| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Hvala vam svima! Kad stignem napravit ću vam svakome najstručniju analizu vaših priča koju mogu dati.  (edit: da ne ispadne da vam se rugam ili što, mislim ozbiljno... studiram dvije književnosti...  )
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 26 vel, 2013 12:08 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Hvala vam svima! Kad stignem napravit ću vam svakome najstručniju analizu vaših priča koju mogu dati.  (edit: da ne ispadne da vam se rugam ili što, mislim ozbiljno... studiram dvije književnosti...  ) ajde baš me zanima i ta tvoja analiza. Inače, nema na čemu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 26 vel, 2013 12:39 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mimi Sky je napisao/la: Hvala vam svima! Kad stignem napravit ću vam svakome najstručniju analizu vaših priča koju mogu dati.  (edit: da ne ispadne da vam se rugam ili što, mislim ozbiljno... studiram dvije književnosti...  ) Uf žurno iščekujemo kritički komentar. 
| uto 26 vel, 2013 12:40 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mimi Sky je napisao/la: Hvala vam svima! Kad stignem napravit ću vam svakome najstručniju analizu vaših priča koju mogu dati.  (edit: da ne ispadne da vam se rugam ili što, mislim ozbiljno... studiram dvije književnosti...  ) Sa nestrpljenjem iscekujemo komentar  Nemoj da budes mnogo stroga, ipak smo mi amateri 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| uto 26 vel, 2013 1:11 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
a što ste se odma osokolili... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 26 vel, 2013 1:23 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mimi Sky je napisao/la: a što ste se odma osokolili...  Znaci ceka nas hladan tus  Btw, Sov, procitao sam price i odlicne su. Cini se da se radnja ovog naseg RPG-a konacno krece u nekom smjeru
|
| uto 26 vel, 2013 1:49 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Tom_Paris i Mimi: Kako vam se sviđaju moje priče?Tom_Paris je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: a što ste se odma osokolili...  Znaci ceka nas hladan tus vrlo vjerojatno
EDIT: Yep, polako se sve kreće u smjeru full scale rata s dominijem i breenima A bit će tu još malo spletkarenje i svega
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 26 vel, 2013 1:53 am |
|
 |
|
Captain
|
Sovereign X je napisao/la: @Tom_Paris i Mimi: Kako vam se sviđaju moje priče?Tom_Paris je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: a što ste se odma osokolili...  Znaci ceka nas hladan tus vrlo vjerojatno To moze samo da nam da motiv da budemo jos bolji. Editovao sam prethodni komentar u kome sam pohvalio tvoje price  Moram priznati da smo se bolje uklopili nego sto sam mislio.
|
| uto 26 vel, 2013 1:53 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: To moze samo da nam da motiv da budemo jos bolji. Editovao sam prethodni komentar u kome sam pohvalio tvoje price  Moram priznati da smo se bolje uklopili nego sto sam mislio. Yep vidio sam, i stoga sam ja editirao svoj komentar također Anywayz jedva čekam analize od Mimi kao i nastavak njene priče

|
| uto 26 vel, 2013 1:55 am |
|
 |
|
Captain
|
Nego, znas li sta je sa ostalima i njihovim pricama? Norexana odavno nema.
|
| uto 26 vel, 2013 1:59 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Nego, znas li sta je sa ostalima i njihovim pricama? Norexana odavno nema. Sa Norexanom nažalost ne znam kaj je, a Evil Philanthropist je još prije napisao da je zauzet, ali da će napisat nastavak priče čim bude u mogućnosti. S obzirom da naše priče trenutno nisu povezane direktno s njihovim to još i nije tolki bed. U svakom slučaju nadam se da će obojica nešto napisat uskoro

|
| uto 26 vel, 2013 2:04 am |
|
 |
|
Captain
|
I to sto kazes, imaju odrijesene ruke da rade sa svojim pricama sta hoce sve dok se ne povezu sa nama. Bilo bi zanimljivo i kada bi nam se jos neko od forumasa pridruzio...
|
| uto 26 vel, 2013 2:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ja bih ljudi da pisem ,ali nekako sam pogubio sve originalne ideje ,a i sa pricom sam se udaljio.... Tako da ne znam odakle da pocnem..... 
| uto 26 vel, 2013 12:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Norexan je napisao/la: Ja bih ljudi da pisem ,ali nekako sam pogubio sve originalne ideje ,a i sa pricom sam se udaljio.... Tako da ne znam odakle da pocnem.....  Pročitaj si svoje priče ispočetka do kraja... možda tako dobiješ ideju što i kako dalje. 
| uto 26 vel, 2013 12:49 pm |
|
 |
|
Captain
|
Norexan je napisao/la: Ja bih ljudi da pisem ,ali nekako sam pogubio sve originalne ideje ,a i sa pricom sam se udaljio.... Tako da ne znam odakle da pocnem.....  Suiko ti je dao dobar savjet, procitaj i ovo sto smo pisali mi i inspiracije ti nece manjkati 
|
| uto 26 vel, 2013 3:15 pm |
|
 |
|