|
Sada je: sub 22 kol, 2026 6:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: Nontopic pričaonica
prije dvije godine sam bio na nekoj fešti na filozovskom.., meni je bilo super , cuganje na hodniku i zafrkancija..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 27 ruj, 2012 11:44 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
haha, evo nešto zabavno
| sub 29 ruj, 2012 1:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Kradem! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 29 ruj, 2012 2:19 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
super je 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sub 29 ruj, 2012 5:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Fora je 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 29 ruj, 2012 10:26 pm |
|
 |
|
Captain
|
bio jučer na koncertu prljavca u Dubravi i bilo je super. koncert nije bio sad ne znam što ali je atmosfera bila super i zbilja sam si izguštal 
M.T.
|
| ned 30 ruj, 2012 8:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Su svirali Milionera? To mi je u zadnje vrijeme njihova naj pjesma 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 30 ruj, 2012 9:17 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Rikon 2012
pahuljica je napisao/la: paaaa ovaj, tek će ti biti drugi tj. faksa...  meni je faks počeo 10.9. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 30 ruj, 2012 9:32 pm |
|
 |
|
Captain
|
zbog redovnih linija tramvaja sam zakasnio nekih 10 min na početak, ali ono što sam bio to nisu svirali..
M.T.
|
| ned 30 ruj, 2012 9:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
dobro, no to su ti ispiti šta ne...od sutra bi trebala predavanja...šta ne?! ...moj neuspješan nagovor ljudi da dođu na Rikon 
| ned 30 ruj, 2012 9:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Respektiram ih, oni su svirali "dolar i lira su hrpa papira" cca 30 godina prije nego je ta činjenica postala općepoznata... totalni hipsteri 
|
| ned 30 ruj, 2012 9:40 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne, mi na matematici u Zagrebu nemamo ispite u 9. mjesecu, samo jedan rok u sedmom xD tak da, predavanja počnu već 10.9.  jej Tako da su mi prvi kolokviji vec kad se vratim iz Londona -.- Pa bi zbilja morala pomalo već sad krenit ucit, tak da nisam sigurna da si mogu priuštiti baš toliko gubljenja vremena na putovanja xD Al dobro, možda se i predomislim pa dođem na rikon, mislim, bilo bi ustvari lijepo ovu zadnju godinu faksa malo produžit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 30 ruj, 2012 9:43 pm |
|
 |
|
Captain
|
ma meni su zakon, a i jučer su napravili super atmosferu. s tim kako se treba uzet u obzir kako se nije radilo o klasičnom koncertu već rođendan gardena, a svejedno su dali sve od sebe i super svirku.
M.T.
|
| ned 30 ruj, 2012 9:43 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Dejanira je napisao/la: Ne, mi na matematici u Zagrebu nemamo ispite u 9. mjesecu, samo jedan rok u sedmom xD tak da, predavanja počnu već 10.9.  jej Tako da su mi prvi kolokviji vec kad se vratim iz Londona -.- OMG, kako...zašto?????? 
| ned 30 ruj, 2012 9:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Neki faksovi su zadržali taj raspored. Tipa ekonomija isto.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 30 ruj, 2012 9:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|