| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: Doctor Who Tiny... Weany... Sort of... Something.
Ajme, nakon tolikog čekanja napokon je krenuo!!
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 07 tra, 2013 7:40 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
I to prije tjedan dana...  i odma počinju s epic govorima... poor Doctor... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 08 tra, 2013 12:51 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
I meni je ok početak  ..ona šefica baba je programirana ko dite pa je na kraju malo groteskno izgledalo kad je deprogramirana i ponašala se kao trogodišnjakinja
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 tra, 2013 11:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
captain je napisao/la: I meni je ok početak  ..ona šefica baba je programirana ko dite pa je na kraju malo groteskno izgledalo kad je deprogramirana i ponašala se kao trogodišnjakinja Ha? Izgubio si me.. Mimi Sky je napisao/la: I to prije tjedan dana...  i odma počinju s epic govorima... poor Doctor...  Pa dobro, u zadnje vrijeme je svako malo bio održan neki velik moralni govor. Međutim, na neki način sam pomalo razočaran, osobito nakon posljednjeg specijala. Oko lika Clare se napravila velika enigma. Mislio sam kako će to zadržat i još malo povećat prije nego ju Doctor nađe.., nadao sam se episodama u kojima on stalno pronalazi neke tragove o njoj a ona mu bježi za korak.., usput bace opet neku urotu ili tome sl  Žalim samo reći kako imam izuzetno puno očekivanja od Clare jer ima potencijala, tim više što je u posljednjem specijalu bila fenomenalna.., uz ono okruženje..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 09 tra, 2013 12:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Illuvator je napisao/la: captain je napisao/la: I meni je ok početak  ..ona šefica baba je programirana ko dite pa je na kraju malo groteskno izgledalo kad je deprogramirana i ponašala se kao trogodišnjakinja Ha? Izgubio si me.. misli na Bells of Saint John. Mislim da bi bilo najbolje otvoriti temu za spojlere, ako je već nema... vidit ću kasnije... 
|
| uto 09 tra, 2013 2:11 pm |
|
 |
|
Captain
|
A ona voditeljica za prikupljanje umova.., sorry..
Da bilo je pomalo šokatno kad ih je pitala gdje su joj roditelji...
M.T.
|
| uto 09 tra, 2013 7:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jep ..govorim o prvoj epizodi nove sezone 
|
| sri 10 tra, 2013 12:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
zapravo je ovo sredina sedme sezone, a ne početak neke nove sezone, ali dobro... ja sam oduševljena i sa bells of st john i rings of akhaten i onaj "take it all" govor je apsolutno briljantan!! i clara mi je super i točka!! i sva sreća napokon bez hiatusa, gledamo redovito svaku subotu do polovice petog mjeseca 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 11 tra, 2013 11:23 am |
|
 |
|
Captain
|
Clara je fenomenalna, ali moraš priznat kako je nakon Pound ljestvica definitivno visoko podignuta. Lik Clare ima ogroman potencijal, samo se nadam kako će to iskoristit a ne napravit neku prečicu i ubit ju ili ju izgubit negdje u vremenu i prostoru i tome sl..., po ne znam koji put!!!
M.T.
|
| čet 11 tra, 2013 11:34 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
pa naravno da će joj se dogoditi nešto grozno i katastrofalno, ali nije sad vrijeme za takve razgovore, sigurna je još neko vrijeme kažem da mi je super lik, jlc odradila super posao u ovih nekoliko epizoda, i baš mi se sviđa 
|
| čet 11 tra, 2013 11:37 am |
|
 |
|
Captain
|
Mislim kako je konačno došlo vrijeme napisat neko protesno pismo BBC-u..., ajd neka s bar jednim glavnim ženskim likom bude sve u redu na kraju putovanja
M.T.
|
| čet 11 tra, 2013 11:45 am |
|
 |
|
Make it so
|
Rowena je napisao/la: zapravo je ovo sredina sedme sezone, a ne početak neke nove sezone, ali dobro... ja sam oduševljena i sa bells of st john i rings of akhaten i onaj "take it all" govor je apsolutno briljantan!! i clara mi je super i točka!! i sva sreća napokon bez hiatusa, gledamo redovito svaku subotu do polovice petog mjeseca  Ti jedna  .. reka san ti da san sve pobrka i sad me zafrkaješ Doktor daje sve a jedan list spašava situaciju ..toliko iskustva kroz život a jedan mali listić sređuje stvari ..a doktore ..doktore 
|
| pet 12 tra, 2013 12:23 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
to nije bio list! To je prva stranica!
|
| sub 13 tra, 2013 3:50 pm |
|
 |
|
Admiral
|
cold war anyone? meni ništa posebno, očekivala sam više od Gatissa... ali dat ću joj još jednu priliku brzo also, zašto nosi Barbie sa sobom???? 
|
| pon 15 tra, 2013 3:18 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Jel ko primjetija "gul madreda" u epizodi  ..to jest david warnera  ..teško ga je neprimjetit doduše ali jedva san ga pripozna ..tek kasnije san skužija da je to on
|
| pon 15 tra, 2013 11:55 pm |
|
 |
|