|
Sada je: čet 30 tra, 2026 4:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Trek RPG-ovi!
Svaka čast na izradi lika i broda, i dobrodošao u našu malu skupinu pisaca. Nadam se da će ti se svidjeti. 
| čet 20 pro, 2012 12:01 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Opis broda je također dosta dobar, jedino ću morat izmijenit par sitnica. Izmijenjene stavke ću označit ovo bojom Tom_Paris je napisao/la: USS Tesla je brod Intrepid klase, koji je kao i ostali brodovi ovog tipa konstruiran 2370. Namjenjen je za dugotrajne misije. USS Tesla je prošao kroz par refita kojima je, u odnosu na originalne mogućnosti brodova ove klase, poboljšan obrambeni sustav, borbene mogućnosti, uvećana brzina boda i značajno unaprijeđena efikasnost brodskog kompjutera.
TIP BRODA: Intrepid klasa (C) KONSTRUIRAN: 2370. Utopia Planitia Fleet Yards DUŽINA: 343 metara ŠIRINA: 133 metara VISINA: 66 metara BROJ PALUBA: 15 MASA: 700 000 tona BROJ ČLANOVA POSADE: 153 POGON I NAPAJANJE BRODA: kvantno-mlazni pogon, warp pogon, impulsni pogon NAORUŽANJE: 13 fazorskih mreža tipa IX, 3 fazorske mreže tipa XII (refit) 5 lansera torpeda - 50 kvantnih torpeda, 130 fotonskih torpeda, 20 fazno-plazmenih torpeda i 5 trikobaltnih torpeda POSEBNO NAORUŽANJE: pulsno-kvantni fazorski top (experimentalno oružje koje prolazi kroz štitove te pritom oštećuje oklop neprijateljskog broda; nakon nekog vremena pucanja top se može pregrijat nakon čega je cooldown od 1 minute obavezan) OBRAMBENI SUSTAVI: Standardni štitovi Intrepid klase SPECIJALNI ODBRAMBENI SUSTAVI: ablativni regenerativni oklop 30 cm WARP BRZINA (TNG skala): Normalno krstarenje - warp faktor 8,5 Maksimalna brzina - warp faktor Maksimalna kvantno-mlazna brzina - warp faktor 20 u trajanju od 2.5 sata OČEKIVANI ŽIVOTNI VIJEK TRUPA: 80 godina Vrijeme refita: Minimalno - 1 godina Standardno - 1 godina Maksimalno - 20 godina POMOĆNE LETJELICE: 10 šatlova, 2 runaboata DIPLOMATSKA SPOSOBNOST: 3 razred SPECIJALNE I DODATNE MOGUĆNOSTI : EMH mark 4, herlionski holo-transporter, hologramski prikaz brodskog kompjutera, standardni federacijski uređaj za skrivanje Uglavnom kao što imaš prilike vidjeti nije trebalo puno izmjena. Što se tiče transfaznih torpeda u ovom našem timeline-u ona još nisu izumljena, a Voyager se iz Delta kvadranta nije vratio na način kao što smo imali priliku vidjet u seriji, već kao što se originalno trebao vratit. Što se pak tiče ovog oklopa njega sam ostavio, s obzirom da svatko smije imat neke vrstu posebnog obrambenog sustava, samo što taj tvoj oklop nije napredan poput onog iz Endgamea te se sporije regenerira. Trebat će ga još usavršit I da, iako transfaznih torpeda nema ima fazno-plazmenih koja su negdje u rangu s njima, samo što nisu tolko efektivna protiv borga već uglavnom protiv dominijskih i breenskih brodova. Orginalno su ih napravili Kardasijanci i trenutno su slabo dostupna tako da ih štedi što više možeš. Kasnije kako će nam priča i rat napredovat će ta torpeda postat dostupnija i lako ćemo ih moć refillat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 20 pro, 2012 1:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
@Suiko, hvala, a za izradu broda mi je mnogo pomogao tvoj post  Evo upravo sređujem priču tako da ću je postaviti prije nego dođe do smaka svijeta @Sovreign, hvala puno na izmjenama, kao i na informacijama o torpedima i Voyagerovoj sudbini. Samo me interesuje da li je Janeway admiralica u ovom nasem timeline-u jer bih morao da korigujem par stvari ako nije?
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pet 21 pro, 2012 12:19 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: Dominion awakening - komentari
Postavio sam prvi (veci) dio price. Nadam se da ce biti razumljiv s obzirom da sam iz BiH pa neke rijeci nisu kao kod vas  I drugi dio, kojim cu prici glavnoj temi, je spreman ali cu ga postaviti sutra, cisto da vas malo drzim u neizvjesnosti  Ali ne ocekujte nista posebno, samo cu da zaokruzim pricu 
|
| pet 21 pro, 2012 2:19 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: @Suiko, hvala, a za izradu broda mi je mnogo pomogao tvoj post  Evo upravo sređujem priču tako da ću je postaviti prije nego dođe do smaka svijeta @Sovreign, hvala puno na izmjenama, kao i na informacijama o torpedima i Voyagerovoj sudbini. Samo me interesuje da li je Janeway admiralica u ovom nasem timeline-u jer bih morao da korigujem par stvari ako nije? Nema na čemu majstore Janeway jest admiralica i u ovom timelineu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 21 pro, 2012 6:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: @Suiko, hvala, a za izradu broda mi je mnogo pomogao tvoj post  Evo upravo sređujem priču tako da ću je postaviti prije nego dođe do smaka svijeta @Sovreign, hvala puno na izmjenama, kao i na informacijama o torpedima i Voyagerovoj sudbini. Samo me interesuje da li je Janeway admiralica u ovom nasem timeline-u jer bih morao da korigujem par stvari ako nije? Ma nisam niti ja puno toga inovativnog napravio kod izrade broda. Većinom je sve s Memory Alphe i DITL-a, no drago mi je da ti je pomoglo. I pročitao sam tvoju priču... jako zanimljivo. 
| pet 21 pro, 2012 6:52 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ovo što si napisao dosad po meni se čini kao jako dobar start. After all itekako je poželjno da svatko krene s potpuno različitih mjesta i da se potpuno drukčije počnu stvari odvijat. Bilo bi bezveze kad bi svatko izletavao iz shipyarda kao što to jest moji lik sa svojim brodom
Sve što mogu reć jest da isčekujem nastavak tvoje priče, a i također Mimi da mi napokon dođe u pomoć Bez nje se definitivno neću lijepo provest, tj. moj lik i brod

|
| pet 21 pro, 2012 7:13 pm |
|
 |
|
Captain
|
Kao sto sam vec napisao, nastavak ce da zaokruzi pricu. A u sledecoj prici moj ce brod, nakon sto rjesi par problemcica (da bas sad ne otkrivam) da vam se pridruzi.
|
| pet 21 pro, 2012 8:46 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Kao sto sam vec napisao, nastavak ce da zaokruzi pricu. A u sledecoj prici moj ce brod, nakon sto rjesi par problemcica (da bas sad ne otkrivam) da vam se pridruzi. Dosta dobar nastavak, i spominjanje USS Knighta. Just keep up the good work

|
| sub 22 pro, 2012 2:17 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
OOC: Mislim da je vrijeme za kapetanicu.
IME: Sydney Peyton SPOL: Ženski RASA: Čovjek DOB: 25 Zemaljskih godina MJESTO ROĐENJA: Minneapolis, Minesota DATUM I VRIJEME ROĐENJA: 32168.23 (3. Ožujak 2355 9:43) RODITELJI: Alice i Sophie Peyton BOJA KOSE: Crna BOJA OČIJU: Crna BOJA KOŽE: Crna VISINA: 174 cm TEŽINA: 54 kg ORGANIZACIJA: Ujedinjena Federacija Planeta, Zvjezdana Flota RANK: Poručnik SPECIJALIZACIJE: Znanstvene operacije, časnička škola BROD: USS Renown NCC-1554-C
SERVICE RECORD:
2376- Završena Akademija Zvjezdane Flote 2376- Postavljena na USS Avenger, član znanstvenog tima 2378- Postigla rank Poručnika 2379- Premještaj na USS Renown NCC-1554-B 2379- Renown-B uništen, spasila 358 članova posade 2379- "Medal of Honor" 2379- Postavljena na Renown-C, prvi časnik 2380- Umirovljenjem kapetana Bailey-a preuzela zapovjedništvo nad USS Renown-C 2380- Unatoč žalbama Zvjezdane Flote i niskog ranka ostaje kapetanom Renowna i postaje treći najmlađi kapetan u Floti
VIŠI ČASNICI:
PRVI ČASNIK: Mason Williams, Cmdr. TAKTIČKI ČASNIK/ŠEF OSIGURANJA: Nicholas Blake, Lt. ŠEFICA STROJA: Lucy Aubree, LtCmdr. SAVJETNIK: Jack Jordan, Cmdr. KORMILAR: Christopher Nolan, Lt. DOKTOR: Ian Colton, Cmdr. (provisional) OPERACIJSKO-ZNANSTVENA ČASNICA: Samantha McKenzie, Lt.
| sri 09 sij, 2013 3:26 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
Starfleet Starship Record NCC-1554-C
Napomena: Iako fazorska naoružanja tipa XI i trikobaltna te kvantna torpeda nisu standardna oprema za brodove ove klase ipak su dodani na većinu federacijskih brodova. Također, sva borgovska oprema (uključujući i adaptivne štitove) dolazi zbog misije kapetana Zachary-a u Borgov prostor 2378 odmah nakon izgradnje broda. Također ovo je jedan od rijetkih brodova ove klase koji je sagrađen iza 2360-te godine.
KLASA I TIP BRODA: Steamrunner klasa, Light Cruiser KONSTRUIRAN: 2376 pod imenom USS Trinity, 2379 postaje USS Renown-C DUŽINA: 300.98m ŠIRINA: 223.2m VISINA: 50.7m BROJ PALUBA: 8 Primarni trup, 4 Sekundarni MASA: 585,000 tona BROJ ČLANOVA POSADE: 228 POGON I NAPAJANJE BRODA: Opremljen standardnom warp jezgrom za klasu. NAORUŽANJE: Standardno naouružanje za klasu (10 fazorskih mreža (X tip), zamijenjene 4 prednje mreže sa XI tipom. Opremljen sa 150 fotonskih torpeda, 50 kvantnih i 50 trikobaltnih torpednih glava (dodano u refitu 2378) POSEBNO NAORUŽANJE: Kapetan Zachary (USS Tirinty) je opremio brom borgovskom "režućom" zrakom, doduše ispaljivanje iste onemogućuje cloaking i warp pogon na 12h zbog masivnog trošenja snage. OBRAMBENI SUSTAVI: Standardni federacijski uređaj za skrivanje. Kapetan Bailey oprema brod s dvostrukim štitovima: Standardnim za klasu i također dodaje adaptivne štitove koji se prilagođavaju frekvenciji neprijateljskih oružja SPECIJALNI OBRAMBENI SUSTAVI: Ablativni oklop WARP BRZINA (prema TNG skali): Standardna brzina: Warp 6.6 | Maksimalna brzina 9.8 (Max 12h) DIPLOMATSKA SPOSOBNOST: Razina 4 OČEKIVAN ŽIVOTNI VIJEK TRUPA: 30 godina VRIJEME REFITA: Svakih 4-6 godina. SPECIJALNE I DODATNE MOGUĆNOSTI: Poseban impulsni pogon koji omogućuje iznimno brze manevre. Iako se ne može koristi na duže vrijeme jer inercijski potisnici prestaju funkcionirati zbog visokih G-sila POMOĆNE LETJELICE: 8 Danube Refit Runabouta, 3 Standardna federacijska "Fightera" i Borgovski Probe (zarobljen od strane kapetana Zachary-a) KAPACITET TERETNOG PROSTORA: 19,360 tona BROJ KONSTRUIRANIH BRODOVA: 44 BROJ BRODOVA U AKTIVNOJ SLUŽBI: 32 BROJ UNIŠTENIH BRODOVA: 6
| sri 09 sij, 2013 4:26 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Prihvatljivo???
| sri 09 sij, 2013 5:08 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Evil Philanthropist je napisao/la: Prihvatljivo??? Nije loše, samo imam par primjedbi. Prvo fulao si godinu u kojoj se odvija radnja tj. otišao si za dvije godine unaprijed. Naša priča počinje te se još uvijek odvija u 2380. godini, a ne u 2382. Dakle samo promijeni godine u service recordu.
Druga stvar je da imaš previše torpeda za svoju klasu broda. S obzirom da Stearunner spada u manje brodove (što možeš ovdje pročitat) ne može imat preko 300 torpeda. Ista stvar je i sa fazorskim mrežama kojih nebi trebalo bit preko 10. Srećom pa je to i jednostavno promijenit.
I za kraj što se tiče broja brodova (konstruiranih/aktivnih/uništenih) to neka zasad ostane dok ne razmislim kolko bi ih stvarno trebalo bit. Pošto su manji brodovi u pitanju trebalo bi bit jasno da će ih bit barem preko 100-injak naviše
@Tom_Paris: Moram priznat da mi se zbilja jako sviđa nastavak tvoje priče. Super si to sve ukomponirao

|
| sri 09 sij, 2013 5:30 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Pomaknuti ću sve dvije godine unazad. Samo za 11 mreža na Steamrunneru sam našao ovdje http://techspecs.acalltoduty.com/steamrunner.htmlPromijeniti ću i to.
| sri 09 sij, 2013 5:53 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hmmm...da, to je malo zbunjujuće s obzirom da je na svakoj stranici drugačije. Recimo ja sam gledao ovu stranicu: http://www.ditl.org/pagship.php?ClassID ... Option=fed
Tak da bi bilo najbolje da uzmeš neki broj između toga. Recimo 9 ili 10 fazorskih mreža. Preko toga mi se čini previše za manje brodove poput tvojeg.

|
| sri 09 sij, 2013 6:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|