|
Sada je: ned 11 lis, 2026 3:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Promocija novog albuma HP-a!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Bit ce poprilicno suhoparno u udruzi ak je to u cetvrtak...ah swell... 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 13 ožu, 2007 1:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
To je sa srijede na cetvrtak... zasto mislis da nitko nece doci u klub taj dan?
| uto 13 ožu, 2007 1:15 pm |
|
 |
|
|
Shadowmaster je napisao/la: To je sa srijede na cetvrtak... zasto mislis da nitko nece doci u klub taj dan?
Gdje sam rekao da NITKO nece doci u cetvrtak?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 13 ožu, 2007 1:17 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
pa to je dan prije udruge...srijeda navečer tj. sutra navečer 
_________________ njanjanja
|
| uto 13 ožu, 2007 7:06 pm |
|
 |
|
|
Krivo sam ocito shvatio...mislio sam da je koncert prebacen sa srijede na cetvrtak...duh! 
|
| uto 13 ožu, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Gul Remal je napisao/la: Krivo sam ocito shvatio...mislio sam da je koncert prebacen sa srijede na cetvrtak...duh! 
eh da je bar koncert u pitanju... samo promocija... samo ce stajat tamo i biti lijepi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 13 ožu, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I potpisivat albume... mene osobno samo impresionira jeftinija cjena...
| uto 13 ožu, 2007 11:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
I kako je bilo? sta se radilo?
| čet 15 ožu, 2007 12:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pa eto, ja sam dosao 5 do 12. Q, Maxx, Chaky i Lil'Mee su bili pokraj reda, sjedili za stolom.... bilo je dosta ljudi u redu, cca 100.
Sjedili smo i brbljali jos nekih 45 minuta dok se red nije smanjio i tada stali na kraj reda. Chaky, Lil'Mee i Mario su odustali od čekanja i otišli nekih 10ak minuta prije nego su mene i Q-a pustili unutra... i to su mi neki fanovi.. ts ts ts
(ok.. Maxx se ni se smatra fanom, ako se ne varam)
Uglavnom, kupio sam novi CD, njihovu knjigu (biografija) i još 2 albuma koje nemam orginale (Gad i Šamar).
Kompletni band nam se potpisao na CDe i postere (posteri su se djelili besplatno, mogao si ih uzeti koliko želiš)
Novi album, Knjiga Žalbe, ima fora dizajn, omot je baš knjiga sa raznoraznim fora komentarima, tekstovima i sl...... a sam CD izgleda kao neorginalni CD i na njemu je kao kemijskom napisano "ne koristiti kao podmetač za čaše, Hvala"
Sve u svemu, fora za imati. Potrudili su se biti orginalni.
Ženska za blagajnom me par sekundi zbunjeno gledala kad sam ju pitao "da li imate za prodati gada?" .... i kad sam rekao da mislim na album Gad, nasmijala se i rekla da je ipak već 1 ujutro ... i jos sam dobio popust i za taj CD
Dobro da ju nisam pitao da li mogu dobiti Šamar
Malo sam slušao CD dok sam se vračao doma.... naišao sam već na par lyricsa koji mi se sviđaju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 ožu, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
CD je stvarno originalan. Na cd-u pise da je specijalno izdanje. Pitam se da li ce se cd prodavati u tom formatu tako ili ce biti drugaciji. Pjesme i komentari su zakon i puno stvari mi se jako svidza. Spot nazalost nisam nasao na cd-u. Cini mi se da mi u HR jos nismo spremni ponuditi spot na audio cd-u kao sto to rade nase kolege po EU. Inace na cd ima i skrivena poruka, koju necu otkrivat ljudima dok sami ne poslusaju cd...
"Maxxx i ekipa" koja se pokupila na samom kraju... je definitifno popusila besplate postere koje su si mogli cak i potpisati. A otisli su taman 10 minuta prerano. Pa je mene nakraju Cvicek odveo doma pa smo odma u njegovom autu malo slusali cd.
| čet 15 ožu, 2007 1:06 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
q, hvala ti na posteru...eto, ipak sam ga se dočepala na kraju  a kaj se autograma tiče ionak mi nije bed...imam ja sliku s miletom od preklanjskog koncerta na lastovu...tad smo si lijepo popričali... 
|
| pon 19 ožu, 2007 2:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eto nisam nasao nikakvo mjesto za njega a u udruzi brijem da nebi prezivio pa ti je to jedan dobar poklon za useljenje u novi apartment. 
| pon 19 ožu, 2007 2:44 am |
|
 |
|
Counselor
|
o da...i cimerica će biti oduševljena! 
|
| pon 19 ožu, 2007 11:30 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Šta i cimerica sluša HP? Nije valjda... 
| pon 19 ožu, 2007 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A ja danas uhvatio sisterku kako pjevusi "sto ucinio si ti od zivota mog" (naravno novu obradu od HPa  )
Isto joj se svidja i Konobar ... zbilja bi to mogao postati hit.
A meni je fora i "Nije sve tako sivo" radi nekih aktualnih dogadjaja
Ni druge stvari nisu lose.... ne mogu reci da mi se neka pjesma bas ne svidja.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 ožu, 2007 5:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|