se sviđa dizajn njegovih fazora?!
Archer je bio u pelenama dok je Kirk "drmao" galaksijom. Da ne pričam dalje...

...joj , opet trebam spomenuti da Archer nije sredio Xindi-e , nebi bilo ni Picarda ni Kirka... !!

DS9 - [01/10/1993] 4x11 Homefront – godina radnje je 2372. U vremenskom indeksu 14:33 – 14:34 admiral Leyton kaže: "Zemlja je ugrožena. Ovo je najveća opasnost od posljednjeg svjetskog rata." - Misli se na 3. svjetski rat koji je bio u 21. stoljeću. Dakle, nije bilo nikakvog napada na Zemlju u 22. stoljeću i nikakvih Xindija koji bi ga mogli izvesti. Radi se samo o nasilnom prekrajanju povijesti i kanona.

...pa Enterprise radnja se događa 80-tak godina nakon 3 svjetskog rata...

pet 23 ožu, 2007 12:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

TerNek je napisao/la:

...pa Enterprise radnja se događa 80-tak godina nakon 3 svjetskog rata...

pa u tome je i bit :)
kazu u serijama prije enterprisea da od treceg svjetskog rata pa do dominijskog rata nije bilo tako velike opasnosti za zemlju... a eto enterprise je ubacio svoju veliku prijetnju unutra ... cisto iz razloga "e ajmo stavit nekaj kaj ce biti opasno onda i zanimljivo... sto kazeš? nigdje nismo spomenuli tu opasnost u prijasnjim serijama i cak samo tu i tamo spomenuli da nije bilo te opasnosti? ... ma koga briga za to... pa to je samo ST kanon... to je za geekove" ... e i onda su im geekovi presatli gledat seriju i serija izgubila na gledanosti i propala :) (ali to je neka druga prica)

stvarno ne znma kaj su im trebali xindiji... pa imali su "odlican" romulansko-zemaljski rat... koje gsu mogli vec polako ubacivati u 1. sezoni i njime se malo po malo baviti kroz nekoliko sezona (pa evo u BSG-u imaju jednog neprijatelja i nije im predstavljalo problem u izmisljanju dobrih radnji... samo treba biti kvalitetan scenarist i izmislit dobru radnju)... i ona na kraju tog rata poraditi na stvaranju federacije... tak da se sve to moglo lijepo uklopiti u kanon i biti zanimljivo...
ali nisu... IMHO zbog losih scenarista

pet 23 ožu, 2007 12:43 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

pa u tome je i bit :)
kazu u serijama prije enterprisea da od treceg svjetskog rata pa do dominijskog rata nije bilo tako velike opasnosti za zemlju... a eto enterprise je ubacio svoju veliku prijetnju unutra ... cisto iz razloga "e ajmo stavit nekaj kaj ce biti opasno onda i zanimljivo... sto kazeš? nigdje nismo spomenuli tu opasnost u prijasnjim serijama i cak samo tu i tamo spomenuli da nije bilo te opasnosti? ... ma koga briga za to... pa to je samo ST kanon... to je za geekove" ... e i onda su im geekovi presatli gledat seriju i serija izgubila na gledanosti i propala :) (ali to je neka druga prica)

stvarno ne znma kaj su im trebali xindiji... pa imali su "odlican" romulansko-zemaljski rat... koje gsu mogli vec polako ubacivati u 1. sezoni i njime se malo po malo baviti kroz nekoliko sezona (pa evo u BSG-u imaju jednog neprijatelja i nije im predstavljalo problem u izmisljanju dobrih radnji... samo treba biti kvalitetan scenarist i izmislit dobru radnju)... i ona na kraju tog rata poraditi na stvaranju federacije... tak da se sve to moglo lijepo uklopiti u kanon i biti zanimljivo...
ali nisu... IMHO zbog losih scenarista

...a dobro kažeš... nek kad su ono petljeli sa Slulibanima... onda su polako trebali Romulance uključiti na kraju prve sezone...
...Xindiji su bili zanimljivi, no... vjerojatno bi ovako i bolje ispalo...
...da ...SCENARISTE NA LOMAČU, NA LOMAĆU!! :twisted:

pet 23 ožu, 2007 12:55 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

...a dobro kažeš... nek kad su ono petljeli sa Slulibanima... onda su polako trebali Romulance uključiti na kraju prve sezone...

