|
Sada je: sub 08 kol, 2026 6:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Episode VII (2015.) (directed by J.J. Abrams)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Episode VII (2015.)
Ne damo mi Trekiji Lindelofa Warserima.  Ipak on sudjeluje u scenariju za ST Into Darkness. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 02 stu, 2012 1:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: Ne damo mi Trekiji Lindelofa Warserima.  Ipak on sudjeluje u scenariju za ST Into Darkness. Da, on, Bob Orci i Alex Kurtzman čine nenadjebiv scenaristički "brain trust". Bokte, odjednom mi fali Braga. 
|
| pet 02 stu, 2012 1:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Bokte, odjednom mi fali Braga.  I meni.  Inače, kad smo kod Orcija, čini se da mu je Trekmovie otišao u krasni k... pa više nemarame za plakanje usmjereno ka cenzuri. A takvo rame sigurno neće dobiti na TrekWebu ili TrekBBS-u. BTW. Čini se da više nema dvojbe - Marvelov savjetnik Mark Millar, koji trenutno sa Matthewom Vaughnom radi na filmu The Secret Service (a zbog kojega je Vaugh odustao od redateljske stolice X-Men: Days of Future Past) na svom je Twiter profilu objavio slijedeće: Citat: "I am so glad we got Mark Hamill to agree to be in Secret Service before he's whisked away for 6 years to wield a light-sabre again." Dakle, Hamill će prvo nastupiti u The Secret Service, u cameo ulozi, a potom se vraća u SW. Naravno, možda Millar i laže. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 02 stu, 2012 2:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| sub 03 stu, 2012 10:05 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Baš su dobri posteri. 
| ned 04 stu, 2012 7:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja bi ga nazvao "Epizode VII: The Quest for More Money!" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 stu, 2012 7:57 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zašto? Ovakve akvizicije su sasvim uobičajene u filmskoj industriji. Ne kužim zašto su se svi toliko najapurili na Lucasa. 
| ned 04 stu, 2012 8:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja mu opraštam ako s lovom napravi ono što je najavio... A i nije da me je i opčenito pretjerano briga za to... SW je bajka, pa paše da bude pod Disneyem 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 stu, 2012 8:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Bit ce "orginalna" priča?? Nece po knigama?? A ja se nadao Thrawnu ili barem Solo blizancima 
| ned 04 stu, 2012 10:05 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Kako god bilo, bit će zanimljivo vidjeti nove SW filmove. Mislio sam da će idućih nekoliko godina Lucas zarađivati na 3D Star Warsima (I-VI). Ali eto, stvari su se promijenile i sad će se ipak snimat nova trilogija. Međutim, nadam se da će do novog filma izvrtjeti i ostale nastavke u 3D 
|
| ned 04 stu, 2012 10:27 pm |
|
 |
|
Number One
|
Jer je 3D vrlo korisna stvar! 
| ned 04 stu, 2012 10:37 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Gorgy je napisao/la: Međutim, nadam se da će do novog filma izvrtjeti i ostale nastavke u 3D Hoće, ne brini. Zato i jesu ubrzali njihovo izlaženje. Umjesto jednom godišnje, kako je bilo prvotno planirano, Epizode II i III izaći će zajedno već iduće jeseni kako bi se Originalna trilogija mogla ugurat prije Epizode VII.
|
| ned 04 stu, 2012 10:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iako je zasada riječ o glasinama, blog-site Marketsaw (koji je još 2009. tvrdio kako Lucas priprema novu trilogiju), objavio je nekoliko informacija o Epizodi VII:
"The movies I told you about are indeed the primary focus. Luke Skywalker is a primary focus, as are many of the original trilogy cast."
"Movies 10 - 12 are from my understanding about the offspring of the Skywalkers, set many years later with the surviving cast playing much older versions of themselves and featuring a female protagonist named Skywalker."
"Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Princess Leia, C3PO and R2D2 are I am assured to feature prominently in the new trilogy, as was always the idea. Apparently some have already been approached. Quite a while back too to my understanding. Hamill is a certainty."
Plus još neke glasine sa bloga Nerdvana (iako puno nepouzdanije nego ove sa Marketsawa):
I have a few connections at Lucasfilm and here’s what one of them divulged:
“A writer and director have already been selected.”
When asked if Episode VII is set 50 years or so after VI, they responded with:
“Think further out.”
Benedikt XVI
|
| pon 05 stu, 2012 11:19 am |
|
 |
|
bubica
|
Mene sve to previše podsjeća na Supershadowa. 
|
| pon 05 stu, 2012 12:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Mene sve to previše podsjeća na Supershadowa.  Ma i mene.  Zato toliko puta i naglašavam kako je riječ o glasini. 
Benedikt XVI
|
| pon 05 stu, 2012 1:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|