Sada je: uto 28 srp, 2026 7:06 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
 Episode VII (2015.) (directed by J.J. Abrams) 
Autor/ica Poruka
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: Episode VII (2015.)
Ma samim time što je Disney preuzeo SW možemo biti sigurni da će se dogoditi zaokret za 180 stupnjeva. Nekako imam osjećaj da će SW izgubiti na dubini te da će se više orijentirati na onu kataklizmičku borbu dobra i zla... dakle ukratko ono klasična priča ovog puta u svemiru za djecu. :|

čet 01 stu, 2012 12:12 pm
Captain
Captain

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Vulkanac
Ma da, tako se i meni čini.., s puno efekata, eksplozija s nekom blijedom pričom..
Iako imam jednu malu, sitnu nadu u tome kako će bar malo bit u strahu fanova i kako se ne će tako olako bacit na snimanje već kako će pristupit ozbiljno tom projektu u želji kako bi zadovoljili očekivanja i kako bi pokazali da oni to mogu..
Kažem mala nada, ali ono .. :mrgreen:

Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter.
I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu.
Što mislimo, to postajemo.

M.T.

čet 01 stu, 2012 12:24 pm
Častoljupka

Naj Film: ST: XI
Suikotreki je napisao/la:
dakle ukratko ono klasična priča ovog puta u svemiru za djecu. :|

Dakle, prequel trilogija? :roll:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

čet 01 stu, 2012 12:54 pm
Defender of Earth

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Mir'Na Riker je napisao/la:
Suikotreki je napisao/la:
dakle ukratko ono klasična priča ovog puta u svemiru za djecu. :|

Dakle, prequel trilogija? :roll:

E pa malo pretjeruješ. :P
Nije prequel trilogija toliko loša. Ajde drugi nastavak je možda najslabiji ali prvi a pogotovo treći imaju svoje svijetle trenutke. Mislim ništa ne može pobjediti dramatičnost recimo scene u SW3 kad je Palpatine izdao order 66 i kad su se svi klonovi pobunili protiv jedija... ili govor Obi wana Anakinu nakon njihove borbe na Mustafaru. Te dvije scene su u rangu s originalnom trilogijom htjeli to neki priznati ili ne. Takvih scena teško da će biti u ovom novom Disneyevom SW-u. Nadam se da griješim no nekako sumnjam.

čet 01 stu, 2012 1:14 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

_Oz je napisao/la:
EDIT: Mrvicu sam nadopunio Miroslavov članak. Čini se da Ep.VII definitivno neće biti temeljena na EU (knjige, stripovi, igre), već će se raditi o originalnoj priči.

Da, to sam zaboravio ubacit.

BTW. nova informacija:

UPDATE: And then there's this from The Hollywood Reporter:

Sources tell The Hollywood Reporter that one possibility being considered is an Avengers-style movie universe with not only Lucas' planned final trio of films but offshoot movies focusing on individual characters.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

čet 01 stu, 2012 3:04 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Pretpostavljam da bi se moglo dogoditi isto što i s Trekom i novim filmom, ali još radikalnije - da ostane tek nekakav osnovni setting a da sve drugo iz temelja izmjene i naprave skoro pa reboot...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 01 stu, 2012 5:35 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Cvicek je napisao/la:
Pretpostavljam da bi se moglo dogoditi isto što i s Trekom i novim filmom, ali još radikalnije - da ostane tek nekakav osnovni setting a da sve drugo iz temelja izmjene i naprave skoro pa reboot...

Star Wars nikad nije bio u problemima u kakvima se našao Trek i nema potrebe za nikakvim radikalnijim zaokretom. Moguće je da će Epizoda VII otići u nekom drugačijem smjeru od postojećih filmova, ali sama činjenica da se film već sad službeno naziva "Epizodom VII" govori da se radi o nastavku, a ne o spin-offu ili rebootu. Plus, ne treba zanemariti činjenicu da osnovna priča već postoji i da je autor sam Lucas. Koliko će konačni scenarij odstupati od nje, nemoguće je reći, ali se nadam da će si scenaristi uzeti dosta slobode. Star Wars svemir je ionako mnogo širi od Treka, a da ne govorim o neusporedivo slobodnijem poimanju kanona.

Spin-off filmovi jesu u planu, ali tek nako što nova trilogija završi.

čet 01 stu, 2012 6:10 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

slika

Izvor

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 01 stu, 2012 6:22 pm
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
Image

George Lucas To Donate Most Of His $4 Billion To Education Charity

čet 01 stu, 2012 6:26 pm
Profil Web stranica
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Lijepo što će dati novce, ali to mu se odbija od poreza, zar ne? :mrgreen:

Mislim da Disney neće uništiti franšizu. Primjer je Marvel. Apsolutno mi se sviđa njihov način produkcije. A filmovi su mi u najgorem slučaju sasvim ok.
Mislim da će zadržati duh SW-a i još ga malo i osvježiti... :D

čet 01 stu, 2012 7:32 pm
anarho trekkie

Lijepo od njega, štoviše podržavam razmišljanja o edukaciji koja su pobrojana u članku. Teško da se ta njegova odluka o prodaji treba kritizirati među fanovima SWa ako je promjenio mišljenje o SW zato da bi pomogao drugima :thumbs2:

slika

čet 01 stu, 2012 7:36 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Eeeee, to smo čekali cijeli dan - naime, javio se J.J. Abrams. :D

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

čet 01 stu, 2012 8:35 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Miroslav je napisao/la:
Eeeee, to smo čekali cijeli dan - naime, javio se J.J. Abrams. :D
Ovo više dođe kao dobar vic :lol:

vjerujem da većina znamo kako je bilo kod snimanja 1. trek filma i (ne)poklapanja sa SW5 i tako to... uglavnom - lolčina :mrgreen:

slika

čet 01 stu, 2012 8:56 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

MARK HAMILL OTKRIVA KAKO JE NJEGA I CARRIE FISHER LUCAS KONTAKTIRAO TIJEKOM LJETA U VEZI NOVE TRILOGIJE

slika

Iako Hamill nije otkrio detalje razgovora, lako je moguće kako je ta Lucasova "nova priča" ustvari ona sa Hamilom kao Lukeom i Fisher kao Leiom.

BTW. GLASINA ZA SVE FANOVE DAMONA LINDELOFA. :zubo:

Benedikt XVI

pet 02 stu, 2012 11:10 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Miroslav je napisao/la:

Fala Bogu, ta glasina je već opovrgnuta.

Nadam se da je dotični vidio kolika količina panike i bijesa je preplavila Internet kad se njegovo ime počelo povezivat sa SW-om. Štoviše, nadam se da je glas o toj reakciji javnosti dopro do Kathleen Kennedy. Vjerujem u nju i njen zdrav razum, i siguran sam da nikako ne želi svoju "vladavinu" na čelu SW Imperije započet kontroverzom. Zadnje što joj treba je gomila negativnog "buzza" na Netu.

Prequeli ionako spadaju među najkontroverznije filmove u posljednjih nekoliko desetljeća. Mislim da je Disneyu u interesu napravit nešto što će se za početak svidjet većini, ako ne svima. Štoviše, mislim da im je izuzetno važno održat i podizat nivo entuzijazma kod javnosti, a angažiranje jednog od najomraženijih holivudskih scenarista današnjice bi fakat bio jako loš PR.

pet 02 stu, 2012 12:38 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: