| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
mljekarstvo...ajme, fora zvuči
čestitam 
_________________ njanjanja
|
| uto 16 sij, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lil'Mee je napisao/la: mljekarstvo...ajme, fora zvuči  čestitam 
...pa i je fora... i onda na kraju ispita prepoznaješ loji je koji sir... ...bolje bi bilo da degustiramo koji je koji... manje bi ih trebali znati...

...( inaće na predavanjima smo degustirali 8 vrsta)
| uto 16 sij, 2007 4:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Čestitam svima koji su položili ispite: Chaky, Saša, Neno i Bobo.
Makedonski, Saša?! Ajme, majko...
Bobo, degustacija mi se najviše sviđa. Mogao bi se upisati na agronomiju samo da nešto degustiram. Koji si ti smjer tamo?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 16 sij, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Čestitam svima koji su položili ispite: Chaky, Saša, Neno i Bobo.
Makedonski, Saša?! Ajme, majko...
Bobo, degustacija mi se najviše sviđa. Mogao bi se upisati na agronomiju samo da nešto degustiram. Koji si ti smjer tamo?
...vrtlarstvo... ...do sad smo degustirali neko povrće... ...sokove , jabuke , kruške , sireve...
...(samo prije toga moraš proći prve dvije godine agonije) (no dobro, sad je s bolonjom nešto lakše)
| uto 16 sij, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
znaci sad se tebi obracam za sir
i koji je najzdraviji? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 16 sij, 2007 6:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: znaci sad se tebi obracam za sir  i koji je najzdraviji? 
...nemam pojima, svi su dobri, ovisi o ukusima kupaca... ...ali pitao me Gaudu, pa koje sireve proizvodi Vindija (tu je bilo problema) pa, Gorgonzola, Rokfort, Ementaler, Trapist, Dimsi, Feta... mogu tako još neko vrijeme....
| uto 16 sij, 2007 6:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Svaka čast.  Sad si možeš nadjenuti i titulu "sirolog", ni Steve Urkel ti ne bi bio ravan. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 16 sij, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Svaka čast.  Sad si možeš nadjenuti i titulu "sirolog", ni Steve Urkel ti ne bi bio ravan. 
:LoooL::LoooL:
...dobraaaaa!!!
| sri 17 sij, 2007 11:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...od danas sam službeno apsolvent¨!!!! ...konačno sam dočekao... ...nema više predavanja , vježbi, (još imam mala 2 kolokvija, i 3 programa za napraviti... )
... a ostalo mi ješ 24 ispita!!
..nemojte se loviti za glavu... ...nadam se da će ta brojka padati iz mjeseca u mjesec...  ...pa da do kraja godine bude 5-6... 
| pet 26 sij, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kakve su to sad apsolventure s 24 ispita do kraja?!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 sij, 2007 7:49 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
pa eto da znaš...tak vrlo često zna bit i na tvom ljubljenom filozofskom 
_________________ njanjanja
|
| sub 27 sij, 2007 2:19 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Lil'Mee je napisao/la: pa eto da znaš...tak vrlo često zna bit i na tvom ljubljenom filozofskom 
Da, od studenata koji ne uče i ne polažu ispite na vrijeme nego godinama vuku ispite.
Očito ćemo morati poduzeti akciju "Diploma na vrijeme".
Ispravka: Filozofski je divan fakultet i još, nažalost, nije moj. Ali bit će.
|
| sub 27 sij, 2007 2:23 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dao sam 2 ispita i luuud sam! Jedan prekjučer, jedan jučer! Hahaah!
|
| čet 08 vel, 2007 2:24 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cestitam
evo i ja sam sinoc saznao da sam dao jedan ispit
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 08 vel, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Hvala.
Kako si saznao? Valjda si dao index da ti upiše ocjenu i tako znaš da si prošao.
|
| čet 08 vel, 2007 12:27 pm |
|
 |
|