:shocked:
mene je strah... jako strah...

bobo pa ti si se slozio sa jednom losom kritikom enterprisea!? ... wow... eh da mi jos vidjeti T'Grela kako kaze neku dobru rijec o enterpriseu i bucin post koji je direktan odgovor na temu (bez nepotrebnog okolisanja) i moci cu reci da sam vidio sve :)

pet 23 ožu, 2007 1:17 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Mr.bobo je napisao/la:

:shocked:
mene je strah... jako strah...

bobo pa ti si se slozio sa jednom losom kritikom enterprisea!? ... wow... eh da mi jos vidjeti T'Grela kako kaze neku dobru rijec o enterpriseu i bucin post koji je direktan odgovor na temu (bez nepotrebnog okolisanja) i moci cu reci da sam vidio sve :)

...?? ...ja sam samo realan... već sam i prije priznao da ima dosta pogrešaka u Entu... i da su mogli neke stvari bolje napraviti...
...no to nije razlog da mi ne bude omiljeni serijal... :wink: :wink:

pet 23 ožu, 2007 2:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Napokon smo dosli "na moje" .. sto tvrdin od pocetka .. scnaristickoj nedoslijednosti.. ne samo oko krologije dogadjaja vec i oko mnogo drugih stvari.. no .. !? :? ..bolje ikad nego nikad ...shvatit ... :P

Tehnika Pucanstvu !

pet 23 ožu, 2007 2:34 pm
Inquisitor
Inquisitor

...?? ...ja sam samo realan... već sam i prije priznao da ima dosta pogrešaka u Entu... i da su mogli neke stvari bolje napraviti...

ako ti ista znaci... cijenim to (sugovornika koji voli s promisljanjem pogledat i na ono sto voli i sto u raspravi brani... a ne da slijepo vjeruje u savrsenost svog argumenta) :wink: :)

pet 23 ožu, 2007 2:38 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

hmmm.. dobara fora... da dodam nedovrsenu misao.. "ako se njegovo promisljanje poklopi s mojim .." :D

Tehnika Pucanstvu !

pet 23 ožu, 2007 2:49 pm
Inquisitor
Inquisitor

hmmm.. dobara fora... da dodam nedovrsenu misao.. "ako se njegovo promisljanje poklopi s mojim .." :D

hehehe... znao sam :)
moj vjerni kontrolor... :)

a cuj... kad se to desi (da se njegovo misljenje poklopi sa mojim) to je lijepi bonus :)

pet 23 ožu, 2007 2:50 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Mr.bobo je napisao/la:

ako ti ista znaci... cijenim to (sugovornika koji voli s promisljanjem pogledat i na ono sto voli i sto u raspravi brani... a ne da slijepo vjeruje u savrsenost svog argumenta) :wink: :)

...pa ti si u svojem postu sve ljepo objesnio kako treba, i dao razloge zakaj je bilo kak je bilo i to je ok...
...to je istina...
...i ne mislim mlatit praznu slamu oko toga kad je tako bilo...
...a to što je to moj najdraži serijal... a čuj... "događa se i njaboljima"...
:lol: :lol: :lol:

pet 23 ožu, 2007 3:11 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Ah, ti scenaristi. Što znaju pokvariti seriju to nezna niko. Kad sam gledao ENT prvo što sam im zamjerio su Klingonci. Ako je Archer kapetan prije Kirk-a, mislim vremenski, a u TOS-u Klingonci izgledaju kao ljudi, mislim da sam to gledao u epizodi DS9 - Trials and tribble-atinos, dok se u ENT-u pojavljuju kao oni iz TNG, DS9 i VOY-a. Pa mogli su da obrate pažnju makar na to. Ispravite me ako griješim. :wink:

ned 25 ožu, 2007 1:08 am
Profil Web stranica
Njegova Debela Eminencija
Njegova Debela Eminencija

Mada budimo iskreni, pravi razlog zasto klingonci nisu imali kvrge u TOSu je financijske prirode.

ned 25 ožu, 2007 4:56 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Da budem iskren četvrtu sezonu ENT-a nisam gledao. U savkom slučaju hvala na objašnjenju.

ned 25 ožu, 2007 9:24 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 83  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: