|
Sada je: sub 22 kol, 2026 8:24 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: Nontopic pričaonica
Danas sam baš sa starim komentirao kako smo valjda među rjetkima koji plaćaju rtv pristojbu kako bi stara gledala sapunice . Prije je bilo bar više sporta, znao se nać čak neki i dokumentarac..., danas ni toga nema
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sri 21 stu, 2012 12:16 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Premalo je dokumentaraca u najgledanijem večernjem terminu ali i nogometa ..nekad je liga prvaka bila na HRT-u i utorkom i sridom ali sad je samo ima u sridu ..nekad se moglo pogledat španjolsku ili talijansku ligu nediljon ali sad ništa Sve je došlo na princip ,plati neki maxtv ili sličan paket pa gledaj ..dok na HRT-u ..Novoj i RTL-u za koje se ne plačaju nikakvi tv paketi ekstra ..nemaju više puno sporta a na novoj i RTL-u umisto sporta ..filmova i dokumentaraca u glavnom terminu stavljaju sapunice 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 21 stu, 2012 12:30 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
jedino novo su dvije serije, flashpoint.. koji je naravno vani već u 4 sezoni koliko sam vidio.. i ova naša domaća koji ide nedjeljom : subotom uvečer, nedjeljom ujutro.. koja je po meni pravo osvježenje u odnosu kaj nam se servira...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 22 stu, 2012 1:02 am |
|
 |
|
Captain
|
Eto, donesen novi proračun..., zabava počinje 01.01.2013 
M.T.
|
| uto 04 pro, 2012 10:10 pm |
|
 |
|
Captain
|
Kako je u zg? Se normaliziralo stanje na ulicama?
M.T.
|
| uto 11 pro, 2012 6:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sve je zaleđeno. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 11 pro, 2012 7:05 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa to je super, ne moraš plaćati da bi klizao 
| uto 11 pro, 2012 7:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Illuvator je napisao/la: Kako je u zg? Se normaliziralo stanje na ulicama? Vozio sam danas, u Trešnjevci su glavne očišćene a sporedne su i dalje koma. Slično je i s pločnicima. I BTW http://www.index.hr/vijesti/clanak/pola ... 51561.aspx 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 pro, 2012 7:54 pm |
|
 |
|
Captain
|
Pa ajd bar nešto, ono u sub je bila totalna koma.. Nikad se nisam toliko našetao zg-om kao tada , ali zanimljivo je kako su ljudi lako prihvatili šetnju, bez nekog većeg prometa s automobilima. Znači ipak se može.., još dasu tramvaji mogli vozit potrba za autima uopće ne bi bilo potrebna..
M.T.
|
| uto 11 pro, 2012 8:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Danas kada izadjoh iz kuce kad ono....pola metra snega...jedva dodjoh do stanice....sva sreca naidje mi ruja i onda polako klaisi kroz brda...surduline i urduline..2 sata sam putovao do faxa bem da ti sve j.... 
| uto 11 pro, 2012 10:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Okriće jugo prikosutra , snig će se istopit na dosta mista 
|
| uto 11 pro, 2012 11:59 pm |
|
 |
|
Captain
|
I opet ne valja,krenut će poplave na koje,gle ti čuda nitko nije računao 
M.T.
|
| sri 12 pro, 2012 9:38 am |
|
 |
|
Make it so
|
Kako god okreneš nevalja ..možda zatopljenje bude postupno pa se voda ipak ne podigne previše 
|
| sri 12 pro, 2012 11:54 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pozdrav!  Davno sam napustio forum jer mi je izgubio smisao ali eto javljam se da vas pozdravim. Ipak je tu bilo lijepih trenutaka i vrhunskih postova. Upoznao sam jučer Mirnu na jednom drugom forumskom okupljanju pa se eto zato javljam. Čuo sam da znate za moje aktivnosti na internetu pa lijepo da pratite. 
|
| ned 16 pro, 2012 6:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ne znaju ti oni to, samo Oz. Ali slobodno ih uputi. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 16 pro, 2012 7:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|