|
Sada je: pet 14 kol, 2026 11:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
SF/FANTASY FILMOVI U 2012. GODINI
SF/FANTASY FILMOVI U 2012. GODINI
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: SF/FANTASY FILMOVI U 2012. GODINI
Ta je vijest, koliko sam vidio, kasnije demantirana. Doduše, i ja bi volio da su se posvetili Duhu sa sjekirom a.k.a. Lovcu. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 03 ruj, 2012 2:53 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Najviše sam se radovao Battleshipu i Prometheusu, ali su me i jedan i drugi jako razočarali. Prema najavama i trailerima su izgleda super, a kad ono, više manje živa katastrofa. Ajde, Battleship je bio puno bolji od Prometheusa, no sve u svemu dosta jadno! Spoilers!!!!!!!!!! Mislim, sam početak Battleshipa, prvih 5 minuta nije ni tak loše, no onda ona glupa nogometna utakmica koja je užasno režisirana sa još gorim CGI-om? Užas! No ajde onda kao krene nekaj boljega i ozbiljnijega i film postaje bolji i bolji i napetiji sve do onog trenutka pred kraj filma kad stignu na onaj stari destroyer i pričaju kao da nitko ne zna upravljati ovim brodom jer je kao prestar bla bla, i baš u toj istoj sekundi se stvori 50 staraca OD NIKUD koji su nekada služili tu. To mi je uništilo cijeli film koji je do tad bio čak i vrlo dobar. Dao mu 6-ticu na IMDb-u što i dalje mislim da je čak i previše! Prometheus, tu ne treba čak niti nikaj objašnjavati, mislim da se svi slažemo da je film ispao više manje jedna katastrofa, ajde barem meni i par frendova s kojima sam raspravljao o njemu. Također ima jedan super početak koji te jako zainteresira i sve je super do negdje pola sata prije kraja kad počnu ona sva sranja, onda skužiš da su radili nekva bio oružja tu i nije im home planet to, jođ je sve super. Onda kraj filma užasan! Niti saznamo tko su, kaj su, otkud su, zkj su nas htjeli uništiti niti bilo kaj drugo!!?? Ajde, kao vidio sam da je već najavljeno snimanje drugog dijela, možda odgovore na neka pitanja, to bi onda bilo ok, ali ovako ako ostave onda je film za mene  ! isto 6/10.

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 21 ruj, 2012 8:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prometheus bez nastavka je realno jako loš film ali s dobrim nastavkom bi se stvari popravile , samo je pitanje kakav će film na kraju ispast taj nastavak ?
Jer ako nastavak bude loš onda stvari samo mogu ispast još i gore
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 22 ruj, 2012 5:59 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ako je istina da Damon Lindeloff neće pisat scenarij, onda ima nade.
|
| sub 22 ruj, 2012 11:56 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Izabrao sam Hobit, Avengers i Batman. Batmanom sam super zadovoljan. Kad se svjetlo upalilo na licu je bio osmjeh i vau izraz. Avengers - i su isto bili dobri. Ne mogu se previše požalit. Jedino što mi je trn u oku jest što nema Wasp i Ant-Man-a. Sve ostalo super. Hobit - Tome se radujem ko malo dijete (kao i većina na forumu pretpostavljam  ). Po najavnim treilovima bi moglo bit super, ali moram priznat kako ću ovdje zbilja pazit na svaku sitnicu, a dva dana prije gledanja filma ću pročitat naravno knjigu kako bi se prisjetio captain je napisao/la: Prometheus bez nastavka je realno jako loš film ali s dobrim nastavkom bi se stvari popravile , samo je pitanje kakav će film na kraju ispast taj nastavak ?
Jer ako nastavak bude loš onda stvari samo mogu ispast još i gore Tu se u potpunosti slažem. Sam film nikako nije ispunio priču niti napravio ˝vau˝ efekt. Nastavak bi trebao to nadoknadit..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 25 ruj, 2012 6:08 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Gravity je na kraju odgođen za 2013. Imam velika očekivanja od ovog filma.
| ned 30 ruj, 2012 7:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|